Skocz do zawartości

Zwolnij-szkoda życia :D

acer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
acer nie powiem Ci dok jaka marka bo jak ich widze w lesie bez uprzedniego powiadomienia ich to wole sie nie zblizac:P wiem ze na stanie maja starego terenowca, nowego wana, 2 nowe terenowe w tym jeden jak sie nie myle toyota no i traktor i polonez:D, tak wiec chyba wczesniej zesiwieje niz sadzilem:P hehe ale powiem Ci ze nie zaluja tych aut, smigaja nimi jak bmw, acer a Ty tez masz wdzianko strazy lesniej z naszywka itp czy na cywila?
pzdr.
Dawid

Mam wdzianko, mam :) ale nie straż leśna tylko służba leśna". Ale jak jestem prywatnie a nie służbowo lubię na cywila - ;) pełna konspiracja.

Toyota terenowa - pewnie Hilux 4x4.
Dawniej nadleśnictwa śmigały na Nivach [Łady] 4x4 ale praktycznie wymieniono te sprzęty na Toyoty i Suzuki terenowe albo też Nissany [moja firma].

Musisz chodzić po lesie suchy a snajpera" z siatką maskującą ze sztuczną trawą i wodorostami - nikt cię nie namierzy :D

pzdr
acer

W obszarze 15 000 hektarów mojego Nadleśnictwa nie ma drugiego acera :D
I tylko acer służbowo chodzi do pracy z wykrywaczem - ot w czwartek byłem i na poniedziałek będę już współpracował z saperami. Inaczej nie moglibyśmy przygotować gleby w lesie.
acer jest tylko jeden, a koledzy i robotnicy z Nadleśnictwa znają go dobrze :D

Niedługo będę miał przyjemność z kolegami i koleżankami z Nadleśnictwa Katowice :)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie