Skocz do zawartości

7TP początek prac konserwacyjnych - odsłona II

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no i kolejna blacha ( w całkiem niezłym stanie jak na tyle lat używania w zagrodzie jako podłogi pod węgiel)
jest to klapa zamykająca przedział radiostacji w wieży.

PZDR PATRON

• Odpowiedzi 260
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

RE PATRON Posiadacie taki baczek odpisz jak mogę się zkontaktowaci bo ja tu jestem młodziutkim odkrywcą moze bym jakosi pomógł POZDROWIENIA

• 2 weeks later...
Napisano
Patron. Mam pytanko, kto posiada dokumentacje zwymiarowanego TKS, bo wiem że takowa jest. Czy mógłbyś mi w tym pomóc. Chciałem rozpocząć pewien projekt od tej jesieni. Długo się przymierzałem aż wreszcie mam pewne możliwości jej realizacji.
  • 1 month later...
Napisano
Witam. Czy są jakiekolwiek wiadomości o postępie prac nad 7tp?? Czy są jakiekolwiek nowe zdjecia ?? Czy można już na 7tp przekazać 1% swojego dochodu ?? Czy są do nabycia cegiełki ? Zamierzam przekazywac 1% z moich dochodów i żony 1% na Projekt 7tp. Jeżeli jest to mozliwe, jak to zrobić ?? Pozdrawiam Marek
Napisano
Master pi
w kwestii postępu prac sprawa wygląda następująco:
Projekt 7TP wkroczył w nową fazę - ostatecznego montażu poszczególnych zespołów bryły.
ponieważ została w pełni skompletowana wanna wraz z układem jezdnym ( w układzie są drobne braki w uzupełnieniu) podjęta została przez FWP decyzja o budowie ostatecznej ramy zgodnej ze wszystkimi wytycznymi wytrzymałościowymi i ostatecznego montażu oblachowania wanny .
na dzień dzisiejszy rama wanny jest wykonana i zakończona a montaż blach postępuje z dnia na dzień.
Dzięki wypracowanym funduszom zostały wykonane śruby zgodene z oryginałami i w przeciągu miesiąca ( najdalej dwóch) wanna będzie OSTATECZNIE zmontowana .
potem natytchmiast nastąpi montaż zabudowy podwieżowej i kolejno zabudowy silnikowej.
Na dzień dzisiejszy nie będą przedstawiane zdjęcia z postępu prac aż do momenjtu osiągnięcia kompletnej bryły wszystkich zespołów kadłuba.

w kwestii finansowej - proszę o kontakt z Akagim - Prezesem zarządu Fundacji na meil sony@onet.pl

pzdr PATRON - FWP
Napisano
Patron jak już go złożycie to będzie po ptokach".Wszyscy dokładnie wiemy jak będzie wyglądał ten czołg.Bardziej interesujące jest jak go składacie część po części.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie