strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 wróciłem właśnie ze złomowiska zapłaciłem 5 zł-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getton Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 O ja p******e! To gdzie takie złomowisko za 5 złoty?PS. Ta skrzynka to co to dokładniej, bo chyba mam takową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 na wage na każdym złomowisku zapłacisz tyle -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 amunicyjna ,chyba do hotchkisa ale głowy nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Strazakwaffe, czego oczekujesz po tym poście? Gratulacji i zazdrości? Bo wlasnie takie otrzymujesz :] Cholera trzeba przetrzepać okoliczne złomy, to kropla która przelała miarkę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Gratulacje. Takie złomowce jeszcze istnieją. Krzepiace.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 MK nic nie poradze ze mam zaprzyjażnioną skłanice złomu-co ci sie przelało ???-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 sami zazdrośnicy a to zaraz coś ci wzuce z dedykacją dla MK na identyfikacji tez znalezione na złomie-pozdro-zadrość ludzka nie zna grnic spoko spoko nie dam sie prowokować-buziaki dla MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 A hełm jest polski ?Pzdr AK77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 tak wz31 sam blacha ale nie dziurwy-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 MK-a czy by cie to uradowało jak bym skłamał i napisał ze wykopałem ???-ale po co jak kupiłem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Kropla któa przelałą miarkę = za długo zwlekam z jeżdżeniem po złomach :] Żadna to prowokacja, szczere gratulacje - to jest naprawdę budujące :]Czy by uradowało? A co mi do tego czy ktoś wykopał czy kupił, ważne że jest i będzie, powiększa czyjąś kolekcję a nie kończy w hucie lub gnije pod ziemią ;)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Ładnie ładnie... na każdym złomie się coś ciekawego trafi ,ale tym razem to przegięcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 witamtylko pozazdroscic:) niektorzy to maja szczescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Strażak chłopie przepłaciłeś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 wiem ze przepłaciłem ale co zrobie ze sentymęt do tego mam-a zapomniałem dodac ze w puszce był pochłaniacz-i naprawde nie chodzi mi o chwalenie bo- naprawde mam sie czym chwalić ale o mobilizacje zebyście chodzili na złomowiska-ale systematycznie bo raz to nic nieda-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 A co będę łaził po jakichś złomach! Kupię wszystko od Ciebie za 4 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Złomy są fajne. Ja jakiś czas temu tak sobie od niechcenia zajrzałem do jednego złomowiska, trochę nie chciało mi się chodzić po hałdach złomu, więc podpytałem gościa, czy ma coś z militarii. A gościu zaprosił do swojej super szopy" (bo na budynek to nie wyglądało) i pokazał całą rządek pięknych mosiężnych łusek, większość z IWŚ, po 4zł/szt, i 3 hełmy niemieckie (zardzwiałki, dwa z małymi dziurkami)powiedział, że mogę sobie wybrać co chcę, bo ktoś go kiedyś prosił, by odkładał militaria, więc odkłada, ale gość się nigdy więcej nie zjawił...Miał jeszcze piękne samowary, stare wagi kuchenne, ale te też pod konkretnego kupca :-(, który niestety regularne go odwiedza. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andczub Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Na złomowisku fajnie jest można sobie pogrzebać wyobrżcie sobie teraz napaleńca z wykrywką hi hi hi hi pozro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andczub Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Na złomowisku fajnie jest można sobie pogrzebać wyobrżcie sobie teraz napaleńca z wykrywką hi hi hi hi pozro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jumper Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Strażakwaffe, wiesz co myśle? Myślę że to wszystko to podpucha, zawsze można wziąć swoja krwawicę wydać na jakieś fajne fanty, spakować je w plecak i pójść na złomowisko położyć na wagę, zrobić fotkę, a następnie puścić w obieg na necie. O kurde jak wszystkim wyszły gały!!! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 zawsze mozna ale -ja nie mam 15u lat-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 w imieniu użytkowników formun prosze administratora o usunięcie powyższego postu-powód-gulaja chodzi i zazdrość człeka zrzera":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 kazdy mierzy innych swoją miarką-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 a co do wychodzenia gał to nie ma na co -tego jest sporo wszędzie-ale wezmę to sobie do serca i następny raz wcisne kit ze znalazłem na strychu albo wykopałem----zanieść na złom i zrobić fotke-ale jaja-no niezłe wejscie pik by ci juz powiedział-sikun-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.