Romo Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 ....U mnie dzisiaj było rano - 10, buuuuuuuuu, pociąć sie idzie, chyba będzie trzeba jakiś młot pneumatyczny kupić..... a w .... szkoda gadać - zima stulecia....ehhhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Podobno nie w ten weekend, ale w następny ma być odwilż do +8 w dzień.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stridor Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Witam u mnie około 7 rano - 16 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 5 rano .. warszawa ... -13 ... cholery można dostać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 u mnie rano -11... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Wyszków: 5.30 rano -20 stopni. To jest poprostu chore :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 u mnie było -8 :( :( ja chce juz wiosne... :( zresztą pewnie wy też :) pozdro P.S WIOSNO WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Pocieszmy się,że to już chyba bliżej niż dalej!!!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Do zwarjowania bliżej !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 hyh a u mnie to juz calkiem jest do dupy:/ co z tego ze w dzien jest +2/3 i odwilrz jak w nocy -10:/ i tak na okraglo od ponad tygodnia:/pzdr. ze ŚląskaDawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Zima jak na froncie wschodnim. To znaczy prawdziwa odwilż w połowie kwietnia :))Szykujcie palta na wielkanoc - śmigus na lodzie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 elblag, nocka -10 okolo, a dzionek okolo 0, co lekko w dzien odpusci, to w nocy zamarza.dzis smigalem do braniewa, jakies 40 kilo i widzialem tylko skrawek ziemi z sucha trawa, jakies 2x1 metra i to jeszcze pochylony w poludniowa strone.ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 wszystko przez to że marzanny nie utopiliśmy !!! :) a widziałem ostatnio taką całkiem podobną !! koło naszego wspaniałego prezydenta się kręciła !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 ....Panowie u mnie w Kaliszu od wczoraj 0 stopni !!!!!!!! :-).....ale za to śniegu od ..... napadało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 He he - Panowie !Są tacy, którzy cieszą się z przedłużającej się zimy :http://www.mazury.info.pl/zima/wedkarstwo-podlodowe.htmlPozdrawiam G O R Ą C O !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Olsztyn 6.00 rano -7 stopni, ale w powietrzu czuć już wiosnę no i ptaki są bardziej ożywione...Ps. TIX, proszę o trochę szacunku. Nikt z nas nie jest idealny, a co najważniejsze jest to żona naszego prezydenta wybranego w wolnych i demokratycznych wyborach! Mam prośbę do admina by reagowało stanowczo na takie posty (nie jesteśmy w końcu forum jakiejś lewackiej młodzieżówki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki1958 Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 W zeszłym roku na tym polu 10 marca kopałem już monetki. W tym roku zamiast monet przywitało mnie stado saren. Przyjąłem to jako dobrą wróżbę na nadchodzący sezon. I chociaż śniegu jeszcze prawie 30 cm a ziemia twarda jak skała to myślę że 21 marca z pustymi rękami z tego pola napewno nie wrócę. A jak wy rozpoczynacie tegoroczne poszukiwania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 wilzken - idź ochłoń lepiej. Jak wrócisz poczytaj co napisałem i ZNAJDŹ gdzie jest napisane, że chodzi o konkretną, wymienioną przez Ciebie osobę. Adminem to ty możesz sobie gnojków straszyć a nie mnie. A za te lewackie młodzieżówki" to bym Ci w pysk dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Tak jak myślałem, masz w sobie zero odwagi! Najpierw zaczepiasz Bogu ducha winną kobietę nie mając dość ikry by wprost powiedzieć o kogo chodzi, a teraz próbujesz mnie zastraszyć daniem w pysk. Gratuluję, poziom godny UB-ecji.Ps. Z tym dawaniem w pysk to uważaj, bo na prawdę możesz kiedyś się zdziwić (oczywiście po tym jak odzyskasz przytomność) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Jak taki odważny jesteś to nie pisz na forum tylko przyjedź i pogadamy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Przepraszam, ale to ty zaoferowałeś, że dasz mi w pysk, a więc zapraszam do siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 słuchaj... naprawde się doigrasz... skończ lepiej bo wytocze armaty. Tak się składa, że to co wygadujesz o Ubecji podlega ściganiu z art 212 K.K. ( dziekuje koledze, który mi to podpowiedział) jak juz się doszukasz co to oznacza popatrz na paragraf 2. Jednocześnie prosze administratora o zabezpieczenie treści do celów procesowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Panowie proszę tylko bez polityki,mamy jej dość na codzień,słońce mocniej grzeje już niedługo ruszymy w pole wytrzymajcie jeszcze chwile bez nerwów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Widzę, że masz problemy nie tylko z odwagą, ale i z czytaniem ze zrozumieniem tekstu. Mam na to dobrą radę, czytaj dużo i powoli, najlepiej na głos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Moja uwaga dotyczyła oczywiści wypowiedzi TIX-a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.