pawlik832 Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Ja powoli idę tropem tych kul. Dzisiaj byłem z półtora godzinki i powoli zaczyna coś wychodzić, ale jeszcze sporo terenu (szkoda że mokry i tak zżera znajdki) A tak nawiasem, czy któś wie do czego służyły te aluminiowe łyżeczki? Ja myślałem że może są to miarki do prochu, ale to tylko skojarzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Jednak moje pierwsze skojarzenie co do łyżeczek okazuje się błędne. Byłem w tym miejscu jeszcze raz i wykopałem jeszcze killka sztuk, a oprócz tego tubkę po paście chlorodont, tubkę po paście do butów i jeszcze kilka guzików. Miejscówka ta jest nad strumieniem, co wskazywało by na miejsce toalety żołnierzy. Była tam jeszcze łuska, ale od sztucera myśliwskiego (SBP 8x57 JS). Jeszcze przeszukam okolicę bo gdzieś niedaleko musi coś być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Chwała,jak tam świąteczne znajdki. Byliście gdzieś (w grupkach, bądź osobno)? Niestety, ja miałem najazd rodziny...Liczę na jakieś relacje.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 WitamProza zycia..Co do Spacerku ,to obyl sie bez fajerwerkow...monetki (najstarsze 1860) ,guziczki ,luseczki itd Jedyny ciekawszy eksponat" ;) to kadlubek orla od pikelhauby znaleziony przez R. ,jednak gdzie zgubil czlonki to nie wiem..hihiTo tyle Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Chwała, to i tak nieźle. Ja juz nic nie planuję. Jak będziecie gdzieś brykali daj znać. Tymczasem mam urwanie... głowy.Bywajcie - pogoda się klaruje, będzie lepiej. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 CzołemPogoda...to na pewno ,już się wylęgają krwiopijcze hordy...Jakby ktoś się gdzieś wypuszczał ..proponuję zażyć odtrutkę ;) Co do brykania to najbliżej będzie sobota...po południu...kombinujPzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Chwała,już wiem, że sobotę i niedzielę mam niestety pracującą. Czyli w tym tygodniu nic z tego. Mam jednak nadzieję, że Wam się powiedzie. Powodzenia.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Czekam na jakieś sygnały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Chwała,a jakich to sygnałów oczekujesz - ja siedzię w pracy w sobotę i niedzielę (do późna) - grzebanie w ziemi mi jakoś ostatnimi miesiącami nie chce wyjść, nie mam zbytnio się czym pochwalić (nawet praca nad stroną stanęła na kika dni). Ale jeszcze przyjdą dni chwały i gonitw po polach, lasach siołach...kończe bo zaczynam bredzić. Pochwalcie się kledzy czym możecie.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Oczekiwane sygnały otrzymałem W. Przelecieliśmy się po lesie pod przewodnictwem Jarosława. Nie mielismy jednak ze sobą taczki na łuski:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian88 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Witam Mam małe pytanko czy w Koszalinie jest miejsce w którym mozna wypożyczyć wykrywacz metali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Adrian, nic mi o tym nie wiadomo. A czego chcesz szukać? Zgubiłeś kluczyki od BMW?;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian88 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Szkoda bo chciałbym szukać skarbów oczywiście ;) a najbardziej to monet . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Adrian, to nie takie proste w naszym rejonie. A wykrywacz najlepiej sobie kupić. Bo nawet jak zaczniesz wupożyczać to na kilka wypadów wydasz tyle pieniędzy, że pewnie już byś cos kupił. Nie licz na to, że w naszym rejonie pójdziesz raz w teren i wrócisz z workiem fantów.Serdecznie pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Chwała,w koszalinie nie znajdziesz takiego przybytku jak wypażyczalnia wykrywaczy. Musisz nabyć. A masz jakieś konkretne namiary? Tak tylko pytam.L.: a Ty co w domku, czy byłes gdzieś w polu? Ja utknąłem w pracy przez łik-end.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 W sobote orzełek, wprawdzie bez głowy, ale i tak wyfrunął:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian88 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Trudno chba czas zaczać zbierać kase na coś własnego .Dzieki za informacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian88 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 A może ktoś z piszących tu ma cos nie drogiego do odsprzedania jesli tak to prosze pisać 1988ak@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 WitamZaku a gdzie orzełek stracił głowę? ;)Musi gdzieś tam być...tak samo jak reszta pikelhauby.Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 DerK. wariant B - dyskretne, sobotnie monitorowanie w kamuflażu:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Witam A to moja część pikelhauby z ostatniej wędrówki z DerK.pozdrawiam...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Jarosławie ani chybi musimy się spotkać i coś wspólnie zmontować". Podwaliny już są (ty masz głowę , my resztę)... romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Chwała,chłopaki, aż strach, jak tak dalej pójdzie to całego prusaka złożycie i zacznie tu wprowadzać ornung...Gratuluję. Jestem pod wrażeniem.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Witam!Ostatnio wybrałem się na tereny wału pomorskiego a mianowicie Borne Sulinowo itp. Przedstawiam pare fotek z tego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 koszary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.