Skocz do zawartości

I wojna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
W samej rzeczy żeby się wymieniać doświadczeniami a nie z każdym skakać sobie do gardła bo nie o to chodzi w tym temacie , mamy wspólne hobby , zainteresowania i każdy z nas ma coś ciekawego do powiedzenia a poza tym na pewno masz w swojej kolekcji coś czym byłbym zainteresowany , więc nic nie staje na przeszkodzie abym skorzystał z jakichkolwiek ciekawostek , artefaktów aby wstawić coś co mnie zainteresuje do swojego muzeum
pozdrawiam
Napisano
MK skąd jesteś? jeśli można zapytać. Widze że chodzicie sobie po Gorlicach ,mieszkam rzut beretem od Gorlic i nie mam czasu się tam wybrać,ale znam fajne miejsca w okolicy. Pozdrowionka!
Napisano
Czołem jacek ns, skrobnij mi na maila, bo swojego nie podałeś, to pogadamy. Pozdro dla Ciebie i piki!
Napisano
no namieszali i czuje sie skrzywdzony bo mnie tu uwazaja za fantaste i draba:-(
a ja dobry chlopak jest.
, i wam jutro pokaze moje najlepsze fanty tylko szykowac okulary spawalnicze bo wam galy wypadna z zazdrosci:-Di ostrzegam ze bede pisal o miejscowkach na calym podkarpaciu ,mam to gdzies ze sie obrazicie ieszcadniki":-)ale ja zachcete w biesy cala polske i na next wakacjach bedziecie sie przepychac jeden obok drugiego wcale sie nie znajac:)
a co taki jestm juz sobie ,pisac chlopaki kto chce powazne namiery na wykopki,mam nadzieje ze tego posta nie wytna jutro mimo ze wiele zniknelo z moimi namiarami na miejscowki,wiec jak ktos to czyta to niech lepejn sobie to zapisze bo jutro tego moze niebyc:-d
pzdr.
  • 3 weeks later...
Napisano

Pomimo zero snu i wyjątkowo fatalnej pogody siadła dziś m.in. taka trapezowata klamerka - taki minikomiks.

Napisano
http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum21/dddddd.jpg
to Faschinenmesser 1787/1810/...tu nie pamiętam

To zlamane to element austriackiego Pionierfaschinenmesser M1862

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie