Skocz do zawartości

Kiedy ......

kocur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szlag mnie trafi za moment - kiedy to gówno wreszcie odmarznie ?

Niech ten post wyrazi cały mój ból ( i mojego psa co trzeci miesiąc nie wyrwał rzadnego krzaka i nie rozniósł kłami żadnej kępy trawy).

pozdrawiam !
Napisano
Weźcie mnie chłopaki nie załamujcie, bo ja szał dostaje za każdym razem jak za okno wyglądam brr!!! Mam już serdecznie dość tego stanu rzeczy, moje wykrywacze leżą w szafie i potwornie im sie nudzi, a szpadel i saperka rdzewieją ze smutku...!
pozdro
Jadzia
Napisano
witam !

Pieska zapisałem na terapię, gryzie gryzaki, bawi się piłką. Ja sam w ramach ukojenia nerwów szydełkuję.

;-/

pozdro !
Napisano
Panowie!
Jeszcze tylko trochę tej parszywej zimy nam zostało!
W kwietniu juz spokojnie będziemy śmigać po lasach! :)
Trzymajcie się ciepło"! :)
Pozdro!
Nashorn.
Napisano
Witam !

Wczoraj odkurzałem wykonując ruchy kosiarza. Dopiero z transu wyrwała mnie małżonka mówiąc, że to co trzymam w reku to rura od odkurzacza a nie wykrywacz.

Coraz gorzej ze mną.

;-)
Napisano
a ja przyjąłem zasadę ignorowania zimy...po prostu kopię i już.W zeszłą niedzielę trafiłem dwie łuski do 37 polskie i polskie jajko ze sporą ilością farby.A śniegu było dobrze na sztych (ok 40 cm) - do boju...!
Napisano
Zapytany przez wścibskich dziennikarzy kiedy w Polsce będzie wiosna Chuck Noris zamyślił się i rzekł:
Jeśli w marcu w Polsce jeszcze śniegi leżą,
to jest gówno a nie na wykopki sezon.
Trza poczekać se do kwietnia końca,
wtedy bedzie trochi słońca "

Ot i cała tajemnica prognoz IMGW.

pozdro !
Napisano
Ja jestem już bliski załamania... Fajnie że nie będzie upalnego lata, może zazieleni się też późno, ale przynajmniej ta pieprzona zmarźlina by ustąpiła z mojej ziemi pomorskiej!!! Obrastam w tłuszcz!
Napisano
na Śląsku nie lepiej:/ snieg, bloto i na dodatek zaje...e mokro:( teraz patrze za okno i zas pada snieg:( grrrr i jak tu z piszczalka wyjsc.....
a moze ktorys z kolegow lodowki nie zamknol? i dlatego taka pogoda:D
pzdr.
Dawid
Napisano
Byłem wczoraj akurat z racji pracy w lesie fantowym"
- Nawet UAZ-em ledwie jechaliśmy na 4x4. Między drzewami zapadałem się miejscami ponad kolana....mowy nie ma o chodzeniu z wykrywką.
Napisano
niedaleko kielc tylko +4 :( i conajmiej raz dziennie pada śnieg :( ale i tak widać juz gdzieniegdzie ziemie :) pozdrawiam i solidaryzuję się z kolegami co do tego ze wiosna mogłaby juz przyjsc
Napisano
hej suchy a prpop jaką ty masz wykrywke?? wiem troche nie na temat.. ale tak z ciekawości pytam... ja mam na początek dukata 1.... nawet naweet...

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie