czarny12 Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 hehe masz siły:) żeby coś więcej fajnego wychodziło to też bym połaził dłużej ale same łuseczki i jeden guziczek taka marnota aż z sił opadłem;),piękna klamerka ci wyszła , dziś ja takiego szczęścia nie miałem jak ty , może innym razem także mi wyjadzie taka blaszka ,dzięki za wspólne kopanko ,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Bagnet chyba polski?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Czarny - krzyże św. Jerzego rewelacyjne ! Czy mógłbyś wrzucić nieco lepsze fotki - żeby było dobrze widać detale ? Czy są do wydania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Nie ma jak wykrywka w prawym ręku , w lewym saperka i dwie reklamówki grzybów , na plecach plecak a w środku nożyce , spłony i mos obrzyneczek carski ;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 rewelka mniamuśne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Witamuben daj mi namiary na te grzyby gdzie odkryłes takie skarby :} a gdzie flacha do tych smakołyków :] smacznego !!!!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 hehe twoje tereny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Uben ;) Skoro pierwsza wojna... no to DAVAI :] Gorlice odkrywają swe tajemnice - foty z ostatniego wypadu z cisemCoś tam mi wyłazi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Coś tam wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Klamra moja, łepek orła z piki i pierścień/obrączka cisa z całkiem różnych miejsc. Niedaleko wyszła również pochwa od szabli pruskiej (tak wynika z dotychczasowej identyfikacji).Niechaj I wojna odsłoni Wam swe tajemnice! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 29 Październik 2006 Autor Share Napisano 29 Październik 2006 no ładnie MK , teren górzysty widać , troszkę gliniasty , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 29 Październik 2006 Autor Share Napisano 29 Październik 2006 Z takiej samej kwaśnej gleby klamerka carska - słodki prezent od HUKA , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 wygrzebałem po kilku miesiącach , welndl a raczej trochę ostrza się ukryło w pochwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 pochwa szrotowata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 i ostrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum17/1_copy81.jpgkawałek wozu konnego, przynajmniej ja znam takie zastosowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Ostatni I wojenny wypad z Mk, inne miejsce i kolejna (sygnowana) klamra carska do mojej kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 oprócz niej jeszcze pruski kielich, guziki, pestki i złom.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 ładny stan ,gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 a tak wygląda pruska latarka okopowa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmangriff Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Odznaka z pruskiej ziemianki, niestety nie wiem jaka S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 korona wyglada na rosyjska, tylko sugestia.. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.