acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Nie, duże miasto odpada......Warszawę lubiłem, ale tylko na czas studiów......Takie skrzywienie zawodowo-rodzinne....my tylko las..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Odkąd pamiętam, zawsze był las i lotnisko. I zawsze słychać było lotnicze motory nad głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 A w tym też coś jest - w Polsce historia wojskowści zawsze splatała się z leśnictwem i lasem....Dzieki młodym brzezinom i młodnikowi sosnowemu mój dziadek uniknął niewoli pod Kockiem, prysnął z kolumny jeńców....i lasami wracał do domu na kielecczyznę.....Nie wyobrażam sobie jakoś Wojska Polskiego w oderwaniu od lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 moj dziadek pracowal w spoldzielni Las"- potem jego syn znaczy moj wujek :)A moj baaardzo dobry kolega pochodzi z okolic Wloszczowej :)Czyli mamy i las i kieleczczyzne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Heheh.Cóż, kiedyś wpadniesz - pogadamy :)Z okolic Włoszczowy - jaka wieś czy miejscowość ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Musialbym wybadac- ale zdaje sie Wloszcowa City. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Mój też walczył pod Kockiem i też uniknął niewoli. Poszedł lasami na północ do Kąkolewnicy. A w lesie też pracował - w latach 30 w Hajnówce, dojeżdżał z Kąkolewnicy ok. 150 km rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Mojego to NKWD pod Lwowem zalatwilo w 1941 :(Szukala go babcia z ojcem przez Pck - teraz ja odnowilem poszukiwania i czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Ja do tego podchodze troche lzej- ojciec nie doczekal odnalezienia- ale chcialbym swieczke na grobie zapalic- jesli oczywiscie gdzies tam jest.U mnie na cmetarzu jest taki kacik dla tych co grobu nie maja - 1 listopada mnostwo ludzi znicze pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dol Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Przez takie drohttp://www.wreckedexotics.com/gi niszczą się takie wózki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cydejkom Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Mam pytanie a włąściwie prośbe do użydkownika szaubek.Otóż mieszkam w Białej Podlaskiej i bardzo interesuje mnie było lotnisko wojskowe w białej Podlaskiej gdzie stacjonował 61 Lpszb.I mam do Pana uzydkownika szarubek taką prośbe czy może opisać przebieg swojej służby w tej jednostce chodzi mi o pana przeżycia , kadre ogólna opinie o tej nie istniejącej obecnie JW.Jakie samoloty tam scacjonowały i wogle wszystko:)Z góry dziękujepozdrawimam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cydejkom Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Proszę napisać maila cydejkom2@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 moze poprostu napiszesz na maila szarubkowi?Bardzo fajny gosc - z pewnoscia odpisze - na forum jakos ostatnio nie wpada :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cydejkom Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Aha dzieki za info.Jestem od niedawna na forum i nie wiedzialem ze da sie sprawdzic maila uzydkownika.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1991214 Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Siemka wszystkim. Ja nie miałem nigdy problemu z zielonym z okolic Włoszczowy i nie tylko :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.