Hartmann Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Niniejszym tekstem ustanawia sie nagrode w wysokości 1 zł , słownie : jeden złoty , za legalne wydobycie i przekazanie do muzem przy Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych w Poznaniu pojazdu pancernego zalegającego w okolicy Grzegorzewa . Oferta nie jest skierowana do KOGOKOLWIEK z poprzedniej ekipy .Prosi sie jednocześnie inne osoby o dokładanie do puli nagrody.Administratora zaś prosi się by skrytobójczo nie usuwał wątku.Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 To ja bede lepszy i doloze 2 zeta-Hart mozesz na mnie liczyc- ale jesli wyladuje w muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 niniejszym na cel powyzszy dokładam kolejny 1 złoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 ja sie też dołożę - mamy już 4 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Proponuje watek przelozyc do towarzyskiego forum- mniej bedzie razil w oczy a mimo to sciepe mozemy robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbooj Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Dokładam 5 złotych... na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 świetny pomysł:D z przyjemnością przeleję nawet dyche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Przenosze to do Towarzyskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 przepraszam za off topikidaje 50 gr. za nieszczerość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Leszek pożycz mi 10 zł to dorzuce do twojej akcji 5 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Niech mnie kosztuje... kolejne 50 gr. - ale tylko po to -aby zgodzić się z Przedmówcą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Wątek wyczyściłem zgodnie z prośbą autora wątku, ponieważ zrobił się offtopic spory. Jednakże każdy zalogowany użytkownik ma możliwość zakładania wątków, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Hartmann, napisz że zartowałeś, tyle się napociłem przy moim wyciętym poscie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Nie , nie żartowałęm - Tu zbieramy pieniądze na nagrode . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 DOKLADAM 1 fUNT bRYTYJSKI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 No panowie, zbiórka trwa dalej ....chodzą słuchy, że ów Stug już wyjeżdża . Z błota. Więc spieszmy sie z nagrodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Ps. mogę dolaczyc się do tej smiesznej akcji i dorzucic do puli pare groszy w koncu kiedys i tak je odzyskam......................szkoda tylko, ze nie wiadomo, gdzie wplacic kase:) PzdroBilPost został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 21:50 14-09-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaniołek Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 gdzie i do kogo zgłaszac sie po wypłate?i jak to udokumentować?prosze szykowac kase na druga połowe pazdziernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Wątek wyczyszczony ponownie - tutaj można się dorzucać do puli którą ustanowił Hartmann. O stugu proszę dyskutować tutaj:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=364431Wszelkie posty nie związane z tematem wątku będą usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 witamChetnie poswiece swoja dniowke temu, kto wytarga bestie na powierzchnie (w granicach 50 zeta...)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Na tak szczytny cel to i ja zainwestuje z 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Temat jest poważny - i bez względu na to kto ową nagrodę otrzyma - a otrzyma ją w formie ablo" z naklejonym pieniędzmi deklarowanymi przez Panów , mam nadzieję iż przekaże to do Muzeum przy CSWL w Poznaniu , jako komplet do pojazdu.O sposobie przekazania pieniędzy wszyscy darczyńcy zostaną poinformowani na forum , gdy warunki oznaczone przezemnie zostaną spełnione.Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadosławKatowicz Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 No to ja deklaruję, że wydobywcom zaofiaruję portret Mieszka I - nie jest to nic wielkiego, a i miniaturka dosyć powszechna w dzisiejszych czasach, więc żaden rarytet - ale zawsze coś i nawet ładnie się prezentuje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Hart, dokładam na ten szlachetny cel 7 zł ... wjednej monecie.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 18:57 20-09-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Hart - 10 zl na nagrode PZDR PATRONPost został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 18:56 20-09-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.