bagnetSS Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 100%rosyjska mam takie dwie,znalezione na pozycjach rosyjskich,okolice duzej czereszemki w bieszczadach:-d
ubenfurer Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 he he he bagnet SS nie jest z bieszczad ale fanty trafia ciekawe - powiem w tajemnicy tak szczerze :-)
to17071990 Napisano 7 Listopad 2007 Napisano 7 Listopad 2007 Jedne z dwóch moich carskich fantów. Słabo z tym , oj słabo
ubenfurer Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 W samej rzeczy żeby się wymieniać doświadczeniami a nie z każdym skakać sobie do gardła bo nie o to chodzi w tym temacie , mamy wspólne hobby , zainteresowania i każdy z nas ma coś ciekawego do powiedzenia a poza tym na pewno masz w swojej kolekcji coś czym byłbym zainteresowany , więc nic nie staje na przeszkodzie abym skorzystał z jakichkolwiek ciekawostek , artefaktów aby wstawić coś co mnie zainteresuje do swojego muzeum pozdrawiam
pika Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Do karpika,o co Ci chodzi z tym piką powyżej??? pozdrawiam wszystkich
MK Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Zapewne chodzi o obywatela pik78" który jako pierwszy został tu zbanowany. Pozdro
pika Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 A to może i tak,widze że kolega siedzi przy kompie,to pozdrowienia z południa regionu,do zobaczenia w terenie.
jacek ns Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 MK skąd jesteś? jeśli można zapytać. Widze że chodzicie sobie po Gorlicach ,mieszkam rzut beretem od Gorlic i nie mam czasu się tam wybrać,ale znam fajne miejsca w okolicy. Pozdrowionka!
MK Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Czołem jacek ns, skrobnij mi na maila, bo swojego nie podałeś, to pogadamy. Pozdro dla Ciebie i piki!
ubenfurer Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 dla chcącego nic trudnego , jak nie na tydzień to przynajmniej na 3 dni taka klamra musi w końcu wyskoczyć hehe
bagnetSS Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 huhu dobra uben zrob duzo fotek bo za jakis czas ci ktos napisze ze ja skopiowales z jakiegos forum:-D
ubenfurer Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 nie pajacuj SS , ja nie mam dostępu do przenoszenia wątków , zgłoś się w tej sprawie do admina bo coś namieszali
bagnetSS Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 no namieszali i czuje sie skrzywdzony bo mnie tu uwazaja za fantaste i draba:-(a ja dobry chlopak jest., i wam jutro pokaze moje najlepsze fanty tylko szykowac okulary spawalnicze bo wam galy wypadna z zazdrosci:-Di ostrzegam ze bede pisal o miejscowkach na calym podkarpaciu ,mam to gdzies ze sie obrazicie ieszcadniki":-)ale ja zachcete w biesy cala polske i na next wakacjach bedziecie sie przepychac jeden obok drugiego wcale sie nie znajac:)a co taki jestm juz sobie ,pisac chlopaki kto chce powazne namiery na wykopki,mam nadzieje ze tego posta nie wytna jutro mimo ze wiele zniknelo z moimi namiarami na miejscowki,wiec jak ktos to czyta to niech lepejn sobie to zapisze bo jutro tego moze niebyc:-dpzdr.
liha Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 za bandytę i złodzieja też.przepadnij w biesach
MK Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Pomimo zero snu i wyjątkowo fatalnej pogody siadła dziś m.in. taka trapezowata klamerka - taki minikomiks.
martian. Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Huk coś z Francją mi się kojarzy ta maczeta- tasak, gdzieś to widziałem. Wojska kolonialne????, ale pewny nie jestem.
Horhe Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum21/dddddd.jpgto Faschinenmesser 1787/1810/...tu nie pamiętamTo zlamane to element austriackiego Pionierfaschinenmesser M1862
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.