luger Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Będę wiedział jak interpretować brak sygnałów następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 L. to działa w obie strony...Poza tym piszesz że miałeś kontakt z J.Nie chciałem się wcinać...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 WitamNo rzeczywiście grupa nasza to sami napaleńcy indywidualiści spotkania to wirtualne plany nic konkretnego ja osobiście z nudów to już się nie mogę doczekać jakiegoś wypadu w teren pomimo mojej udręki jestem bardzo rozczarowany przebiegiem tych dni wolnych od pracy aby grupę zebrać to trzeba by było chyba ją rozwiązać i nowych członków zaprosić do współpracy jakiś młodzików do 19 roku aby mieli zapał w kopaniu i wolny chłopaki czas na tak wyszukane hobbi.Pozdrawiam ....J....P.S Znacie do mnie nr telefonu ,czekam na zaproszenie w teren nie koniecznie dziś czy jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Jeśli jesteście otwarci na poznanie nowej twarzy, ciekawej wszystkiego to ja nie widzę problemu. Szukam sam i z tego powodu częściej narazie jeżdżę na ryby niż z wykrywką, a czas mogę znaleźć prawie w każdy dzień tygodnia. Czasowo nie posiadam jednak samochodu. Jarosław jeśli chcesz - pisz: ninjat@op.pl Jeśli to jest też jakimś kryterium to mam >19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Witam!O kurcze ale tutaj cisza na forum.Pewnie wszyscy grilują i szukają skarbów hehePozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Maj 2006 Autor Share Napisano 9 Maj 2006 Chwała,sezon - to i cisza większa, żeby nie spłoszyć... pst.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Pst...ptaszyska są płochliwe...Trzeba działać w ciszy ,znienacka ,w pełnym skupieniu....i po kilkugodzinnym oczekiwaniu jest szansa na sukces...Jak ktoś się pisze to jutro urządzamy polowanie...;)Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Druga strona mniej efektowna ,za to bardziej efektywna...Niestety bez facjaty...Pzdr PS. Z jutrzejszym wypadem to nie żart.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 Chwała,słyszałem o wypadzie czwartkowym, na który się nastawiałem. Wczoraj jednak zaskoczony zostałem info. że chodziło o środę lub czwartek... może czegoś niedosłyszałem... dzisiaj nie mogę - ostatnia wywiadówka u juniora - powinienem się pokazać.Gartuluję polnych znajdek i życzę żeby passa trwała.Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 WitamJa oczywiście jestem zainteresowany dzisiejszym wypadem . A tak na marginesie to klątwa chińszczyzny dla mnie się jeszcze nie skończyła to poniedziałkowy fant ładny nie .Pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 Chwała,jak tam nierozłączny teamie (J., der K.) było dzisiaj na powietrzu, nie za gorąco? Czy ziemia była łaskawa? Odwiedził mnie dzisiaj w pracy nasz przyjaciel L(ion). Licze na jakąś skromną choćby relację. Skoro nie dane mi uczestniczyć to dajcie się pocieszyć Waszymi sukcesami...Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 WitamNo byl jeszcze z nami L.Na razie bez fotek.. Po niefortunnym poczatku ,kiedy to zostalismy doslownie przegnani z pola przez Pana Wlasciciela..mimo talentow oratorskich J...hihi Po zmianie terenu powiem tylko ze z mojej strony bylo niezle...zdarzyl sie nawet przedmiocik z zoltego" metalu :)Poprawka w sobote...Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 Chwała,to mieliście bliskie spotkanie... i J. nie dał rady przekonać obszarnika... nie możliwe ...gratuluję der K.- uważaj na Golluma... jeśli nie pojadę do Bydgoszczy to z przyjemnością lecę z Wami... Herr L. a Ty co, czyżby skromność wrodzona nie pozwala Ci na pochwalenie się darami ziemi...Gdybyśmy się jednak nie zobaczyli to życzę wspaniałości ziemnych i przyjaznych Panów Właścicieli...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 To nie skromność. Raczej rozczarowanie. Nie mam czym się chwalić. Zostanę królem śmietnika:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabud Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Witam, z ciekawością poczytałem kilka Waszych wywodów dotyczących histori miasta. Jeżeli chcecie więcej dowiedzieć się o tramwajach koszalińskich to zapraszam tu : http://www.koszalin24.info/viewtopic.php?t=102Ponadto chciałbym zaprosić Was do udzielenia na Naszych łamach ( www.koszalin24.info) relacji z wyprawy , a może raczej wypraw do podziemi koszalińskich. Znalazłem w sieci kilka fotek, jak się nie mylę z Waszych poszukiwań odkrywczych w Naszych lochach, i zamieściłem je w naszym dziale : Historia i Ciekawostki.Zapraszam serdecznie, gdyż Wasze zainteresowania są naprawdę ciekawe i warte popularyzacji na forum miejskim.PozdrowienaArturGG 3050196akwabud@gazeta.plakwabud@koszalin24.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 WitamWczorajsza eskapada obyła się bez większych emocji ( J. był skuteczny ;) Jak na jedno poletko (i naszą cudowną" okolicę) znajdek trochę było...Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 I jeszcze niemy świadek zakrętów historii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Pewnie się Helmut zemścił za stratę syna w bizkriegu hihiPzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 Chwała,Helmut swemi zębiskami badał czy aby to nie szlachetny kruszec...ładne poletko - gratuluję. Mam nadzieję na dalsze relacje...A co pozostali? siedzieliście w domach, na działkach? nie wierzę... pochwalcie się.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Niestety mimo dobrej pogody brakowało czasu. Mały wypadzik i wyszło tylko coś kaiserowskiego żeby wypić Wasze zdrowie Panowie.Na zdrowie (oczywiście kawą). romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Maj 2006 Autor Share Napisano 16 Maj 2006 Chwała,Wiwat Kaiser...ep... fajny.A jak miewają się pozostali uczestnicy poszukiwawczego szaleństwa. Czy efekty waszych wypadów są godne odnotowania?U mnie zima.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 CzolemZolwik....tfu...FuksikZrob jakies skany bo nam Wojenka uschnie na wiorek..hihiCo do zimy ...to motyla noga ..niedaleko mieszkam i nie zauwazylem..;)Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 WitamNo niestety foto trochę kiepskie ale żeby złapać trochę chęci na wykopki jakoś przejdzie chyba .To znajdki z wypadu tylko z soboty z derK . Pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Maj 2006 Autor Share Napisano 18 Maj 2006 Chwała,jeśli dzisiaj jest czwartek, to wczoraj była środa - czyli - jak udała się wyprawa polna... Podobno pola obrodziły tego roku, a to początek dopiero... Liczę na skromną nawet relację.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 WitamWczorajsza wyprawa dobyła się dopiero po 18 godzinie więc mieliśmy mało czasy, w sumie około 1,5 godziny na polu ale w ostatnich minutach teraz ja miałem szczęście podnieść cieniutką blaszkę 48 EINEN THALAR z 1773 r. Pozdrawiam ..J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.