Boruta Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Tak, dzięki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2006 Chciałbym sprostowac informacje zamieszczoną w miesięczniku odkrywca wydanie sierpniowe na temat rekonstrukcji w Iłży,dokładnie chodzi o termin-Iłża ODBĘDZIE się w dniach 19-20 sierpnia a nie jak napisano w Odkrywcy we wrześniu.Chciałbym zadać pytanie moderatorowi tego działu i tegą wątku co się stało z postami umieszczonymi wczoraj wieczorem przez użytkownika kamilo" chodzi o fotki i plany lokacji wojsk w trakcie trwania rekonstrukcji??? i tu muszę sobie postawić pytanie, o co właściwie chodzi ?Czy o zagrożenie rekonstrukcji np:Bzura 2006 która nie jest zagrożona, czy o sprawy prestiżowe, czy też o odepchnięcie Iłży od działań rekonstruktorskich , od których Iłża i nasi przykaciele odepchnąć się nie damy!prosze moderatora o rzeczową odpowiedź na moje pytanie w przeciwnym wypadku lub w wypadku skasowania tego postu odpowiedź sama się nasunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 MIEJSCE POTYCZKI TO POLE O ŁADNYM POŁOZENIU NA GÓCE KOŁO DROGI NA PLANIE OZNACZONEJ KOL SZARYM BEDZIE WIDOWNIA ODDZIELONA OD NAS TASMĄ I OCHRONĄ .DROGA IDZIE TEŻ ZA LINIA POLSKIEJ PIECHOTY I TU CIEKAWOSTKA BO DROGA TA ZA POLSKĄ LINIĄ JEST W TAKIM DOLE I NIE BEDZIE WIDAĆ NADCIĄGAJĄCYCH Z DOŁU UŁANÓW.WOJSKA NIEMIECKIE PRZEPROWADZAJĄ NATARCIE OD STRONY STACJI WODNEJ NA WZGORKU . ZA LINIĄ WOJSK POLSKICH JEST WIELKA GÓRKA KTÓRĄ MOŻNA WYKORZYSTAĆ DO POSTAWIENIA POLSKIEGO MOŻDZIERZA O KTÓRYM REWOLT ZOATAL POINFORMOWANY . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 TO PRZEKRÓJ TERENU INSCENIZACJI OD LINI WOJSK POLSKICH I WSPOMNIANEJ WCZESNIEJ DROGI IDACEJ W WĄWOZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 TO MIEJSCE W KTÓRYM STANIE OBÓZ POLSKI A ZA NIM JAKIEŚ 300 M ZA SZLABANEM OBÓZ NIEMIECKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 ZDJECIE LINI WOJSK NIEMIECKICH I CAŁEGO POLA REKONSTRUKCJI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 TERAZ CHCĘ ZAAPELOWAĆ IŻ W ODKRYWCY JEST PODANA DO WIADOMOŚCI BŁĘDNA DATA INSCENIZACJI I JEST TO EWIDENTNE WPROWADZENIE W BŁĄD MOŻE KTOŚ SIE WYPOWIE CO DO TEGO BŁĘDU DRUKARSKIEGO" KIEDYŚ TO SIE NAZYWAŁO INACZEJ A W 1939 MOILI NA TO 5..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 REWOLT to co zamieściałem masz spwrotem nie wiem czyja to wina że nie było tego rano i niewiem jak to tłumaczyć ale jest ponownie i myslę że sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Kamilo: Miejmy nadzieje, że to tylko drukarska pomyłka a nie działanie osób życzliwych inaczej". Dzisiaj kupiłem Odkrywcę, sam się zdziwiłem przeczytawszy owy tekst z przekręconą datą. To może narobić niezłego zamieszania. Wielu ludzi nie ma dostępu do internetu. Myśle, że redakcja powinna zamieścić w następnym numerze sprostowanie w widocznym miejscu. Pozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2006 sprostowanie nic nie da bo kolejny numer odkrywcy wychodzi we wrześniu.Jedno jest pewne jeśli mozecie poinformujcie ludzi którzy nie mają neta że Iłża jest 19-20 sierpnia,a jeśli ta pomyłka" jest wynikiem jakiejś działalności sabotażowej ,to zrobimy bedzie oznaczało że w naszym środowisku jest życzliwy" impotent umysłowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Czy ty aby nie przesadzasz z tymi teoriami spiskowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2006 ja nie przesadzam tylko mówie to głośno i stanowczo coś tu śmierdzi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 To nie forum ogrodnicze, więc raczej nikt tu nie przesadza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Może lepiej założyć stronę o imprezie i wrzucić link?Sądze iż każdy zainteresowany dowie się o DOBREJ dacie inscenizacji.Życzę powodzenia!! i oby nie 'zacinały' się wam karabiny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 kolego berlin ale jak wspomnial revolt nie każdy ma net i nie kazdy moze dowiedzieć się o dacie inscenizacji ja bym byl ciekaw co by było jak by pomylili sie co do BZURY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Pewnie koniec świata:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 E tam, Bzura to detal. A co by było jakby sie ktos pomylil w dacie Kocka i wydrukował, że odbywa się 1 kwietnia. :))))Oj by sie działo, III wojna światowa to przy ty pryszcz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2006 wiesz akagi to żart nie na miejscu. Jako rekonstruktor chyba bys sie wkurył gdybyś na pole bitwy przyjechał tydzień za późno:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Zgoda, tylko uważam, że to jest błąd natury ludzkiej, bo każdy jakoś kojarzy rekonstrukcje wrześniowe" we wrześniu. I skałdając gazete odruchowo wpisał właśnie wrzesień. Oczywiście to wkurza, a nawet bardziej, ale doszukiwanie się drugiego dna to przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2006 wiesz jedna to ma sens gdyż podesłem redakcji materiały z dobrą datą,a skoro były jakieś ale" to dlaczego nikt se ze mną nie skontaktował??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 AKAGI wiesz twoje wypowiedzi to żenada nie było by końca świata bo 1. rekonstrukcja nie odbywa się w kocku 2. 1/2 polski wie że w pierwszy wikend pażdzienika sa obchody bitwy kockiej3. ja nie musze puszczac reklamy w gazetach bo wiekszośc zainteresowanych rekonstruktorów poinformowałem osobiście lub za pomoca internetu 4. a jak chodzi o ludzi (widzów) to od lipca wie o tym całe woj .Lubelskie,białostockie(mazowieckie ), zachodnoipomorskie,tereny iłży ,katowic i mazór bo PRZYJACIELE (to może byc dla ciebie obce słowo )pomagają w zorganizowaniu takiej imprezy tak jak my pomagamy rewoltowi i tu znowu trudne słowo (mamy taki gest przyjazni)chcemy zeby coś wyszło tak zeby podobało się ludziom tak w przypadku iłży jak i serokomli . ale widzisz co do Bzury sie nikt nie pomyli bo Bzura to jak twierdzą ludzie to prestiż rekonstrukcji a taka iłżę można pominać bo po co przecierz i tak nikt nie wie gdzie to nawet jest prawda ....ciekawi mnie co ty byś zrobił jak by pomylili isię w stosunku do reko na którum ci zależy ciekawi mnie to jak bys postapił jak byś nie miał innego puktu informacji tylko ODKRYWCĘ i jak by sie pomylili a po wszystkim wydrukowali sprostowanie .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Basta Panowie. Żadnych wycieczek osobistych na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Juz jestem cicho. ( Ale widzisz Piotrze, miałem racje - III światowa murowana, a to był żart po prostu) Kamilu, co bym zrobił? Napisał sprostowanie po prostu. Ludzie sie mylą. Niestety.papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Panowie - organizuję juz w tym roku Bzurę po raz piąty - wiem jedno, bo zdarzało mi sie to wielokrotnie, że członkowie każdej redakcji są ludźmi i popełniają błędy. Tzreba toz rozumieć, bo nawet najdoskonalsza korekta nie jest w stanie ich uniknąć. Łamy Odkrywcy i tego portalu udostępniane są nam bezpłatnie, więc raczej powinniśmy być wdzięczni za tą bezinteresowną pomoc. Myślę, że Iłża się odbędzie, bo błąd już tu sprostowano i Ci co chcieli już się o poprawnej dacie dowiedzieli. Teraz tylko trzeba czyścić karabiny i szykować się do boju - życze Wam udanej rekonstrukcji i jeśli się uda wyślemy do Was samolot, żeby porobił fotki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2006 jeden samolot już robił nam fotki:) http://51pp.ilza.info/grafika/baza/gal_3_samolot.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.