yorik Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Tomuś von Tschereschnia maczał:-)Pobudka wstać, koniom wody dać, Ja już trąbię pół godziny a wy śpicie fiu fiu fiu fiu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 a ile min zebral mlody saper w okolicy domu czeresniakow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd J. Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 acer, spadochroniarka Brunchilda" to Iwona Słoczyńska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Dzięki :)O to mi chodziło - wtedy extra laska :)poszukam zdjęć zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 moi drodzy Japonczyk szarpał sie z Lancasterem.. a mozecie go potrzymac w pewnej kajpie w warszawie. jest tam ten orginalny filmowy lancaster ale juz niestety zdekowany. mam nawet jego fote gdzieś na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 cześćJest w całym serialu jedna ,jedyna naprawdę drastyczna scena. Która?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Trup niemca przy gąsiennicy patrzący na jankakawałek niemca z butem lecący w powietrze przy jakimś wybuchuWyrzucenie ruskiego przez niemców za nogi na dół do wody w starej cegielniLidce chcieli siekierą głowę odrąbać - spadochroniarznic innego mi się nie przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Grigorij myjący nogi w misce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Podczas zdobywania folwarku rozerwanie przez eksplozjęjednego z żołnierzy.Zdaje się odcinek Rudy, miód i krzyże"..Pozdrawiam i jadziem dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 strzelony snajper przez janka i spadający z brzozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Trafiłem !!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 ze smaczków.. w której ze scen pokazano zbieranie trofeów przez zołnierzy.a pamietacie scene kiedy gustlik mówi do wichury tekst w którym wymienia jego prawdziwe nazwisko,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 pyrkosz, pyrkosz i nie jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 A bo mi ta pieczka cały czas przeszkadza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 ile bylo tych min ?i nie sciagac bo ja wszystko z pamieci robie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 dlaczego czerseniak przed wyjsciem do ritzen ssał cukierki? jakim hasłem wywoływano polski oddział który zaległ na przedpolach ritzen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Ja też z pamięci.Co by do ciemności oczy przywykły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 ta piekna scena:- zamień sie- nie moge cukierki ssam- jakie cukierki na mózg ci padło?- niee kwasnie zeby oczy do ciemnego szybciej przywykły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 jest moment kiedy na rece wichury widać 4 zegarki - kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 W jednej ze scen, to ta z ajbachem" tablica rejestracyjna jest w każdym ujęciu w innym miejscu. Który to odcinek? Pytam bo nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Hasłem były 3 czerwone serie,a Czereśniak dostał się do Ritzen na Flaku 88. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 a ile tych min bylo ?Panowie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Jakich min? W kanale była jedna co ją Wichura bosakiem odpychał, a potem Tomuś rozpiął kapotę i BUM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 tam na górze zamek stoiw nim ma luba przebywasiedzi sobie przy małym okienku białe orły wyszywa...waitdjaki jest rodowód piosenki granej przez T Cz. razem z kawalerią Od Rosyji jadę", bo chyba nie berlingowski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.