Horst Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Widzę że zablokowałeś stronę, mądra decyzja.Zacznijmy od tego, że na tym forum wystęujesz pod nickiem Lang_Sturmwind". Dlaczego nie wypowiedziałeś się pod swoim imieniem, czyżbyś się wstydził?Kłamiesz, twierdząc że od niedawna bawisz się w reko.Już tutaj chwaliłeś się swoją panterką od Frankowskiego. A było to dość dawno.http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=414977#420225Tu Cię zaskoczę, bo pamiętam że odezwaleś się do mnie na gg jakieś półtora roku temu, pokazując mi tą swoją badziewną stronkę. Wyśmiałem Cię wtedy i chyba się obraziłeś bo mnie zablokowałeś :)) od tamtego czasu nic się nie zmieniło.Kolego, odstawiasz tandetę i nie będę tego ukrywał że to, co sobą reprezentujesz to kpina.Widzisz... przez te kilkanaście miesięcy dorobiłeś się jedynie kangurki zamiast bluzy BDU od milteca. Gratuluję. Każdy jakoś zaczynał, ale Ty chyba już skończyłeś i jesteś w pełni zadowolony ze swojej postaci.Początkowo nie chciałem Cię krytykowac, ale skoro pomimo upływu takiej ilości czasu, do dziś nie wiesz nawet jak się regulaminowo nosi oporządzenie, to Twoje miejsce jest w Darłowie.Poza tym, jak mogłeś napisać na swojej stronie że powstanie warszawskie wybuchło 1 września 1944? To już nie jest śmieszne - to jest żałosne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheetos Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Panterke kupiłem w styczniu więc niemożliwe żebym się chwalił nią półtora roku temu ;) Po drugie nie miałem nigdy twojego gg. Lang Sturmwind to stare konto długo go nie używałem i zgubiłem do niego hasło dlatego zrobiłem nowe. Może dla ciebie uzbieranie całego umundurowania to drobny wydatek ale uwierz w mojej sytuacji nie jest to łatwe. Lepiej zawsze kogoś wyśmiać niż zastanowić się nad sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrak Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Kolejna persona myląca pojęcia.Nie chodzi o to, że nie masz ekwipunku, bo faktycznie jest drogo. Chodzi o sposób jego założenia. Ileż razy, w ilu wątkach można to powtarzać?Poza tym nikt nie mówił, że to tanie hobby jest. Wręcz przeciwnie.A sprawiedliwości i równości na świecie nie ma :]Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Półtora roku temu się do mnie odezwałeś, a panterką chwaliłeś się w styczniu - czytaj ze zrozumieniem.Jakoś numer miales i do mnie pisałeś, skoro jestem u Ciebie na gg zablokowany he he... pamietam jeszcze jak się wtedy obruszyłeś na słowo szwajcarowiec :DJa swój sprzęt zbieram dwa lata. Nie sram pieniędzmi, ale jak się chce to można. Tobie widocznie nie zalezy i lejesz na to ciepłym moczem - taka prawda.Teraz już wiem czemu są w rekonstrukcji ograniczenia wiekowe - Twoj przykład najlepiej to ukazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Aha, te buty na zdjęciu to kalosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheetos Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 masz jeszcze jakieś pytania napisz na priv. To wyjaśnimy ewentualne problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Ech chłopak po prostu urwał się z kawalerii i dlatego ma wszystko na odwrót ;)I znów widać to samo tłumaczenie wypływające zawsze jak ktoś coś schrzani: bo reko jest drogie i w mojej sytuacji...A kto Ci bracie kazał się za nie brać jak kasy nie masz? Na takich jak Ty jelonków poluja na allegro myśliwi którzy mając was w głębokiej pogardzie wciskają wam za cieżką kasę chłam w postaci szwajcarów i innego demobilu który koło niemczyzny nawet nie leżał.Ile masz kasy w sprzęcie? 500, 700 zeta? Za to kupisz raptem dobrą replikę munduru z dobrymi obszyciami. Więc jak się umundurowałeś za to cały i jeszcze narzuciłeś na siebie sprzęt jakbyś nigdy zdjęcia WH nie widział to nie oczekuj peanów pochwalnych jaki to jesteś GIT tylko za to że chciało ci się ruszyć tyłek.Weź lepiej tą kasę i idź podrywać na dyskotece jakieś panienki to chociaż sobie poryćkasz i będziesz miał coś z życia. Bo naprawdę w kwestii reko masz niewiele do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Przecząchłem swoje archiwum i oto efekty:Darłowo 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Inne ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Bzura bodajże 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 i na koniec taki smaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Tak mi się dziwnie głupio zrobiło że obśmiałem tych gości z fotek po tym jak przejrzałem SWOJE wyposażenie... Szelki czeskie wywrócone mizdrą na wierzch (jeszce nie skończone), klamra, popularny odlew z szajsmetalu (na alledrogo ok. 25 zeta), saperka LWP, wersja wczesna z długim trzonkiem bez pierścienia, chlebak BW z guzikami 4-dziurkowymi (pasek w komplecie), hełm M-40 z polską wkładką (niedługo wymiana podpinki). Niestety hełm wyszedł tak, że musiałem założyć pasek od chlebaka aby schować pod nim nity i wywietrznik, bo żal patrzeć... Puszka na maskę nieszpachlowana, paski z puchy BW, bagnet mauser z pochwą (dziurawa ale po piaskowaniu) i org. żabką w remoncie, na bagnecie lekkie wrzerki (czyli kiszka). Manierka org. (wersja bez kubka i z brązowym troczkiem), menażka dół NVA, góra oryginalna. Przyznam sie że czuję się że odwalam kichę. Przepraszam tych, których obśmiałem. Pozdrawiam wszystkich którzy tak jak ja zaczynają. Jak bym nie wiedział jak co wykonać lub co kupic to będę pytał na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 mauser, nie rozumiem Twych intencji. Przecież gro Twego ekwipunku jest w pełni OK, więc o co chodzi?Nie załapałem dowcipu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 A no mam wrażenie że cały czas nie jest ok... Ale lepiej zamiast marudzić wziąść sie do roboty! Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Mauser98k najważniejsze, że masz świadomość niedociągnięć i chcesz je poprawić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 http://img245.imageshack.us/img245/5801/rittertopiu7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek78przemysl Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 HAHAHAHA. To zdjęcie ostatnie rozbawiło mnie do łez. Najlepszy jest ten aryjczyk " w blond włosach, chociaż reszcie też nic nie brakuje. Dobre. Po prostu mistrzostwo świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zalman Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Ci skośni z blond aryjczykiem" to chyba reklama fabryki kleju (nawąchali się czy cuś....) rozwaliło mnie...poprawili mi humor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 To macie jeszccze to: http://www.liveinternet.ru/images/foto/702697/f_945334.jpgPopatrzcie na skrajnie prawy rząd i ten cpo stoi za gosciem z pancerfaustem - z takimi okularami na bank byłby w SS :DPopatrzcie też skrajnie z lewa, drugi koles od góry ma łeb jak rysio z klanu :DOgólnie jak to ktos (chyba mongo) kiedyś powiedział - to wyglada tak jakbym ja chciał rekonstruować murzyna-niewolnika ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zalman Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 W czasie D-DAY amerykanie złapali kilku skośnych w niemieckich mundurach.....TO MUSI BYĆ TA FORMACJA!!!!! SS z UŁan-Ube...he heps. podziwiam takich ludzi za brak luster w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zalman Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 W czasie D-DAY amerykanie złapali kilku skośnych w niemieckich mundurach.....TO MUSI BYĆ TA FORMACJA!!!!! SS z UŁan-Ube...he heps. podziwiam takich ludzi za brak luster w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Oj, czepiacie się. A to po prostu zdjęcia z planu nowego filmu Jackie Chana pt. WACHMAN Z SZANGHAJU"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 buahahahaahhahahahahah :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Skąd wiedziałem Horst, że sięgniesz po to zdjęcie ;)Chłopaki mogli chociaż guzki zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.