jacenty2004 Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Od razu terrorysta ...dykciarzu jeden !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 od razu dykciarzu :) , dobra konserwacja nie jest złaa co ja wielbład jestem:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KZ Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Jeszcze jeden tragikomiczny news z naszego poletka.Z wczorajszej Gazety Wyboczej Trójmiasto:------Bombowe chwile kurierów w Gdańsku Chwile grozy przeżyli gdańscy pracownicy firmy kurierskiej DHL. W jednej z paczek była atrapa bomby lotniczej.Paczka pękła w środę rano podczas sortowania, w bazie DHL Gdańsk Kowale. Ze środka wyłoniła się szara skorupa o charakterystyczny kształcie - wypisz, wymaluj - bomby. Waga - 60 kg. Pracownicy DHL przenieśli znalezisko na wózek z napisem przesyłki do sprawdzenia" i wywieźli poza halę. Zaalarmowano policję i saperów.- Okazało się, że to jest atrapa bomby, odlana z betonu, pusta w środku - mówi Zbigniew Korytnicki, rzecznik prasowy Komendy Miejskiej Policji w Gdańsku. - Nadawcą okazał się białostocki student III roku politechniki.Przesyłka dotrze do adresata w Pruszczu Gdańskim z opóźnieniem. Saperzy z Tczewa, którzy przyjechali po ombę" zabrali ją na wszelki wypadek, by dokładniej ją obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Zapewne nie była to atrapa, ale betonowa bomba ćwiczebna (ZC50?).Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 będą dokładnie oglądać??? To w Tczewie pracują saperzy czy jacyś kretyni,że na miejscu nie mogą stwierdzić co jest bezpieczne , a co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Witam . Jak się walnie byka , to trzeba palić głupa do końca , pewno będzie badany beton ze względu na zawartośc cementu . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Nadawca paczki z betonową wydmuszką napisał ,że antyk pojechał z naszymi dzielnymi szwejami na poligon było ładne pierdut i wysadzili go w powietrze... MISTRZOWIE ŚWIATA!!! miałem napisac w debiliźmie ,ale na coś takiego raczej brakuje określenia !!! ps. już się trzęsę na myśl przed świętami i ubieraniem choinki,bo jeszcze przyjadą i wysadzą mi wszystkie bombki w diabły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Taki saper, jak se nie wysadz, to żonę bije, dzieci, i w ogóle ma zły dzień. I wtedy lepiej mu z drogi schodzić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmajser38 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Mojego kolege w Gdyni kolekcjoera wsypal Pilarczyk Zbigniew , wraz ze swoim bratankiem Sorkiem Tomaszem .Nastepnie okradlmieszkanie jak tamtego zamkneli .Po powrocie tamtego z przesluchania przedstawil jako dobry sasiad i pozyczylmu pieniadze , a nastepnie wyjechal do Kanady siedzi w Ontrio z kupa wyludzonych pieniedzy . Obaj dorobili sie juz swoich dzieci ktore zyja z tych pieniedzy .Kolega dowiedzial sie tych informacji z kartotek IPN . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 niesamowita historia....a w jakich latach to sie działo??? Sąsiedzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.