zibol Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 i vice versa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Moje skromne zdanie to-Duncan(szkoda,ze juz tak rzadko zagląda na Forum),bjar(mój przyjaciel z ekipy ale o ogromnej wiedzy) i danieloff(mimo całkowicie róznych poglądów niz ja ale tez dysponujący klasą") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 MK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Dziobaki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Bocian :):) woytas kopijnik2 Czlowieksniegu 8total4 zibol (bagnetss dwa Kaczyńskie Urban Michnik TuskRywin :):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 kufa jakie towarzystwo...a ojciec prowadzacy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 W- ale zwróciłeś uwagę, że ci na ie" są jako pierwsi wymienieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 dokladnie - dlatego pytam dlaczego wsrod Was niema piernika torunskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 zapomniałem o Hitboy64, :):) znowu napiszą żem Det !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 jak dla mnie to wszysstkie moderatory ;-) są spoko :-) a zasad trzeba przestrzegać bo bez nich to WIELKI bałagan by był na forum... pozdro dla totala, kopijnika2 (a swoją drogą czy kopijnik a kpijnik2 mają ze sobą coś wspólnego?) kolegi zomo... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 i to nie było wazeliniarstwo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Huku to mówisz, że oni wszyscy są na naszym forum??? oprócz tych co znam z nicku oczywiście... Myślałem, że przynajmniej Rywin ma zwolnienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Jeszcze sie zastanawiasz czy są u nas na Forum ? Poczytaj sobie wątki z działu Dołek" to sam się przekonasz ile każdy z nich ma tu klonów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.