Skocz do zawartości

jestem nowy, chcę się przedstawić

wojteq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!! Jestem ze Szczecina, mam 19 lat (klasa maturalna
:( ), interesuję się militariami, lecz najbardziej II wojną światową, w szczególności bronią pancerną III Rzeszy. Zbieram parę czasopism militarnych oraz kolekcję do segregatora. Lubię czytać książki i są one moją pasją, bo uważam je za najlepsze źródło wiedzy o IIwś, najbardziej lubię książki Piekałkiewicza (mam kilka). Kiedy jestem w jakimkolwiek sklepie z książkami to jedyne co mnie powstrzymuje przed kupieniem nowej, jest to, że na półce leży z 5 nie ruszonych przeze mnie ksiąg :p. Co do chodzenia z wykrywaczem to nie mam na to specjalnie czasu. Wolę pokleić jakiś model, choć robię to o wiele rzadziej niż kiedyś. Oprócz tego lubię muzea militarne. Byłem w MWP, w Forcie Czerniakowskim, byłem w Peenemunde (poligon rakiet V-2 z IIwś,), w tym roku prawdopodobnie jadę do Anglii, więc zaliczę chyba Imperial War Museum oraz RAF museum a na jesień być może Panzermuseum Munster (moja mekka ;)). Jeśli ktoś ma jakieś pytania dot. wymienionych muzeów lub był w nich i chciałby się podzielić opinią to zapraszam do rozmowy. Wszyskim życzę ciekawych wypraw i naprawdę bogatych zbiorów oraz oczywiście Wam (i sobie) życzę odnalezienia zakopanego/zatopionego Tygrysa. Bye!!
  • Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
mnie tez ,,łADNIE przywitali na początku nie martw się.. da się wytrzymać.. ciekawi ludzie.. wszyscy bez wyjhątku.. napewno pomogą... mi nie raz pomogli i wielkie DXT im za to!! pozdro
Napisano
Jakiego posta nie otworzy?jest STRAŻAK SAM.Otwieram lodówke?Strazak w srodku.Az boję się jecha na stację paliw...A w ogóle wojteq WITAJ W KLUBIE ludzi pokręconych, niebezpiecznych i takich tam innych okresleń.
Nie zrazaj się co niektórymi egzemplażami z forum ino RÓB SWOJE.
Pozdrawiam
Napisano
Piszesz :
\"Co do chodzenia z wykrywaczem to nie mam na to specjalnie czasu.\"
i Bogu dzieki dziecino dla na s więcej zostanie !!!! pozdro
Napisano
eh piku nie ma to jak się zareklamowac na początek co?? jak ci już wcześniej pisałem, mamy pare wyjątków.. ale w sumie da się z nimi wyrzymać.... trzeba im tylko popyskować troche:)

POZDRO dla wszystkich a szczególnie dla pika i strazaka:):) 3maj sie!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie