Bocian Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 Powstal nowy projekt i potrzebuje paru osob dla przeprowadzenia testow funkcjonalnosci i ewentualnych bledow ktore wystapia podczas korzystania.Jak w ogłoszeniach o prace zaznaczę że odpowiem tylko wybranym :)Więcej szczegółów nie zdradzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Jeśli o coś" dotyczy branży lotniczej, to czemu nie...przecież ja tylko te kanapki umiem robić" ;-)Pozdrowienia - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 To ja się zgłaszam. Mam na pokładzie linuxa, operę, mozillę firefoxa, konquerora to mogę potestować co nieco, czyli extremum dla adminów hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 a ja juz testowalem i powiem tyle- zajefajne jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Może i ja sie przyłączę? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Camino Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 To może i ja , ? :-)Z chęcią potestuje ... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 :) ja nieźle gotuję.Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Myslalem ze polowa forum oszaleje- a tu cisz :(Panowie niechce sie wam przysluzyc do rozwoju forum?Wstyd mi za tych co sie nie zglosili :(;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 A co trzeba testowac? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Jak nie boli to się zgłaszam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Hmmm, z głoszam sie z czystej ciekawości - ale to nie sa bolesne doswiadczenia ?/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 ja sie zglaszam:) ale o co chodziBociek jak bede wybrancem do ktorego napiszesz to napisz dokladnie o co chodzi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 To ja też się zgłosze choć wiem, że mam marne szansy być wybranym do tego testu:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 ja też się zgłaszam na ochotnika, a testować chyba trzeba będzie to wirtualne muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Jeśli jeszcze jest wolne miejsce to ja chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 tez sie zgłaszam do testowania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 też mogę potestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 jesli jeszcze aktualne to bardzo chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Również na ochotnika zgłaszam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 ja tez chetnie sie zglosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 16 Październik 2006 Autor Share Napisano 16 Październik 2006 Ok lista zamknięta. Otrzymacie e-maila z tajnym kodem, hasłem i formularzem w którym musicie krwią potwierdzić że cały Wasz majątek przechodzi na konto administratora w przypadku zdrady sekretów nowego modułu. :)A na poważnie to wyślę Wam info co i jak i gdzie i dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.