Skocz do zawartości

Mapy lotnicze Polski (google się kryje) :)

idiota

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam !

Link może i fajny ale serwer strasznie kiszkowaty. Próbowałem całą noc i same time outy wyskakiwały ....

Jak sie połączył to tylko na chwile ale to i tak chyba kwestia przypadku

pozdrawiam !
  • Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
poogladalem sobie i stwierdzam ze zdjecia moga miec ok 3-4 lata. Pozatym bylem milo zaskoczony szybkoscia wczytywania - moze dlatego ze o 7 rano kazdy ma w nosie ogladanie zdjec satelitarnych ;)
Napisano
e tam zadna nowosc- od 21 lipca se ogladam :)"
Woytas, więc trzeba było podzielić się na forum :)

Ja oglądam od 24.czerwca :P, ale dopiero teraz portal ruszył w miare sprawnie (pełny start w 2008) i oby przeze mnie nie padł za szybko :)

Z tego co piszą, czasem w weekendy portal wysiada do poniedziałku rano :)

A foty w zależności od rejonu z lat 2002-2005
Napisano
e niech bedzie potepiony ten kto udzielil linka na forum odkrywcy :>
Do wczoraj ssalo jak blyskawica- od wczoraj odkrywcy wyssali wszystko :)
Napisano
Racja, że są fotki z różnych lat. Moej ranczo stoi już od 3 lat, a go nie widać, to samo dom szwagra .

Ale stronka super - nareszcie !

Ps. Jeszcze dwa, trzy tygodnie i po wejściu będzie monit o wysłanie SMS-a ....
Napisano
Na podstawie obszarów, które sprawdzałem mogę stwierdzić, że zdjęcia pochodzą z różnych okresów.
Mapa zawiera błędy. Nie chodzi mi o zmiany infrastruktury, ale konkretnie o pewną wieś. Szukałem, to jest właściwa okolica, nazwa się zgadza, tylko, że to na 100% nie jest to wioska, co trzeba (np droga biegnie przez nią północ-południe zamiast wschód zachód). Właściwa miejscowość jest na pewno w pobliżu, ale muszę jej poszukać posuwając się wzdłuż drogi. Coś im się z siatką nazw chyba posypało.
Czy ktoś też znalazł na niej błędy?
Ironrat
Napisano
Niegotowe?
Hmm- dziwne te iegotowe" miejsca- mrzezyno s-200, brzoskwinka- radar NATO, kolobrzeg- port, hel-port, poznan-lotnisko krzesiny, gliwice-bumar labedy- to tak na szybciora
Napisano
Zgadza się. Puste pola to m.in obiekty wojskowe. Koszary i strzelnice/poligony/pasy taktyczne są widoczne ale znalazłem puste pole w miejscu magazynów amunicji i paliw.

Pozdrawiam
d007
Napisano
Witam!!!
Ja mam problem z tą stroną, nie mam żadnego paska z opcjami tylko po lewej w pionie wyszukaj, powiększ, pomniejsz, ukryj mapkę i przesuń. Nie mogę zobaczyć zdjęć, przeglądam w Internet Explorer. Co zrobić?????
Pozdrawiam Piotr!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie