Darek419 Napisano 30 Maj 2006 Autor Napisano 30 Maj 2006 Więcej na:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3380205.html
Kiler Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Czasu im malo, nikt nic nie wie bo przed chwila prace zaczal (chyba od rana i tak codziennie zapoznaje sie ze sprawa i nigdy nie zdazy dojsc do konca). Kupa dyletantow!!!!!!!!!!! Pieniadze rozdysponowane i tak od 5 lat?!?!?!? Przeklenstwa sie na usta cisna wiec koncze......
obert8 Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 a jak wykopiesz luske i kawalek bagnetu to archeolodzy powiedza ze jestes bandyta
yankes76 Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 wydaje mi się że to brak funduszy i organizacji pracy...moze mają lepsze mniejscówki...:)
fiku Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 ...skoro jest taki sygnał, to z urzędu tam pojadę, bo trzeba zagrożoną osadę zabezpieczyć..."Tzn. że przez kilka najbliższych lat właścicielka pola ziemniaki będzie kupować w hipermarkecie?
tiaret Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 poza tematem ale taka anegdotka mi się przypomniała....jadę w tygodniu do kolegi pokopać na jego poletkach.koleś zaspany otwiera dzwi , ubieramy się idziemy na pole zasiane kartoflami- w2ykrywacze i szpadelki na ramieniu .... wychodzimy zza krzaka a na jego polu siedzi stado kolesi i właśnie rozpoczyna rozpinanie linek znacznikowych na JEGO kartoflach.Kumpel kulturalnie podchodzi i się pyta co oni tu robią , na co słyszy że są tu z urzędu i będą robili wykopaliska jakiejś tam osady, kultury albo innej tam sprawykoleś zbaraniał i pyta się kto im pozwolił na wejście na to pole , no to oni już wkur...eni bo on z tym wykrywaczem i szpadlem a ja za nim i mówią że my jesteśmy złodzieje i nic nam do tego. No to koleś powiedział że jak oni tak to właścicielem tego pola jest ON osobiście i żeby wypier....alali bo on żadnego pisma nie dostał a jak sie nie podoba to pójdzie po traktorek i dwa razy dziennie będzie im te linki i dziurki przeorywał .....awantura nieziemska Finał :KoLESIE POLA POMYLILI to ich było w innej wsi- konkluzja ...ciekawe kiedy by ci fachowcy się zorientowali że nie tu kopią i ciekawe kto by za to zapłacił.....pzdr tiaret
MarekA Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 ...ubieramy się idziemy na pole zasiane kartoflami..."Może chcieli zobaczyć, jak wyglądająca ziemniaki, które nie są zasadzone a zasiane?
VanWorden Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 Niezłe Tiaret:))Czy można to pożyczyć i opublikować na innym forum? Oczywiście podając Ciebie jako autora? (chodzi o forum XLT)PozdrawiamVW
VanWorden Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 Wielkie dzięki tiaret, już opublikowałem:)PozdrawiamVW
palacz Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 Tiaret, mozesz podac konkrety, kiedy to bylo i gdzie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.