Skocz do zawartości

Panthera w Łodzi:)

India

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam!
India. Dziękuję i gratuluję pięknych ulipanów" (czyli dwóch rozerwanych panzerów).
Może wpadniesz na StuG-a? Moglibyśmy pogadać. Na żywo" pewne sprawy wyglądają inaczej. Podyskutować zawsze można, nawet jak się zostanie na swoich (czytaj: odmiennych) stanowiskach. ;]
Ehhh... Co do dyplomów uznania za znaleziska to nie wypowiem się, bo i oczym tu mówić? O nie znajomości prawa w wykonaniu kogoś ze służby konserwatorskiej? Bez komentarza.
Iii tam. Idę po moje następne trofeum. :]]]]]]]]]]]]
P.S. Hart. Nawet jak było drugie dno Twojej wypowiedzi (jak twierdzi Yoony), to i tak mi się spodobała. :)
Pozdrawiam
wars98

Frozzer. Nie trzymaj mnie za nic. Bądźmy realistami. Ja wiem, że każdy (a w każdym razie zdecydowana większość) chciałaby chociaż popatrzeć, ale ja muszę zabezpieczyć teren, wydobywany obiekt, a przede wszystkim moją ekipę i osoby postronne (gapiów). Jeśli uznam, że nie będę miał dostatecznych środków do ochrony to dowiesz się o wszystkim w momencie wydobycia lub tuż po nim. Tak też może być. I proszę o zrozumienie tego i przyjęcie do wiadomości.
Pozdrawiam
wars98

W najbliższy środę podamy z Warsem datę Akcji.
I te media które wyraziły chęć przyjazdu.
Co do ludzi chętnych do pomocy to każda para rak się przyda.
Zostaną oni powiadomieni mailem.
Proszę o wyrozumiałość .
Pozdr.
Oksio- koordynator akcji

Frozzer! Prośba do Ciebie: skontaktuj się ze mną! Po naradzie wojennej starszyzny plemienia Wydobywców - Wódz i Szaman (czytać: Wars i Oksio) ustalili, że jak tak bardzo się palisz do łopaty to mają oni dla Ciebie specjalną propozycję. ;]
Pozdrawiam
wars98

Warsiu zaproś Jedyną Słuszną Telewizję i Jedyne Słuszne Radio.To i błogosławieństwo będzie i zaden urzedas nie będzie próbował utrudniac a nawet nagle znajda się wszystkie wymagane papierki i to bez żadnych trudnosci.Pomysl nad tym.
Pozdrawiam

niemniej jednak Lipek życze wam abyście wytargali coś w podobym stanie jak MOB-ze Skarżyska Kamiennej- fotka nie jest mojego autorstwa-co do szczeki naprawde musi być cos całego żeby mi opadła-bo zżyny nie robią na mnie już wrażenia- pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie