kocur Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 Szlag mnie trafi za moment - kiedy to gówno wreszcie odmarznie ?Niech ten post wyrazi cały mój ból ( i mojego psa co trzeci miesiąc nie wyrwał rzadnego krzaka i nie rozniósł kłami żadnej kępy trawy).pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 wg IMGW dziś w nocy -8 i intensywne opady sniegu ... jutro w dzień -1 ... w nocy -13 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Weźcie mnie chłopaki nie załamujcie, bo ja szał dostaje za każdym razem jak za okno wyglądam brr!!! Mam już serdecznie dość tego stanu rzeczy, moje wykrywacze leżą w szafie i potwornie im sie nudzi, a szpadel i saperka rdzewieją ze smutku...!pozdroJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 witam !Pieska zapisałem na terapię, gryzie gryzaki, bawi się piłką. Ja sam w ramach ukojenia nerwów szydełkuję.;-/pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Panowie!Jeszcze tylko trochę tej parszywej zimy nam zostało!W kwietniu juz spokojnie będziemy śmigać po lasach! :)Trzymajcie się ciepło"! :)Pozdro!Nashorn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Marzec 2006 Autor Share Napisano 15 Marzec 2006 Witam !Wczoraj odkurzałem wykonując ruchy kosiarza. Dopiero z transu wyrwała mnie małżonka mówiąc, że to co trzymam w reku to rura od odkurzacza a nie wykrywacz.Coraz gorzej ze mną. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 a ja przyjąłem zasadę ignorowania zimy...po prostu kopię i już.W zeszłą niedzielę trafiłem dwie łuski do 37 polskie i polskie jajko ze sporą ilością farby.A śniegu było dobrze na sztych (ok 40 cm) - do boju...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 gratuluje trafienia, ja dłużej nie będe czekał ,ponoć snieg ma zejść dopiero po połowie kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel69 Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Pewnie sie pomylili te ich prognozy są do bani, no a jeśli nie to trzeba co ś w zastępstwie na ten miesiac wymyślić tylko co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Teraz mówią, że wiosna przyjdzie w połowie kwietnia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Marzec 2006 Autor Share Napisano 16 Marzec 2006 Zapytany przez wścibskich dziennikarzy kiedy w Polsce będzie wiosna Chuck Noris zamyślił się i rzekł: Jeśli w marcu w Polsce jeszcze śniegi leżą,to jest gówno a nie na wykopki sezon.Trza poczekać se do kwietnia końca,wtedy bedzie trochi słońca "Ot i cała tajemnica prognoz IMGW.pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Ja jestem już bliski załamania... Fajnie że nie będzie upalnego lata, może zazieleni się też późno, ale przynajmniej ta pieprzona zmarźlina by ustąpiła z mojej ziemi pomorskiej!!! Obrastam w tłuszcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 na Śląsku nie lepiej:/ snieg, bloto i na dodatek zaje...e mokro:( teraz patrze za okno i zas pada snieg:( grrrr i jak tu z piszczalka wyjsc.....a moze ktorys z kolegow lodowki nie zamknol? i dlatego taka pogoda:Dpzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Byłem wczoraj akurat z racji pracy w lesie fantowym"- Nawet UAZ-em ledwie jechaliśmy na 4x4. Między drzewami zapadałem się miejscami ponad kolana....mowy nie ma o chodzeniu z wykrywką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 niedaleko kielc tylko +4 :( i conajmiej raz dziennie pada śnieg :( ale i tak widać juz gdzieniegdzie ziemie :) pozdrawiam i solidaryzuję się z kolegami co do tego ze wiosna mogłaby juz przyjsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Witam Panowie ponoć już ta ku...a topnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Jeszcze troszkę i go już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Byle do wiosny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 no wczoraj bylem pierwszy raz w tym sezonie z wykrywaczem:) niestety nic ne znalazlem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Witamsuchy ss:skąd jesteś że u Was w lesie tak mało śniegu???Widze na fotach że są przebłyski" ziemi.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Górny Śląsk sie kłania:), ale sniegu jeszcze kupa:/ tylko w okolicach okopow troche ziemi widac i na skraju lasow:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkania Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 ja się jutro wybieram u nas na podkarpaciu cały tydzień prawie padało temperatura w dzień 12 w nocy 5 śniegu w lesie już prawie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 ja bylem wczoraj i jak jechalem do miejsca docelowego to bardzo padalo ale jak dojechalem to bylo juz ok:) w lesie sniegu zostalo moze z 5%:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 hej suchy a prpop jaką ty masz wykrywke?? wiem troche nie na temat.. ale tak z ciekawości pytam... ja mam na początek dukata 1.... nawet naweet...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.