Skocz do zawartości

Kiedy ......

kocur

Rekomendowane odpowiedzi

Szlag mnie trafi za moment - kiedy to gówno wreszcie odmarznie ?

Niech ten post wyrazi cały mój ból ( i mojego psa co trzeci miesiąc nie wyrwał rzadnego krzaka i nie rozniósł kłami żadnej kępy trawy).

pozdrawiam !

Weźcie mnie chłopaki nie załamujcie, bo ja szał dostaje za każdym razem jak za okno wyglądam brr!!! Mam już serdecznie dość tego stanu rzeczy, moje wykrywacze leżą w szafie i potwornie im sie nudzi, a szpadel i saperka rdzewieją ze smutku...!
pozdro
Jadzia

Witam !

Wczoraj odkurzałem wykonując ruchy kosiarza. Dopiero z transu wyrwała mnie małżonka mówiąc, że to co trzymam w reku to rura od odkurzacza a nie wykrywacz.

Coraz gorzej ze mną.

;-)

a ja przyjąłem zasadę ignorowania zimy...po prostu kopię i już.W zeszłą niedzielę trafiłem dwie łuski do 37 polskie i polskie jajko ze sporą ilością farby.A śniegu było dobrze na sztych (ok 40 cm) - do boju...!

Zapytany przez wścibskich dziennikarzy kiedy w Polsce będzie wiosna Chuck Noris zamyślił się i rzekł:
Jeśli w marcu w Polsce jeszcze śniegi leżą,
to jest gówno a nie na wykopki sezon.
Trza poczekać se do kwietnia końca,
wtedy bedzie trochi słońca "

Ot i cała tajemnica prognoz IMGW.

pozdro !

na Śląsku nie lepiej:/ snieg, bloto i na dodatek zaje...e mokro:( teraz patrze za okno i zas pada snieg:( grrrr i jak tu z piszczalka wyjsc.....
a moze ktorys z kolegow lodowki nie zamknol? i dlatego taka pogoda:D
pzdr.
Dawid

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie