akagi Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 WitamUWAGA!!! Bardzo prosze szefów GRUP ORGANIZACYJNYCH polskich o podesłanie maila z kontaktem na adres sony@onet.pl Zwrotnie dostaniecie mail z mapkami do scenariusza Bitwy nad Bzurą. (w formacie pdf.) Grupy niemieckie powinny dostać to od Krzyśka Willego Zawilińskiego. Powtarzam, zwrotnie wyślemy mapki do rekonstrukcji czekam na odzew Jacek akagi" Haber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 Witam ponownieDarujcie zamieszanie, ale udało sie pokonac problemy techniczne i mapy sa juz dostępne w sieci wraz z opisem scenariusza. Znajdziecie owe na stronach Organizatora, a dokładnie pod adresem http://www.poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=559Wszelkie uwagi prosze na priv - sony@onet.pllub dzwonić 607 174 040 pozdrawiamJacek akagi" Haber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Jacek coś scenariusz nie wchodzi:( nie może znaleść strony.Funky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 hmmm, faktycznie, ciekawe czemu ........dobra, cos z tym zrobię, raz dwaDzięki Krzysiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 No cóż, udało sie to wstawic w .xls , ale za nic nie chce sie wyświetlic jako .doc. Ciekawe :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 *. DOC otwierać z netu się nie chciał, ale jak go ściągnąłem na dysk to jest OK. Nie wiem czy problem nie leży po prostu w długiej nazwie z polskimi literami i spacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 No przeczytałe. W tym roku będie rzeź cała Cytadela, Odwach i 28-my wyrżnięte wzajemnie z Pomeranią. Będzie ciekawie ;) czekam na scenariusz nocny!!Funky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 1. Przebijamy się nocą przez Bzurę.2. Niemcy blokują drogę od 100 metrów od rzeki do 100 metrów do szkoły.3. Mamy sie przedrzeć do szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Będzie super nocna walka na bagnety i saperki, ech.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Paweł, no nie zdradzaj wszystkiego , bo będą też niespodzianki :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Krzysiu, 28 najpierw wystrzelana przez artylerie i 7AA, ale na pocieszenie dla Bolka mam to, że on się bedzie jeszcze użerał z sowietami w sequelu nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Pawel Zdardzając coraz wiecej szczegółów podnosisz nam porzeczkę niespodzianek... jeszcze troche popiszesz co ci mówilismy i bedziemy musieli uzyć gazów bojowych albo napalmu!!!!!! koniec!!! reszta to niespodzianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Eee nie wykończą 28 taka łatwo ... na kępie Oksywskiej mocno próbowali i się nie udało ... 28 w roli III Gdyńskiego baonu ON wytrzymał wsio ... i to jeszcze uradowany w głebi duszy ...a walili w nas tak że nic nie było widać przez parę minut a od piachu w powietrzu aż nieco przyduszało ... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kłosek Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 ...a należy dodać, że podobnie jak na Kępie Oksywskiej będziecie wspierani piechurami i marynarzami z GRH LOW. Oj będzie się działo ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 pamietasz paweł ja w srode rozmawialiśmy o barierkach???? to zobacz jak ludzie stali w 2005... nie do opanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willi Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Witam,Nad rzeczką, opodal krzaczka ... tam zaczekamy. I nie tylko tam. No i proponuję także, aby ostrzec miejscową młodzież, aby omijała okoliczne zagajniki, bo rok temu przyłapaliśmy jednych na ... . Po co stresować ludzi :-)))))))PozdrawiamWilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 :D :D :D :D o Boże chyba mają dotej pory traume na widok niemieckiego munduru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 A Willi chciał tylko o drogę zapytać...ROTFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Zaraz, zaraz, przecież zapytał o drogę...Tylko już nie pamietam czy udzielono mu odpowiedzi:)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willi Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Hej,Powiem tak, musielibyście widzieć ich miny ... . A zapytałem ich o drogę i o to, czy widzieli wojsko polskie. Coś z siebie wydobyli, ale niewiele zrozumiałem, oni chyba także, bo początkowo mówiłem tylko po niemiecku.A myślałem, że po prostu ktoś zasłabł w samochodzie i zjechał z drogi. Chciałem pomóc, a prawie zawał zafundowałem :-)))Willi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 WSZYSTKIM WYBIERAJĄCYM SIĘ NA BITWĘ życzę dobrej zabawy bo widze że w tym roku bitwa bedzie wielka a tych co zostaną przy życiu zapraszam w szeregi Gen.Kleeberga pod Serokomlę 1 X 2006 oby wasze działa i nasze przeniosły historię całej Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.