Barnaba Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 witamskądś znam te oznaczenie ale nie mogę skojarzyć. może ktoś pomoże. dodam że jest umieszczone na akumulatorze z wykopu, leżał wśród dziesiątek butelek i setek kapsli przedwojennych.pzdrBar_Naba
danieloff Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 Ja też mam Pioniera na chodzie, fajnie trzeszczy, trzyma klimat, a co najciekawsze - na skali zamiast KATOWICE jest STALINOGRÓD:-) Mam też sporo zapasowych lamp - teraz już prawie nie do zdobycia.Daniel
Boruta Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 A ja mam czeskiego Talismana na chodzie, niestety ma trochę potrzaskany ebonit i tylną ściankę dorabiałem.Pozdrawiam
Barnaba Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 witamskądś znam te oznaczenie ale nie mogę skojarzyć. może ktoś pomoże. dodam że jest umieszczone na akumulatorze z wykopu, leżał wśród dziesiątek butelek i setek kapsli przedwojennych.pzdrBar_Naba
elektrit1 Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Podobny znaczek był na obudowie popularnych radioodbiorników pionier,jak i na starych wtyczkach sieciowych
elektrit1 Napisano 25 Luty 2006 Napisano 25 Luty 2006 Logo producenta akumulatora,chyba ZAT.Produkt krajowyAkumulator motocyklowy
elektrit1 Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Oj,Wojta,mam 4 wersje pioniera-U2 w bakielitowej skrzynce z poziomymi i pionowymi szczebelkami jak glosnik,pioniera U ( w drewnianej skrzynce) i pioniera B ( zasilany z baterii)
Pytanie
Barnaba
witam
skądś znam te oznaczenie ale nie mogę skojarzyć. może ktoś pomoże. dodam że jest umieszczone na akumulatorze z wykopu, leżał wśród dziesiątek butelek i setek kapsli przedwojennych.
pzdr
Bar_Naba
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.