Kiler Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2003 Z jakiego samolotu moze pochodzic to smiglo? Wedlug swiadkow byl to samolot niemiecki. Wysokosc okolo 1,50 m. Wykonane z jakiegos stopu aluminium (moze duraluminium). Dzieki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Sierpień 2003 Share Napisano 27 Sierpień 2003 witam jak sugestie to sugestie moze byc to smiglo od Albatrosa B IIIpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 27 Sierpień 2003 Share Napisano 27 Sierpień 2003 Albatros ten z I w. św. metalowe śmigło o zmiennym skoku? Oj kolego gawalarz lotnictwo to chyba nie jest twoim konikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DTH Napisano 27 Sierpień 2003 Share Napisano 27 Sierpień 2003 Ja sie na tym specjalnie nie znam,ale wyglada raczej na lopate od mysliwca (109, 110, 190?).Mam lopate od Heinkla i podstawa z gwintem jest duzo bardziej masywna, a sama lopata szersza, co jak mniemam odnosic sie moze do wszystkich bombowcow.To jednak tylko sugestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 27 Sierpień 2003 Share Napisano 27 Sierpień 2003 Na powierzchni łopaty są cyfry. litery, znaczki. Jeśli nie widać to szczota druciana do łapki i szoruj. Miałem ten sam problem. Lopata wyglądała beznadziejnie. Po szczotkowaniu zaczęły wychodzić bicia. Nawiasem dalej łopata jest nierozpoznana, chociaż na 90% pochodzi z Ił-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 to napewno zostawila jakas prostytutka wlozylasobie a puniejwyciągnęła z cipy pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 Jako 6 latek nie powinieneś używać takich słów których nie rozumiesz dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 SP17 dobrze radzi szukaj bić Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2003 Z jakiego samolotu moze pochodzic to smiglo? Wedlug swiadkow byl to samolot niemiecki. Wysokosc okolo 1,50 m. Wykonane z jakiegos stopu aluminium (moze duraluminium). Dzieki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 15 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2004 Arado, wykopałem specjalnie dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kiler
Z jakiego samolotu moze pochodzic to smiglo? Wedlug swiadkow byl to samolot niemiecki. Wysokosc okolo 1,50 m. Wykonane z jakiegos stopu aluminium (moze duraluminium). Dzieki za odpowiedzi.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.