czeluść Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Jak się zdaje Cezary rozpłynął się w internecie z nowym rokiem jak kamfora. Nie ma nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Podobnie nagrodę odebrali: Tata", zamiast p. Zdrojewskiego pan Merta(szacun). Nasz Prezydent i kto jeszcze z mojej strasznej listy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Witaj, Czeluść ! Dobrze, że się odezwałeś - ostatnio dzwoniło mi w uchu, miałem niedobre przeczucia...Kto jest jeszcze na strasznej liście"? Może trzeba ich ostrzec ?pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Nie wiem kim jesteś, ale i to tak bez znaczenia - jak podmuch powietrza - na liście są Ci co idą pod wiatr. A wieje ze wschodu. Oficjalnie to Zemke, Zdrojewski i Ci co kojarzą , że maczali w tym paluchy. Moj granat" Opiekunka co wie kto , gdzie i dlaczego i ma to w nosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Witajcie. Zapewne większość z Was sądzi, że nie mam już nic więcej do powiedzenia. To błąd. Moje milczenie wynikało tylko w związku z katastrofą. Ad rem : przedstawię jeszcze kilka informacji, dla niektórych mogą one być cenne dla innych nieistotne.Na początek przedstawię postać szefa Niemców. Spotkałem go , widziałem z odl. ok 25 m. Był facetem około 55-60 lat niski , trochę krępy, usposobienie dość wesołe w kontaktach z nami. Do roku 2003 poruszał się po Polsce pancerną terenówką w kolorze srebrnym, zawsze z obstawą. Po tym czasie do końca ich pobytu (2004) zmienił kolor pojazdu. Okazało się że , aby utrudnić śledzenie go w naszym kraju pojazd posiadał coś co w trakcie jazdy zmieniało kolor nadwozia. Przypuszczaliśmy, że jest to jakieś oświetlenie ledowe -. Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć ,że mógł być to lakier typu Cameleon. Od pewnego czasu stosowany w USA.W roku 2003 na pewno byłaby to nowinka i niewiele pojazdów w Europie miało takie barwy. Szef Niemców nie zawsze wracał na czterech kołach. Dwukrotnie co mi było przekazane odleciał ufo-lotem. Gdzie wracał nikt nie wiedział.Je4szcze kilka słów o naszej Opiekunce. Obiecałem Wam pewne dokumenty opisowe o ich stosunku do posiadanej przez nas wiedzy o Nich. Nie było sprzeciwu moderatora, dlatego to zrobię, tak abyście samodzielnie mogli wyrobić sobie zdanie na ten temat.Wielokrotnie podkreślałem brak dostępu Opiekunki do komputerów ziemskich i Internetu. W związku z tym poniżej przekazana informacja budzi poważne zaniepokojenie.Oto po skrócie : „Przy wschodach i zachodach Słońca możecie jeżeli dobrze się wpatrzycie zauważyć planetę , której nie było. Jest to planeta jak wahadło dla Ziemi.”My sami jesteśmy mądrzejsi i są już realne filmy na ten temat. Tylko jest jedno „ale”. Co to JEST.Jeżeli było od zawsze, a teraz jest widoczne , to znaczy ,że coś nie jest w porządku.. Nie chcę rozwijać tego wątku bo posądzicie mnie o „jedynie słuszne racje” ale praca wahadła ma swoje wychylenia graniczne – a co jeżeli co 12 tys. lat? Nikt nie jest głupi i wie co to oznacza.Na dowód tego umieściłem zdjęcie jedno z wielu w moim posiadaniu.Nie cofam się , ale chyba nie pisałem o tym iż Opiekunka jest pilotem ufo lota. Dzięki nie tylko wszczepionym mikrochipom w opuszkach palców, ale także specyficznej skórze która jest bardzo wytrzymała na skaleczenia , a jeśli już są to nie krwawią podobnie jak u ludzi.PozdrawiamPS. Można wpływać nie tylko na decyzje polityków , ale i kierowców, pilotów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 A to jak się zdaje jej dom (Orionidzi), tam gdzie rządzi Rada Starszych, tam gdzie kolnują ludzi", tam gdzie zaczęto produkcję" organizmów żywych (coś podobnego do dinozaurów, ale mniejszych) aby zapełnić Ziemię za niedługo.Bo my wyginiemy.http://www.sekretyameryki.com/?p=290 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 A tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Taaa, a swistak zawija..............Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Niesamowita jest żywotność tego wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 Czy leci z nami psychiatra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Dodaję swoje trzy grosze. Logo org. Vril nieopodal tego miejsca które z czeluści wypłynęło;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Jak sprawdzić, czy moja żona nie jest Opiekunką? Mam pewne podejrzenia... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 W tej delikatnej kwestii tylko kol. Czeluść może rozwiać Twoje wątpliwości...lub je potwierdzić...Zapytaj się ślubnej, czy przed 24 h nie swędzą ją uszy i czy ma monitoring myśli - choć nawet jeśli odpowie tak, to zawsze pozostaje jeszcze nadzieja, że jest jedynie duplikatem lub duplikatem duplikatu OPIEKUNKI...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topnik Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Przejrzałem forum i dodam, Cezary G. nie czytał całego testamentu Ericha Kocha. Stąd jego nieobecność na forum. Podobnie nie czytali Niemcy, którzy po publikacji w Wprost, bawili w Polsce trzy dni. Mogli sobie na niego tylko popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 I jeszcze w miejscu tego obelisku (Łęcze) przed wojną stała kapliczka. Fakt,że poświęcona Bismarkowi miała duże znaczenie w naszych poszukiwaniach. Odnosi się to do wyznaczenia biegu promienia głównego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Dla prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Więc coś tam po omacku trafiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Ten obrys stanowi logo organizacji Vril". Czymkolwiek ona była(jest?). Mi się ona kojarzy z Hitlerem, tajemną mocą, fajną kobietką i latającymi spodkami. Na google earth poszedłem za Twoimi współrzędnymi i znalazłem kawałek jasnego podłoża nieopodal Twoich danych. Nie wierzę w takie coś jak vrile, haunebu, podwodne cywilizacje, prastare moce zamknięte w studni lub innym pomieszczeniu, arkę przymierza,arkę Noego,PiS,SLD,PSL,PO,oraz inne złowrogie organizacje z ul.Wiejskiej. Obrazek wstawiłem ku uciesze Użytkowników i swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 To ta fajna babka. Coś jak medium tej org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 A to logo tej organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allensteiner Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 interesuje mnie temat ericha kocha i od dluzszego czasu przygladam sie temu watkowi. zastanawia mnie dlaczego ludzie, ktorzy maja cos do powiedzenia na ten wlasnie temat, mam na mysli warmiaka, topnika czy tez wielu innych, nie sa w stanie powstrzymac piewce teorii spiskowych przed zalewem spamu na tym forum. gdzie jest moderator? czy nie czyta reakcji ludzi na to co sie dzieje? czy rzeczywiscie ktos kto chce poczytac cos interesujacego musi byc skazany na pseudonaukowe wypociny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allensteiner Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 kwestia fimu kreconego za zycia E.K. w Barczewie na potrzeby niemieckiej telewizji. czy ktos widzial ten dokument? jesli tak to jak mozna to tego dotrzec? okolo 10 lat temu udalo mi sie dotrzec do czlowieka przeprowadzajacego wywiad z E.K. poprzez kontakt mailowy. potwierdzil fakt posiadania przez siebie nagranych materialow ale wykluczyl mozliwosc ich udostepnienia zaslaniajac sie prawami autorskimi nalezacymi do ktorejs z niemieckich telewizji. czy ktos moze ma wiedze na ten temat? bylbym wdzieczny za jakiekolwiek informacje.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Faktycznie czyta się jak von Denikena:)Przychylam się do wpisu kol.Topnik 2009-08-14 17:21:17Od 1978 roku kolega odsiadywał w Barczewie 3 letni wyrok(od dzwonka do dzwonka).I było jak napisał kolega Topnik,w celi siedział sam na spacerniak chodził sam.Osadzeni robili podchody ale niestety d...a blada(jw czyt.wpis kol.Topnik).Należy też pamiętać,że w czasach gierkowskiej odwilży"E.K. odwiedziła córka(podobno tylko raz),ale nie potwierdzę tej informacji.Może całą tajemnicę przekazał jej????Jeśli była jakaś tajemnica.ps.czekam na następne części tego komiksu"(choć bez obrazków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Witam pod dłuższej przerwie.Na wstępie chciałbym przedstawić cel tego postu. Obiecywałem wielokrotnie , żeprzekaże Wam opinie Opiekunki na wiele istotnych spraw.Podjąłem próbę skanowania dokumentów, ale z uwagi na małe pliki udostępnione na Forum oryginały mogą być nieczytelne. Dotyczy to zwłaszcza udzielanych pisemnych odpowiedzi na zadawane pytania. Dlatego przedstawię odpowiedzi wg schematu : .strona internetowa dokumentu, kolejne pytania (numer) na które udzieliła odpowiedzi na pytanie np.P1 – odp - … lub udzieliła opinii do odpowiedzi w tekście np. O1- opinia - …pytania bez odpowiedzi należy uważać za przeczytane bez komentarza Opiekunki.Udzielone odpowiedzi pochodzą z sierpnia 2007 roku i wynikają z samodzielnej pracy Opiekunki nad tekstem, bez ingerencji innych osób. Przyjęcie takiej metody badań miało na celu aby nie sugerować odpowiedzi.Jednocześnie tylko taka forma pracy pozwalała ominąć pewne opory mentalne w kontakcie <opiekunka –obserwator> Odpowiedzi są wiernie otworzone (błędy, styl, ect.) ZACZYNAMY:Dokument I: http://quantumfuture.net/pl/941023.htmP20 – odp – Luckość powstała z ewolucji małpy jak mówi biblia i to prawda.P24 – odp – TakO25-26 – opinia– PrawdaO27 – opinia –TakP28 – odp – PrawdaP29 – odp – TakO30 – opinia – „Nie został ukamieniowanyP31 – odp – NieO32 – opinia – Brednie. Oni prubowali się wzorować fizjologicznie na wzór ludzi ale nie krzyżowali rasP33 – odp – Wzorowali się i uczyli od ludzi.O36 – opinia - NieprawdaO38 – opinia – Dużo wcześniej.P39 – odp – Byli wcześniej ale ujawnili się właśnie 12000.P46 – odp – Dusza faktycznie wciela się w rużne postacie ciał zwierzęcych ale to nie Nie ma nic z DNA. Dusza nie posiada DNAO48 – opinia – Przypominają bo małpowali was tylko wyglądem.O49 - opinia – Tak oni luckość.P66 – odp – Nadal jest.P72 – odp – Zmodyfikowała ich zmiana klimatu ale to prawda.P73 – odp – Nie bo nie zastąpi się białka zwierzęcego.O85 – opinia – Są , kto te bzdury klei, są od dawna.P89 – odp - Tak samo jak ludzie tu będąc na ziemi oczywiście.P90 - odp – Fizjologicznie ale nie płciowo.O91 – opinia – To prawda.P92 – odp- Tak ale nie po przez zbliżenie.P93 – odp – Nie.O102 – opinia – PrawdaP130 – odp – miał brata bliźniaka, który zmarł. Matka z nadwrażliwością nie pozwalała mu się bawić, jeździć na rowerze itd. Grał na gitarze choć tego nie lubił był bardzo nieszczęśliwy z postępowaniem Matki swojej.Dokument II http://quantumfuture.net/pl/fala2.htm część objęta datą 10 - 12 – 1994P8 – odp – Chiper wymysł hipnoza jest dla ludzi słabej osobowości !O8 – opinia do „ jak termonuklearny podmuch” – Czas jest zależny od Was, jak szybko doprowadzicie do klęski !P14 – odp – TAK TO PRAWDA !O15 – opinia - PrawdaP16 – odp – Ja cienka jestem z map!O20 - opinia – a to prawda czuli i wiedzieli więc zabrali dupe w troki, chamstwo i samolubstwo !O33 opinia – Nie tyle podbicia jak miejsca do życia bo zawęża się teren do możliwości istnienia!Dokument III http://quantumfuture.net/pl/fala3.htm O7 - opinia - dotyczy „źródła” – Są 3 po to aby połączyć moc a ustrzec rozbiciem przed niepożądanymi ludżmi. Wiara to imadło religii !O8 - opinia – (Ziemia) –jedna ale nie sama z planet do której luckość przystosowałasię w tych warunkach żyć, szkoda, że sami ją niszczą.P10 – odp – PrawdaO11 – opinia – TakO13 – opinia – WcześniejP14 – odp – Tak to był wąż z odnóżami. Bóg go ukarał i zabrał mu je, kara pełzaj.O16 – opinia – ale bzdetO17- opinia – TakP18 – odp – poprzez ewolucję i klimat ciała się przystosowały łącznie z mózgiemO18 – opinia – Jezu z kąt to?P19 – odp – Z kąd ten chłam?O19 – opinia – Tak jedynie dusze prawda!P23 – odp – No coś w tym jest ale oni mają te cechy co ludzie są różni.O26 – opinia – Tak to prawda wypędzony z raju.P27 – odp – nie ma rogów jest to istota nie ziemska o pustej duszy przepełniona złem i zakłamaniem.P30 - odp – To prawda i mogli tam zostać ale zaczeli się dzielić i przeciwstawiać sobie zasiali ziarno gniewu i nienawiści do siebie.P33 – odp - Tak to prawda ludzie kiedyś żyli razem puźniej rozeszli się na cztery strony świata tak powstało puł, połud, wsch, Zach i dopiero zaczeły tworzyć się inne języki porozumiewawcze.P35 – odp – konkuręcja tz. prawo buszu co teraz widać mocno.O38 – opinia – co oni z tą Jaszczurką, to kicz !P39 – odp – Tak ale tego to wy nie dziedziczycie po jaszczurkach.O40 – opinia – Bzdura był zawsze, kształtował się tylko do postawy prostej.P45 – odp – Tak i to bardzo dużeP-O 47 - odp- no coś w tym jest, to prawdaDokument IV http://www.kasjo.net/940716.htm P18 - odp - na logikę jeśli to żąd w tym maczał to podane informacje to kicz, zasłona dymna podają nie to co prawdziwe tylko to czym chcą nas nakarmić!P43 do P50 – odp – ten kto to napisał ma dekla, nikt nie ćwiartuje ciał dzieciom, jeśli wogule są porywane to tylko po to aby sprawdzić czy przystosują się do życia na innej planecie, kiedy tą już ludzie zniszczą. Po powrocie nic lub fragmentalnie pamiętają.O59 – opinia – TAK !P78 – odp –chodzi o instynkt kiedyś go wykorzystywaliśmy, ciągle teraz wszystko mamy gotowe na wyciągnięcie ręki, musk nie jest ćwiczony wykorzystujemy go znikomo!I to by było na tyle. Opiekunka jak się zdaje jest na „urlopie wychowawczym” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 P20 – odp – Luckość powstała z ewolucji małpy jak mówi biblia i to prawda.P24 – odp – TakPrzeczytaj to co napisałeś,a potem przeczytaj Biblię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.