acer Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 prowadze jestem trzezwy?To u nas czy w Twojej okolicy :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 Ktoś podrzuciłe w necie ciekawe foty.Narzekamy na nasze drogi - A w Rosji ?:)))))))))))))))http://englishrussia.com/?p=315 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Już wiadomo dlaczego Hitler przegrał wojnę:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Acer stukniesz dzisiaj 3000 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Tak daleko to nie zaszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 Co ????????Pewnie że stuknę :)))) Zaraz idę zainwestować % :Dżegnam kolegów............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 to kongratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 no tak acer sie bawi:P, hehe musialem dzis sie chowac przed Twoimi kumplami po fachu...;/ tez dostaliscie przydzial na nowe bryki?bo w mojej okolicy co ich widze to nowym autem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Na takie drogi nowych bryk nie dają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Październik 2006 Autor Share Napisano 13 Październik 2006 Heh witam.A jaką bryką jeździli Suchy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 jadą" w postach o naszych drogach jak po politykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 może przynajmniej polska piłka trochę ruszy do przodu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 No piłka to ruszyła :)). Do tej pory, z wrazenia , nie moge z napojem chmielowym do kufla trafić ;). Acer - moje gratulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 acer nie powiem Ci dok jaka marka bo jak ich widze w lesie bez uprzedniego powiadomienia ich to wole sie nie zblizac:P wiem ze na stanie maja starego terenowca, nowego wana, 2 nowe terenowe w tym jeden jak sie nie myle toyota no i traktor i polonez:D, tak wiec chyba wczesniej zesiwieje niz sadzilem:P hehe ale powiem Ci ze nie zaluja tych aut, smigaja nimi jak bmw, acer a Ty tez masz wdzianko strazy lesniej z naszywka itp czy na cywila?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Mam wdzianko, mam :) ale nie straż leśna tylko służba leśna". Ale jak jestem prywatnie a nie służbowo lubię na cywila - ;) pełna konspiracja.Toyota terenowa - pewnie Hilux 4x4.Dawniej nadleśnictwa śmigały na Nivach [Łady] 4x4 ale praktycznie wymieniono te sprzęty na Toyoty i Suzuki terenowe albo też Nissany [moja firma].Musisz chodzić po lesie suchy a snajpera" z siatką maskującą ze sztuczną trawą i wodorostami - nikt cię nie namierzy :Dpzdracer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 na cywila...a jak cie koledzy zlapia to siakis papier masz- pokazujesz i wolny jestes...Ni to co my - kazde wyjscie kryminalem sie moze skonczyc- jak na jakis skok czlowiek sie wybiera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 eee tam siatki maskujacej nie potrzebuje:P jakos sobie radze, chyba jak wszyscy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 W obszarze 15 000 hektarów mojego Nadleśnictwa nie ma drugiego acera :DI tylko acer służbowo chodzi do pracy z wykrywaczem - ot w czwartek byłem i na poniedziałek będę już współpracował z saperami. Inaczej nie moglibyśmy przygotować gleby w lesie.acer jest tylko jeden, a koledzy i robotnicy z Nadleśnictwa znają go dobrze :DNiedługo będę miał przyjemność z kolegami i koleżankami z Nadleśnictwa Katowice :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 oooooooooooa gdzie konkretnie?Pamietaj jak bedziesz w moim rejonie to sproboj sie nie odezwac !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Wpadnij Woytas w moje strony, to sobie b e z p i e c z n i e pochodzisz :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Z kolegami z Katowic będę miał przyjemność w Warszawie akurat ale to prywatne sprawy.U mnie - tak jak piszę. Wpadasz i no problem :)% :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Bo jak wyjde z nerw to przyjade :)Moze bys sie zglosil jako beta tester lewusie jeden :) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 A bym zapomniał - przyszedł wczoraj mailik, zostałem zapewne zapamiętany.Ciekawość zaspokoiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 a jak bedziesz widzial w stolycy chlopakow z Rybnika i Rud Raciborskich to powiedz im, ze jest taki skromny chlopak Woytas... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.