Skocz do zawartości

Znowu Sukces operacyjny"

acer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.radio5.com.pl/elk/artykul.php?id=8438

Bracia trzymali też bombę atomową ? - bo tak widać na zdjęciu w linku - Little Boy"

Kto ten tekst redagował ? Kretyn ?
Napisano
A co mieli pokazac- zardzewialy kawalek metalu?
Publika lubi duze bum- pol miasta bylo zagrozone i okolice. Kury sie przestaly niesc gdyby walnelo...
A Gosiewski stacje komus zalatwil fiu fiu....
Ale forum dzisiaj dziala- a lacze w robocie jeszcze takie liche :(
Napisano
Właśnie coś licho z forum dzisiaj, bardzo wolne.

Wszystko przez te pisamki - mojemu miastu i mieszkańcom dostało się szczególnie.
Napisano
coś mi się wydaje, że to jednak nie byli zwylki kolekcjonerzy militariów. Policja nie pochwaliła się, że znalała u nich zardzewiałą broń, bagnety itp, tylko materiał wybuchowy i inne świństwo. Nikt normalny takich rzeczy nie zbiera.
Napisano
A ci co mają karabiny czarnoprochowe - nie mają w domu prochu ?

Zresztą wybaczcie - prasa robi z igły widły o czym doświadczyła na dniach moja firma i ja sam.
Ze zwykłej miejscówki zrobiło się istne pole minowe jak pomiędzy Koreami południową i północną conajmniej.
Napisano
Zresztą każdy prawie w domu trzyma materiał wybuchowy - kuchni gazowych nie macie ?

Takie sprawy jak już załatwia się po cichu a nie przy okazji uwala zwykłych amatorów poszukiwaczy.
Napisano
a w domku u Ciebie byli?
Bo mogle se wziasc te 150 mm do domu :P
Jakbys oczywiscie kuchenki albo butli gazowej nie mial...
A mleko masz w lodowce? Klej kazeinowy? Aspiryne? z tego tez sie da wyskrobac :>
Napisano
Już pisałem ale przypomnę. Współcześnie zawód dziennikarza do niczego nie zobowiązuje. Nawet do znajomości j. polskiego a co dopiero mówić o historii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie