huk 100 Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 co tu dużo gadać-gratulacje India -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 W takim razie ja też gratuluję Warsowi ,że w Pantherze w Łodzi" rozpoznał część od Panthery" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 W epoce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Witam!India. Dziękuję i gratuluję pięknych ulipanów" (czyli dwóch rozerwanych panzerów). Może wpadniesz na StuG-a? Moglibyśmy pogadać. Na żywo" pewne sprawy wyglądają inaczej. Podyskutować zawsze można, nawet jak się zostanie na swoich (czytaj: odmiennych) stanowiskach. ;]Ehhh... Co do dyplomów uznania za znaleziska to nie wypowiem się, bo i oczym tu mówić? O nie znajomości prawa w wykonaniu kogoś ze służby konserwatorskiej? Bez komentarza.Iii tam. Idę po moje następne trofeum. :]]]]]]]]]]]]P.S. Hart. Nawet jak było drugie dno Twojej wypowiedzi (jak twierdzi Yoony), to i tak mi się spodobała. :)Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 India przyjedź na Stuga, masz kilkadziesią kilosów z Odzi....to nie daleko...my jedziemy ok. 350..;( ale warto hehe ;)pozdroHeruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 ja bym chetnie przyjechal na stuga - ktos mnie zaprosi ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Tak. Frozzer. Już niedługo ogłosimy publicznie termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Myszaniołek, mylisz sie, ryzyko jest pomijalnie małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 wars - trzymam cie za slowo, chetnie bym przyjechal nie tylko popatrzec ale i pomachac szpadlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Frozzer. Nie trzymaj mnie za nic. Bądźmy realistami. Ja wiem, że każdy (a w każdym razie zdecydowana większość) chciałaby chociaż popatrzeć, ale ja muszę zabezpieczyć teren, wydobywany obiekt, a przede wszystkim moją ekipę i osoby postronne (gapiów). Jeśli uznam, że nie będę miał dostatecznych środków do ochrony to dowiesz się o wszystkim w momencie wydobycia lub tuż po nim. Tak też może być. I proszę o zrozumienie tego i przyjęcie do wiadomości.Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 A telewizja będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 W najbliższy środę podamy z Warsem datę Akcji.I te media które wyraziły chęć przyjazdu.Co do ludzi chętnych do pomocy to każda para rak się przyda.Zostaną oni powiadomieni mailem.Proszę o wyrozumiałość .Pozdr.Oksio- koordynator akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Telewizja będzie. Radio - jeszcze nie wiem. Praca codzienna i niecodzienna będzie. Nie wiem za to jak będzie z prasą kobiecą i sensacyjną. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Frozzer! Prośba do Ciebie: skontaktuj się ze mną! Po naradzie wojennej starszyzny plemienia Wydobywców - Wódz i Szaman (czytać: Wars i Oksio) ustalili, że jak tak bardzo się palisz do łopaty to mają oni dla Ciebie specjalną propozycję. ;]Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Uważaj Frozzer mogą cię oskalpować te wodze i szamany !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 teren+(nad)aktywna jednostka=łopata+specjalna propozycja Już to gdzieś widziałem. Chyba na obozach harcerskich. Tak tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Warsiu zaproś Jedyną Słuszną Telewizję i Jedyne Słuszne Radio.To i błogosławieństwo będzie i zaden urzedas nie będzie próbował utrudniac a nawet nagle znajda się wszystkie wymagane papierki i to bez żadnych trudnosci.Pomysl nad tym.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 kopijnik2 nie przesadzasz kogo jak kogo ale muzeum z Warszawy nie stać na koparke i dźwig -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 huk naszykuj sobie pod koniec sierpnia poduszkę na opadającą szczękę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Lipek-- o widze drugie wejście !!!- i już pomyliłeś kolego wątki-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 niemniej jednak Lipek życze wam abyście wytargali coś w podobym stanie jak MOB-ze Skarżyska Kamiennej- fotka nie jest mojego autorstwa-co do szczeki naprawde musi być cos całego żeby mi opadła-bo zżyny nie robią na mnie już wrażenia- pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Lipek. Co tam szczęka! Oni mogą OIOM zaliczyć! (Uwaga! Serducho w niebezpieczeństwie!) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 wara a miałeś wypić flaszkę i iść spać-oj nie dobry chłopiec-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Wars do wyra marsz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 A świstak siedzi w calutkim Stugu i mówi do lekko osiwiałej załogi - Chłopaki spokojnie , zaraz nas będą wyciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.