wilcz Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wczorajszy wypad w okolicach Lubania.Rosyjska maska i granatF1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Złom, m.in.zniszczona rosyjska rakietnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Od czego ten celownik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Zbliżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 I udręka każdego poszukiwacza.Omijać z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Od czego ten rosyjski celownik? IS-2, ISU? Waży równo 15kg,wykonany w większości z mosiądzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Druga część tego celownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Blachy RAD 104 i 1/Bau 129.Lubań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Gąska od Opel Maultier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Gratuluje. Fajna kolekcja-zwłaszcza tych blaszek na przedostatnim zdjęciu:)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Właśnie wróciłem z wypadu do Lubania ... efekty mizerne, 3 odłamki i jedna łuska 32mm. Co prawda w okolicach Lubania jestem często, ale dopiero teraz zdecydowałem się tam pokopać.Może szukałem nie tam gdzie trzeba :) Dla wtajemniczonych okolice stacji CPN w Jałowcu i lasy koło stawu PZW w Lubaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERWIN Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 Tuszek, a jak poszukiwania na cegielni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 Super fanty!!!http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum19/10027bb.jpgDokładnie, to są rolki podtrzymujące od IS lub czegoś na jego podwoziuhttp://www.o5m6.de/is2.htmlhttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum19/10031aa.jpgMoże byś od PzKpfw III, IV, StuG-a albo czegoś innego z rodziny, ale głowy sobie za to uciać nie dam.Na tej pompie paliwowej są jakieś oznaczenia???Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 no fanty robią wrażenie. gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Ruski T-34 i niemiecka haubica lH 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Po co ruscy strzelali do wiadra w okopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Niemiecki Pz IV lub coś na jego podwoziu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Urządzenie do odpalenia dziesięciu ładunków saperskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Od czego to? Szerokość gąsienicy 28cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Dawny nick mgieta (załozyciel wątku) ale cos skopałem i teraz jestem cebermen. Najdalej posuniety kontratak niemiecki w kierunku na Ocice. Zatrzymany przez Rosjan efekt zniszczony niemiecki pojazd gąsienicowy (jaki?) znalazłem nakładke na gąsienice, resztki instalacji elektrycznej i różne inne drobne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 O dawno niebyło nic o Lubaniu.Czesto jezdze tam kopac.Ale ostatnie najlepsze trafy to ten RAD w lubaniu i lasek koło mściszowa a pozatym juz cieżko.Choc jeszcze pare ciekawych miejsc jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Kupiłem nowa wykrywkę i poszedłem na test stara wiejska drogą na wysokości której rosjanie odparli atak niemiecki prowdzony w okolicy Tomaszowa Bolesławieckiego. Wyskoczyły resztki pocisków do rusznicy rocznik 43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 A w rejonie Ocic na północ od Gościszowa tam gdzie znalazłes tą nakładkę na gąsienice,to były rozbite transportery niemieckie,oraz parę T-34.Kiedyś wychodziło tam mase cześci pojazdów i sporo teraz zakazanego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 @ WilczSkontaktuj sie prosze z ktoras z fudancji zajmujacymi sie ekshumacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 @Wilcz jest chyba na wczasach bo jak był u mnie to mówił ze jedzie .A ze sprawami fundacjii w rejonie Lubania to teraz utopia.Są pewne problemy.Ale to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.