acer Napisano 22 Październik 2006 Autor Share Napisano 22 Październik 2006 http://www.radio5.com.pl/elk/artykul.php?id=8438Bracia trzymali też bombę atomową ? - bo tak widać na zdjęciu w linku - Little Boy"Kto ten tekst redagował ? Kretyn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 A co mieli pokazac- zardzewialy kawalek metalu?Publika lubi duze bum- pol miasta bylo zagrozone i okolice. Kury sie przestaly niesc gdyby walnelo...A Gosiewski stacje komus zalatwil fiu fiu....Ale forum dzisiaj dziala- a lacze w robocie jeszcze takie liche :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Październik 2006 Autor Share Napisano 22 Październik 2006 Właśnie coś licho z forum dzisiaj, bardzo wolne.Wszystko przez te pisamki - mojemu miastu i mieszkańcom dostało się szczególnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Pamietaj, ze dziennikazem moze zostac kazdy- ja od dawna uznaje zasade ze prasa klamie- w 90%. Reszta to taka zblizona" prawda- ale dworzec macie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 coś mi się wydaje, że to jednak nie byli zwylki kolekcjonerzy militariów. Policja nie pochwaliła się, że znalała u nich zardzewiałą broń, bagnety itp, tylko materiał wybuchowy i inne świństwo. Nikt normalny takich rzeczy nie zbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Tak napisaly gazety- Co znalezli to sami wiedza. Oczywiscie, ze zdarzaja sie hmmm osoby ktore znosza do domu takie swinstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Właśnie, nikt normalny nie zbera trotylu ani prochu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 A ci co mają karabiny czarnoprochowe - nie mają w domu prochu ?Zresztą wybaczcie - prasa robi z igły widły o czym doświadczyła na dniach moja firma i ja sam. Ze zwykłej miejscówki zrobiło się istne pole minowe jak pomiędzy Koreami południową i północną conajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 Zresztą każdy prawie w domu trzyma materiał wybuchowy - kuchni gazowych nie macie ?Takie sprawy jak już załatwia się po cichu a nie przy okazji uwala zwykłych amatorów poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 a w domku u Ciebie byli?Bo mogle se wziasc te 150 mm do domu :PJakbys oczywiscie kuchenki albo butli gazowej nie mial...A mleko masz w lodowce? Klej kazeinowy? Aspiryne? z tego tez sie da wyskrobac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 A samochód to już w ogóle mina samobieżna, tudzież narzędzie wymyślnych tortur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Już pisałem ale przypomnę. Współcześnie zawód dziennikarza do niczego nie zobowiązuje. Nawet do znajomości j. polskiego a co dopiero mówić o historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 nowośćhttp://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=16631&wid=8567438&rfbawp=1161731852.346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.