k-szela Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 To już mój drugi dwa lata wcześniej miałem już taki sam ale w lepszym stanie oto i on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Czy to z tego samego ludka?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Nie:) aczkolwiek pewnie z jego garderoby ponieważ wyszło ich w sumie trzy ja dwa mój Kolega jeden plus patki generalskie:D Pierwszy pagon wyszłedł mi fajnie z orzełkiem za śląsk srebnym Sygnał dał orzełek, ale najpierw wyszedł pagon, a później orzełek Fur Schlesien to był strzał:DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 na 1 zdjęciu skrzynka na taśmę do ckm np. Goriunowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 WitamA ja takie cudo ostatnio wykopalem :) Jesli kogos interesuje to jest wystawiona na allegro http://allegro.pl/item113080744_podstawa_do_niemieckiego_mozdzieza_rarytas_bcm.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 I spod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 fanty z soboty:ruski hełm - zgnity, został w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 jakaś łuska - zgnita, została w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 magazynek z pepeszki - zgnity, został w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 pojemnik na lufy od MG - zgnity, został w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 ruski pojemnik na taśmy nabojowe - zgnity, został w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 łuski z jakiegoś działka - stan znośny, zabrałem do domu.Od czego one mogą być, wie ktoś?długość ok 50cm, średnica szyjki ok 7,5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 granat moździeżowy, też został w lesie :)Pewnie niemiecki, zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loslau Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Łuski najprawdopodobniej niemieckie 7,5cm Kw.K 40 (75 x 495R)stosowane do armaty czołgowej 7,5cm Kw.K 40 L/43 (montowana np. w Pz.Kpfw.IV )A to na ostatnim zdjęciu to nie granat możdzierzowy tylko niemiecka bombka lotnicza kasetowa typu SD-1.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 Dzięki za info, Loslau :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Ostatnie trafienie, jedna i pół szturmówki:)) pewnie było tego więcej ale zostało po tym trochę stopionego metalu:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 A to z zeszłego tygodnia już było w innym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dp123 Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 witam o ilę się nie mylę ta skrzyneczka na 1 focie jest od maxima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Z soboty po 100 Dywizji Strzelców ( Liście dębu i groszek z czapki polowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 fanty sprzed paru dni: zamek i kopytko z Mauserka, uderzony odłamkiem nabój z działka ZU-23 (został w lesie, bo sam pocisk zawiera zapalnik), i inne drobiazgi.Chyba będę musiał wybrać się na wykopki pod Brzeg, bo koledzy z Brzegu lepsze fanty wykopują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Dalej z soboty... trafiony szturm ogólny. Profos zapraszamy, ale my już bujamy po całym województwie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 ...agonalny Winter...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Rodzimy wątek zastygł,a szkoda. Wrzucam więc swoją świeżyznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Klamerka LV z 1940r. producent Hugo Lang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.