Skocz do zawartości
  • 0

Grzybki" z poligonu .ID

YARD

Pytanie

Napisano

Witam .Podczas grzybobrania na poligonie w ok. Nidzicy [woj. warmińsko-mazurskie], kolega znalazł wiele niejadalnych grzybkow". Zalegały na powierzchni.
Prosił aby wrzucić" do ident.

25 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś w TV-3 był program z b.poligonu w ok. Aleksandrowa Kuj.Dzieciaki zostały okaleczone podczas zbierania podobnych grzybów"

Napisano
Witam ,dzięki wszystkim za cenne uwagi . Wg. mnie nie jest to granat możdzieżowy [Zgadzam sie z Panem ,Panie Królik" ;) ].Kumplowi nic nie urwało i zrobił jeszcze pare fotek.
Napisano
Wezwanie saperów nic nie kosztuje.Przyjezdrzają i za darmo wywożą.Co innego sprawdzenie terenu tym się zajmują prywatne firmy.Ale ja znam takich poszukiwaczy co za darmo przyjadą, wyczyszczą później saperów wezwą i po sprawie-problem polega na tym że ludzie chodzą na poligon co jest prawnie zakazane i się dziwią że tam rozrywki na każdym kroku leżą.
Napisano
czwóreczka to szrapnel, mam takie dwa, wewnątrz były ołowiane kulki, tak przynajmniej było podczas 1 wś :)
Napisano
moździeżówki to bym nawet do ręki nie wziął miałem okazje przy tym pracować podczas rozminowywania okropne paskudztwo i chyba jedno z najniebezpieczniejszych jak znajdziecie taki zlom NIE DOTYKAĆ I NIE PODNOSIĆ !!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie