suchy ss Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 aaaa, to nie dosc ze lesniczy i kopacz to jeszcze owadolog":D ładnie robicie obywatelu acer:P ja to niestety w szkole mialem zamiast emtomologi elektronike:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Najlepsza nauka to nie książki - to właśnie przyroda, las i to co się w nim widzi - mrówki, motyle, lisa.....Fakt, kopacz, to też narkotyzuje, w lesie podwójnie. Wczoraj poszłem na pewną łąkę - bo według opowieści szli Rosjanie - wyszły pociski pepeszki........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Pamietam gablotki z pracy dyplomowej mojego chrzestnego- pelne motyli i jakis robali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Motyli, chrząszczy, błonkówek, muchówek, pluskwiaków, szarańczaków........... To te robale, chociaż, taka gablotka z owadami, stadiami rozwojowymi to coś pięknego, pamiętam w szkole mielismy całe korytarze obwieszone takimi gablotami............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Takiemu to dobrze...Wyciąłem niektóre fragmenty, aby nie uprawiać kryptoreklamy.Pozdrowienia - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Kolejny współużytkownik przestrzeni powietrznej, który wylądował na na lotnisku Radawiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Saba - pseudonim Sabulon. Ulubione miejsce - tylna kanapa w Uazie. Nawet jak nie jedziemy, to też lubi popatrzeć na resztę towarzystwa z wysokości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Diesel od mercedesa ??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 To ja odgrzeje kotleta.Wczoraj pojawilo mi sie na oknie z okazji zaleglych urodzin- cos pod nazwa mucholowka. W lewym kwiatku (?) trzyma cme ktora zona rano wrzucila jej do gardzieli- trocjhe krzywa bo nie szlo poprawic-tak szybko sie zamknela... Sa tez 2 osy z drogiej strony potwora- strach podchodzic do okna teraz...Acer masz moze w lesie gdziesz nasze oryginalne rosiczki? Bo to cos z mojego okna to from usa pochodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Woytas a co ja mam powiedzieć? Odkąd dziecko kupiło kicię" śpię przy zapalonym świetle z wiankiem czosnku na szyi i wiaderkiem święconej na podorędziu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Witam wszystkich.To moje dwa oszołomy,a dokładniej oszołomice.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Rosiczki w lesie są, podobnie i Dzbanecznik, ale w rezerwacie, na ługach. To gatunek objęty ochroną. Za udowodnione przywłaszczenie wysoka k a r a.Jeśli chce się mieć mocne wrażenia w domu i żywego mutanta" :) to trzeba kupić taką jak twoja Woytas.PozdroNie wiem czemu ale jak ktoś wspomina rosiczkę i w ogóle owadożerne, to przychodzi mi na myśl serial Tulipan" o tym uwodzicielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 czolowka tulipana?Jak kwiatek zzera muchy czy tam inne owady? :)Jeszcze nigdy live nie widzialem rosiczki dlatego pytalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Ooo właśnie to :) ta czołówka :))) - teraz już skojarzyłem :) ...Nie jestem taka głupia...." :DPrawie niczym się nie różni od twojej Woytas. Niemniej jednak stanowiska występowania /te zinwentaryzowane/ są niejawne dla postronnych chcących informacji z Nadleśnictwa.Ja cały czas marzyłem o szarotce alpejskiej -prawdziwej z turni, ususzonej, w gablotce. Ale też nie wolno :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 siostrzyczka skads miala dziewiecsil suszony -tez pod ochrona ale bylo to juz dawno i niepamietam skad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 a to mój pupil Spadi (skrót od Spadochroniarz) i jego maskotka- Świstak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 a tu a tropie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiin Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 a to mój piesek. zabieram go na każde wykopki. skutecznie odstrasza grzybiarzy, straż leśną i inne temu podobne paskudy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiin Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 nr 2 foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Ja mam pieska leszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Ja mam kotka burka, pseudo buras. właśnie siedzi mi na kolanach a ja go zadowalam :) miałem kiedyś aksolotla (świetne zwierzątko, ma skrzela i łebek jak smok )zachorował, dostał białej ospy i umarł ..... musiałem go w kibelku spuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 No to dorzucam fotkę mojej tygrysicy – ruda sturmkatze zwana Gryzeldą lub po prostu Kocią :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 I dlaczego to radio nie działa od 60 lat ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Kiedyś był juz podobny wątek, ale co tam, chwalić sie można wielokrotnie. :)Duży, łagodny, współpracujący. Ideał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Najważniejsze to ujęcie na odpowiednim tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.