wojteq Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 Witam!! Jestem ze Szczecina, mam 19 lat (klasa maturalna :( ), interesuję się militariami, lecz najbardziej II wojną światową, w szczególności bronią pancerną III Rzeszy. Zbieram parę czasopism militarnych oraz kolekcję do segregatora. Lubię czytać książki i są one moją pasją, bo uważam je za najlepsze źródło wiedzy o IIwś, najbardziej lubię książki Piekałkiewicza (mam kilka). Kiedy jestem w jakimkolwiek sklepie z książkami to jedyne co mnie powstrzymuje przed kupieniem nowej, jest to, że na półce leży z 5 nie ruszonych przeze mnie ksiąg :p. Co do chodzenia z wykrywaczem to nie mam na to specjalnie czasu. Wolę pokleić jakiś model, choć robię to o wiele rzadziej niż kiedyś. Oprócz tego lubię muzea militarne. Byłem w MWP, w Forcie Czerniakowskim, byłem w Peenemunde (poligon rakiet V-2 z IIwś,), w tym roku prawdopodobnie jadę do Anglii, więc zaliczę chyba Imperial War Museum oraz RAF museum a na jesień być może Panzermuseum Munster (moja mekka ;)). Jeśli ktoś ma jakieś pytania dot. wymienionych muzeów lub był w nich i chciałby się podzielić opinią to zapraszam do rozmowy. Wszyskim życzę ciekawych wypraw i naprawdę bogatych zbiorów oraz oczywiście Wam (i sobie) życzę odnalezienia zakopanego/zatopionego Tygrysa. Bye!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 witam-nie zaponij zgasić światła-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 mnie tez ,,łADNIE przywitali na początku nie martw się.. da się wytrzymać.. ciekawi ludzie.. wszyscy bez wyjhątku.. napewno pomogą... mi nie raz pomogli i wielkie DXT im za to!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Witamy na pokładzie :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Również witam Cię serdecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Witam.Nie przejmuj się gościem z góry.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Jakiego posta nie otworzy?jest STRAŻAK SAM.Otwieram lodówke?Strazak w srodku.Az boję się jecha na stację paliw...A w ogóle wojteq WITAJ W KLUBIE ludzi pokręconych, niebezpiecznych i takich tam innych okresleń.Nie zrazaj się co niektórymi egzemplażami z forum ino RÓB SWOJE.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Wdepnąłes koleżko w niezłe bagno ,wkrotce to zrozumiesz... jak poczytasz trochę postow :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 no dobra sory nie gaś światła ja go zgasze-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 hehe witamy wsród łopatologów i nie tylko:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 WitamPowodzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Witam - nie przejmoj sie niektórymi postami - wiadomo wesoła kompanija" z nas :-)pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 hehe, strazakwaffe tak ma, też mnie pojechał potem już tylko gadał jakiejś białej fladze:) hehePozdrawiam, Rausz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 no bo trzeba sie od czasu do czasu poddać-a nie ginąć za Gdańsk-jak to mówiły żabojady-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteq Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 Dzięki wszystkim za komentarze, jeszcze raz Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Witamy Cię serdecznie. Pik...... zacząłeś się już leczyć, najwyższy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Piszesz : \"Co do chodzenia z wykrywaczem to nie mam na to specjalnie czasu.\" i Bogu dzieki dziecino dla na s więcej zostanie !!!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Witam !pzdr jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Witamy Cię w Odkrywcy.Ja mam 12 lat i jestem z Ostrowa Wielkopolskiego.Życzę miłych wrażeń. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 eh piku nie ma to jak się zareklamowac na początek co?? jak ci już wcześniej pisałem, mamy pare wyjątków.. ale w sumie da się z nimi wyrzymać.... trzeba im tylko popyskować troche:) POZDRO dla wszystkich a szczególnie dla pika i strazaka:):) 3maj sie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Wojteq - Nie przejmuj się Pikiem ja miałem od niego podobne powitane gdy zaczynałęm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Peter ! Bacnij menja w ogozow - to po sebsku specjalnie dla ciebie :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 No właśnie!??? Kto ostatnio prowadzi w rankingu upierdliwych do bólu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Jezu POliSH ty masz 12 lat ?????dobra postaram sie zmienić-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.