suchy ss Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 w sobote rano tez Ci nieodpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 sobota ok , w week nie pracuje. Umówimy sie pod koniec tygodnia co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 jescze dok zobaczymy bo niekoniecznie to musi byc sobota, roznie dobrze mozemy sie spotkac w tygodniu po poludniu:) musisz jeszcze pogadc ze Znachorem, aha a do ktorej pracujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 niestety do 17, więc najwcześniej moge się umawiać na 18.00-18.30 , ale puki co jest długo jasno więc zostaje sporo czasu na pokopanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 no to pogadaj ze Znaochrem i niech on sie wypowie w sprawie spotkania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 ok, ja na pewno do niego bede dzwonił przed sobotą ale jak go nie bedzie to pal licho ja i tak jade albo na Oszacht albo na ten poligon o którym Ci wspominałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Zefferan to Qrde niedobrze ze chyba mozemy tylko my sie zjawic:/ bo jak pisalem o spotkaniu t chodzilo mi o to ebysmy sie w jak najwiekszej grupie spotkali zeby odrodzic Oszacht Team":D, moze troche poczekamy z tym spotkniem az wiekszosc bedzie mogla? co Ty na to?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Suchy, mówiąc spotkanie miałem na mysli wykopki i tak będe w sobote na Oszachcie to mógł bym się spotkać, a rozmowa z Toba na ten temat oczywiście nie była wiąząca...Też jestem zdania ze na spotkaniu teamu Oszachtu powinni być wszyscy, więdz lepiej takie cos bedzie zorganizować po wakacjach. Wiesz jak to jest , teraz wiekszość z nas jest w rozjazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 no ja myslalem zebysmy wszyscy sie spotkali, i oczywiscie troche pokopali:) najlepiej bedzie jak kazdy wroci z wakacji i da znac ze moze sie spotkac:) poczekamy na wszystkich i wtedy zrobimy spotkanie grupy Oszach Team":D. Zobacze czy w sobote pojade na wykopki, nie wiem jaka bedzie pogoda, a w skwarze ni chce mi sie chodzic:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 witam na jutrzejszy wypad w teren też bym się wpisał!!to co suchy masz już tego smętka, i czy idziesz także z zefferanem na oszacht jutro??jakby co to dzwonić!!pozdr.ZnaChoRps. wcześniej niedawałem znaku życia ponieważ albo pracowałem albo gdzieś sobie pojechałem odpoczywać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 a no mam smetka i juz bylem z nim w terenie, sprawuje sie jak narazie niezle, musze sie jeszcze dobrze nauczyc nim poslugiwac. A co do jutrzejszego wypadu to jeszcze nie wiem, bo moze sie na Wzgórze Wandy przejde bo nie wiem czy w taki upal bedzie mi sie chcialo taki kawal ba rowerQ zapylac na szacht:)ale jak nie bedzie az tak cieplo to sie tam zjawie, jak bede na Oszachcie to puszcze Ci sygnalka Znachor i sie gdzies tam znajdziemy:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 a co znalazłeś już coś na wzgórzu wandy, bo ja jak narazie nic tam ciekawego nie umie znaleźć, nawet łuseczki!!????z najstarszych rzeczy to znalazłem tam monetki z PRL :-)niop chyba że masz tam jakąś miejscówke co jeszcze nikt o niej niezna ;-)kurcze ja mam ochote zbadać ten lasek przy drodze na z murcek na wesołą gdzie ponoć był tam ten oddział niemiecki rozbity!!pozdr.ZnaChoRps. a ja jade koło 10-tego w okolice Lelowa na wieś, i myśle że ta susza co jest wyjdzie na moją korzyść, i że już wszystkie pola które chce przejść za monetkami będą już puste i przeorane :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 hehe niestety nie mam zadnej pewnej miejscowki:/ dowiedzialem sie czegos nowego o Wesolej:), a o ktorej jutro chcecie na ten Oszacht sie wybrac??a moze by na tym Wzgórzu Wandy jeszcze poszukac??moze po tych okopach pochodzic, najlepiej jak do mnie bs przedzwonil Znachor, masz moj numer:) ja nie moge zadzwonic bo mam pare gr na komie:/pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Witam chlopaki:) kiedy jakis wspolny wypadzik? Qrde musimy pomyslec nad rozwinieciem naszej grupy:) zaowazylem ze na forum jest duzo ludzi z Katowic, Sosnowca i Mysłowic. Tak sobie mysle ze gdybysmy sie polaczyli to by dopiero byla grupa:D trzeba bedzie nad tym pomyslec:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 WitamNo i po wakacjach. Trzeba by coś kopnąć wspólnie.A możeby tak Zeferan tą Twoja strzelnicę. Co wy na to panowie?Podejrzewam, że Zeferan się zgodzi. A jeśli tak to może by tak w środę lub w czwartek po południu?PozdroJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Witam Yarek :-))!!! w czwartek mam czas aby gdzieś wypaść poszukać!! w środe musze robić w sosnowcu na cmentarzu, ponieważ przyrabiam sobie na wyjazd 12 sierpnia do naszej miejscówki monetkowej niedaleko Lelowa (wiesz o jakie miejsce chodzi) jako ak jakby grabarz" (jakiegoś nieboszczka trza wykopać i postawić mu nowy grobowiec)!!a więc Yarek w czwartek jestem na 100% w dyspozycji do kopania!!Hmmm strzelnica :-) !!!!!chłopaki wchodze w to :-D !!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Ok to czwartek, trzeba złapać Zeferana co on na to?Pozdro Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 jak bedzie pogoda to ja w czwartek wybieram sie na wykopki z synem Wajchy bo Wajcha ma na 12 do roboty, pewnie na Oszacht pujdziemy, bo na ta strzelnice to niemielibysmy jak dojechac:/pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 i co? szanowne towarzystwo Oszachtowe bylo dzis na wyprawie? jakie rezultaty jak tak? ja niestety nie bylem bo syn od Wajchy rano nie mogl. Kiedy bedziecie kopac gdzies w okolicy zebym mogl poryc z Wami?Yarek moze na tej kepie na Krasowach? dowiedzialem sie duzo info na ten temat ale jeszcze ich nie sprawdzalem.pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Witam Panowie, po ciezkich bojach z trudami zycia zglaszam sie.I mam mala prosbe jesli ktos prubowal sie ze mna skontaktowac telefonicznie, nie mam telefonu zostal mi skradziony.Kontakt jak narazie tylko mail lub forum.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 siemka:) dzisiaj wybralem sie z moja ukochana na rowerek i postanowilem wziasc wykrywke:P pojechalismy na Oszacht i chodzilem niecala godzinke, znalazlem luske z pps, glowke naboju pps, kulke szrapnelowa( moim zdaniem dziwne znalezisko na Oszachcie, znalazl juz tam ktos taka?), zapalnik( od granatu ale w tragicznym stanie), scyzoryk(taki malutki:D) aha przyznac sie!!!ktory kopal na Oszachcie i na wieszchu zostawil co nie co? moim zdaniem kal ok 75mm? co?co? musialem po kims posprzatac a moja by zawalu dostala:(a jak tam u Was?byliscie na jakiejs wyprawie?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 No co poumieraliscie?moze bysmy sie umowili na jakies kopanie w okolicach Oszachtu, albo na Kepie na Krasowach?albo cos takieg bo rowerek ma ograniczony zasieg:P. Aha gadalem z Wajcha, jak to bywa w naszym fachu ylko nieliczni nie maja problemow z zonami:P Wajcha niestety do niech nie nalezy:( ale mam nadzieje ze zadzwoni i gdzies wyskoczymy:)Neptunak, Znachor, Yarek, Zefferan kiedy sie wszyscy spotkamy? Znachor mniej wiecej wiem juz gdzie zostal rozbity ten odzdzial niemiaszkow:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Jade jutro z rodzinka na grzyby, a ja tak tylko przy okazji biore sprzecik ;)okolice slawkowa w kierunku na krakow bodajze.duza dzialalnosc ak i kontra wh.zobaczymy co wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 a propo tego znaleziska na oszachcie tego tam jest pelno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 wiem ze jest pelno, ale chodzilem w miejscu gdzie wszystko zostalo ju wykopane", aha mam pytanko znalazl ktos z Was na Oszachcie jakies odznaki itp??czy tylko same luski, monetki i inna drobnice??pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.