Skocz do zawartości

BZURA 2006 - mapy do scenariuszy

akagi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

UWAGA!!!
Bardzo prosze szefów GRUP ORGANIZACYJNYCH polskich o podesłanie maila z kontaktem na adres sony@onet.pl

Zwrotnie dostaniecie mail z mapkami do scenariusza Bitwy nad Bzurą. (w formacie pdf.)

Grupy niemieckie powinny dostać to od Krzyśka Willego Zawilińskiego.

Powtarzam, zwrotnie wyślemy mapki do rekonstrukcji

czekam na odzew

Jacek akagi" Haber

Witam ponownie

Darujcie zamieszanie, ale udało sie pokonac problemy techniczne i mapy sa juz dostępne w sieci wraz z opisem scenariusza.

Znajdziecie owe na stronach Organizatora, a dokładnie pod adresem http://www.poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=559

Wszelkie uwagi prosze na priv - sony@onet.pl
lub dzwonić 607 174 040

pozdrawiam

Jacek akagi" Haber

Eee nie wykończą 28 taka łatwo ... na kępie Oksywskiej mocno próbowali i się nie udało ... 28 w roli III Gdyńskiego baonu ON wytrzymał wsio ... i to jeszcze uradowany w głebi duszy ...a walili w nas tak że nic nie było widać przez parę minut a od piachu w powietrzu aż nieco przyduszało ... ;D

Witam,

Nad rzeczką, opodal krzaczka ... tam zaczekamy. I nie tylko tam. No i proponuję także, aby ostrzec miejscową młodzież, aby omijała okoliczne zagajniki, bo rok temu przyłapaliśmy jednych na ... . Po co stresować ludzi :-)))))))

Pozdrawiam
Willi

Hej,

Powiem tak, musielibyście widzieć ich miny ... . A zapytałem ich o drogę i o to, czy widzieli wojsko polskie.
Coś z siebie wydobyli, ale niewiele zrozumiałem, oni chyba także, bo początkowo mówiłem tylko po niemiecku.
A myślałem, że po prostu ktoś zasłabł w samochodzie i zjechał z drogi. Chciałem pomóc, a prawie zawał zafundowałem :-)))

Willi

WSZYSTKIM WYBIERAJĄCYM SIĘ NA BITWĘ życzę dobrej zabawy bo widze że w tym roku bitwa bedzie wielka a tych co zostaną przy życiu zapraszam w szeregi Gen.Kleeberga pod Serokomlę 1 X 2006
oby wasze działa i nasze przeniosły historię całej Polsce

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie