PATRON Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 powtarzam ostatni post z poprzedniego wątku:Witam,pragnę złożyć podziękowania w imieniu wszystkich osób zaangażowanych w odbudowę 7TP Redakcji miesięcznika "odkrywca za zaangażowanie i SFINANSOWANIE zakupu części blach niezbędnych do odbudowy. Niewątpliwie inicjatywa ta pozwoli na przyspieszenie prac i doprowadzenie do pojawienia się wreszcie upragnionej "siódemki w Polsce.Specjalne podziękowania należą się niewątpliwie Pani red. kwiecińskiej oraz napewno Szanownemu Proteusowi.....DziękujemyPZDR PATRONPs: ten niewątpliwie miły akcent zakończy pierwszy wątek o odbudowie 7TP i niech będzie jednocześnie początkiem kolejnej odsłony . na dobry początek powtarzam ten post w nowym wątku i wkrótce zapowiadam dalsze zdjęcia ...ps2Mamy prawie 20.000 odslon :-))))"PZDR PATRON
polsmol Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Dodam jeszcze link do starego wątku: http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=264647
kubas Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 I jak tam kolego Patron ida prace nad czyszczeniem nowych fantów?? Może jakieś zdjęcia nowe??PZDR kubas
pucior Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Z niecierpliwością czekamy na obiecane zdjęcia... :)pzdr
Berlin Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 W ostatni weeekend na regionalnej z rana, był krótki reportaż o tej inicjatywie. Rozrasta nam sie 7TP oj rozrasta :)
Boruta Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 No wlaśnie, czy tam się produkował kol. Patron?Pozdrawiam
PATRON Napisano 6 Listopad 2006 Autor Napisano 6 Listopad 2006 witam, absolutnie nie ja sie produkowałem w teleeizji....ale ta krótka wzmianka w telewizji regionalnej myślę że była całkiem sympatyczna. Należą się duże podziękowania Panu prowadzącemu za zainteresowanie się tematem i jego wielce pozytywne podejście do sprawy. Prowadzący to wielki ( jak dla mnie ) pasjonat poliników i oby więcej ludzi chciało w taki sposób jak on zaangażować się w Projekt 7TP.Już wkrótce OBIECUJĘ , kolejne zdjęcia z dalszych prac bo właśnie na dniach się one powinny zacząć. PZDR PATRONps...trochę części nowych pojawi się na tych zdjęciach , ale to jeszcze cicho sza.....:-))))
kubas Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Nowe części brzmi słodko:D czekam z niecierpliwością.PZDR
mruczek Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 witama czy zamontujecie w nim km-y? no wypadałoby..
beny Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Jak to kaemy? z tego co wiem ma to być wersja jedno wieżowa a więc 1 karabin
kubas Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 PATRON sprawdz jutro meila bo coś Ci tam wyśle do indentyfikacji:) PZDR
PATRON Napisano 22 Listopad 2006 Autor Napisano 22 Listopad 2006 Witam,Pragnę wszystkich zaprosić do obejrzenia programu yło nie minęło" w TVP 3 w drugą niedzielę grudnia, spora część będzie poświęcona właśnie odbdowie 7TP. Jednocześnie składam podziękowania zazainteresowanie tematem Wszystkim osobom tworzącym ten program ( kamera ciężka, zimno , mokro i do domu daleko, ale w końcu udało się :-)))))Jednocześnie należą się podziękowania tym którzy się kontaktują drogą meilową i dzięki którym PROJEKT 7TP " posuwa się powolutku do przodu.Specjalne podziękowania składam przesympatycznej ekipie Ojciec i syn - juz oni wiedzą o kogo chodzi...:-)))))Dzięki ich wytrwalości i bezinteresowaności robimy kolejne kroki i ich chęć pomocy jest dla wszystkich motorem w chwilach zwątpienia, a akie sie zdarzają ...zwaszcza jak coś nie pasuje PZDR PATRON Ps. cierpliwości zdjęcia pewnie jako prezenty gwiazdkowe - mam nadzieję ...
PATRON Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 Witam,jest mi niezmiernie miło poinformować że Projekt 7TP wzbogacił się o kolejne elemnty (w drodze kupna) stelaż mocowania napędu wiatraków wraz z kołem przeniesienia napędu- niestety C7P ...ale przecież C7p jest nastepne w kolejności ..PATRON
PATRON Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 rurka nalewaka płynu chłodniczego - to już 7TP piekny element....:-)))
PATRON Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 dekiel koła napinającego oraz przykrycie otworu rewizyjnego plyty podłogowej
PATRON Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 i na deserek rozrusznik i prądnica .PZDR PATRON
PATRON Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 dodatkowo pragnę poinformować iz została podjęta decyzja o stworzeniu statycznej makiety silnika saurera opartej na oryginalnych polskich"( nie nadających się do odnowienienia ) elementach jakie się pojawiają wszelkie kawałki silnika zostaną pozbierane w jedną całość i na zasadzie sklejania " (tak jak ceramika w muzeach - oczywiście w cudzysłowiu sklejania szeroko rozumianym) z elemntów oryginalnych i dorabianych makiet nowych powstanie makieta .ze względu na stan elementów silnika (pordzewiałe, porozbijane, przepalone) będzie to jeszcze raz powtarzam statyczna makietaPZDR PATRON
JSJ Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Brawo. Kolpak jest od kola podtrzymujacego, oczywiscie.Pozdrowienia.
jaca2003 Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Kol Patron Ty to potrafisz dawkowac napiecie na Forum.Bo w końcu zarzucic zamglone zdjęcie ze stu meterków z widokiem na ....I wszyscy by byli szczesliwi.Kurnia Patron wrzuc chocby niewyrażne choby i z kilometra ale zeby cho czegos sie domyślac i się poslinic......Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.