Skocz do zawartości

7TP początek prac konserwacyjnych - odsłona II

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, jest mi niezmiernie milo poinformować ż Sw. Mikołaj przyniósl pod choinkę piekny chlapaczyk błotnika od 7TP....natargal się biedaczyna ale widać tez mu zależy aby Projekt 7TP sie rozrastał ....

PZDR PATRON

• Odpowiedzi 260
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam.
pragnę wszystkich zaprosić na kolejny odcinek programu Bylo nie minęło" jaki bedzie emitowany w drugą niedzielę Lutego. część tego programu będzie po raz trzeci dotyczyła PROJEKTU 7TP.
W tej emisji będą przedstawione zarówno poszukiwania terenowe, jak i prace warsztatowe.

Jednocześnie jest i niezmiernie milo poinformować iż PROJEKT 7TP może poszczycic sie kolejnym sponsorem jakim jest TVP3.
Bardzo dziękujemy za pomoc i zaangażowanie wszystkim zangażowanym w POJEKT 7TP

PZDR PATRON
Napisano
Patron ja napisałem że będzie program o 7TP i był, skoro tak mówisz to była to pewnei powtórka(. ja wcześniejszej emisji nie widziałem i miło mi było to obejrzeć, moze komuś również bo pewnie nie każdy widział
Napisano
Jak widać postępy w pracach okryte są wielką tajemnicą... Szkoda :( ps. chociaż dokumentujcie to wszystko i wydajcie potem jakiś albumik, albo zróbcie stronkę internetową jak wyglądały poszczególne etapy rekonstrukcji tak jak to robią w normalnych krajach.
Napisano
mauser29 - to była powtórka, sorry jeśli cie uraziłem...troche nerwowych dni mam w robocie ...

jacenty2004 - postępy prac nie są okryte żadną tajemnicą, istnieje pewien charmonogram prezentacji związany ze współpraca z TVP3 oraz czasopismami. Kręcąc program na miesiąc przed emisją nie można przedstawiać tego co będzie w programie w innych mediach ponieważ jest to dewaluacja czyjejś pracy( pracy programu Było nie minęło) każdy kto prezentuje w porozumieniu z PROJEKTEM 7TP postępy w jakichkolwiek mediach ma prawo wymagać przedstawiania nowości, a nie odgrzewanych bułek. kolejna edycja programu powinna zaspokoić chęć zapoznania się z postępami , a w polączeniu z kolejnym artykułem jaki mamy nadzieję pojawi się w O" da pewien rys stanu aktualnego.
Dodatkowo prosze pamiętać iż nie jest to piekarnia i nie wszystko leży pod nosem , elementy są stale pozyskiwane a to pochłania naprawdę wieeeeele czasu.
Pojęcie o skali problemu z pozyskiwaniem części i wypożyczaniem ich może być informacja że w zeszłym roku auta Projektu 7TP zrobiły jakieś 50.000 km na potrzeby tej akcji...

PZDR PATRON
Napisano
Dobra Patron. Żeby nie dewaluować pracy ekipy telewizyjnej powiedz tym obibokom ,że mają podesłać zdjęcia na Woronicza do Ag. Prod.Audycji Tel. I to w miarę szybko zanim się znajdą wśród 1000 -ca będą wiedzieli o co chodzi:) O artykule w Odkrywcy raczej nie wspominaj, bo jak zwykle będzie tam dużo elokwentnego ble ble ble i 2-3 zdjęcia na których nic nie widać i nic z nich nie wynika.
Napisano
Patron nasz wieszczu narodowy każdy to czyta! Tylko ile fotek można do tego dołączyć w gazetce ? Jak tu pokazałeś parę zdjęć ostatnich zdobyczy to aż się gęba człowiekowi cieszy, bo to tak jak by tam był ...nie będąc :)
Napisano
Tak popieram ten wniosek-obserwuję ten wątek codziennie,ale brak zdjęć to jak pisał przedmowca-puste strony.Prosimy o zdjęcia- PRZEDSIĘWZIĘCIE JEST BARDZO SZCZYTNE!!!! Pozdrawiam
Napisano
Musimy jakos wytrwac w atmosferze wzajemnego zrozumienia". Wszyscy zdajemy sobie sprawe ze stopnia skomplikowania sprawy, ale skoro istnieje ten watek, to i nam, ciekawskim nalezy sie zrozumienie. Jesli powstala Odslona II", to chyba po to, aby nam dostarczac nowej radochy. No i dostarcza, ale wiecej jest obietnic - chyba, wkrótce...
Jest proste rozwiazanie: Skoro juz harmonogramy zwiazane z mediami sa tak wazne, niech bedzie powiedziane, ze nowych wiadomosci nie nalezy sie spodziewac do dnia ...i juz. Po co mamy sie niepotrzebnie slinic z oskomy przed kazdym wejsciem na strone?
Napisano

Witam,
jest mi niezmiernie miło zapowiedzieć iż w pzyszłym tygodniu PROJEKT 7TP zaprezentuje zdjęcia wierzy , oraz wielu innych elementów opancerzenia i ukladu jezdnego czołgu VICKERS poddane renowacji. mam nadzieje że poniżej przedstawiona galeryjka stworzy pewien przedsmak przyszłotygodniowych zdjęć:-))))

PZDR PATRON

Napisano
elegancko Patron... wy to macie samozaparcie ;)
Kurde gdybym tak znał choć trochę za małolata konstrukcję 7TP[dalej nie znam] to bym wszystkie przydomowe 'złomy' jakie odwiedzałem podczas wakacyjnych wypraw w okolicach walk tych pojazdów, sprawdzał pod tym kątem, a tak dla mnie to w większości było.. koło, zebatka etc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie