Skocz do zawartości

R51

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Niektórzy prześlizgali się całą wojnę, zginęli w jej ostatnich dniach. To odwrót blachy A.R.7, to był chyba jakiś zawodowy żołnierz...

Napisano

Na koniec, żeby złamać tą grobową atmosferę. Blaszka posiada nieregulaminowy łańcuszek, fajne prawda?

Napisano

a to jako bonus...To już okolice mojego miasteczka.R51 - specjalnie dla Ciebie - na łyzce napis Hotel Bristol- to juz prawie temat dla B.W. do programu ja pi...lę".pozdro:-))
P.S.nie wiem jak Ty, ale ja jutro ruszam do ataku

Napisano
plater1@gazeta.pl
jak masz jakieś ciekawe blachy z MW to wrzuć skany na forum R51, w sprawie wymainy dołączyłem priv.pozdro
Napisano
Jutro na kopanie?!!! Berdan Ty zwyrodnialcze!!! Aj waj!
Owconych łowów pod śniegiem.
Pozdrawiam
Napisano
Napieram, nie wyrobię w chacie...Wrzuciłem trochę w identyfikację wytęż wzrok" i jak coś wiesz to napisz na forum albo na priv.pozdro
Napisano
Berdan - tylko nie pomyl zdjęć z hotelu bristol" :)
A w lesie nawet do 0,5 metra białego szaleństwa. Tak się podpaliłem nowym sprzętem, ze wytrzymać nie mogłem.
Napisano

zbierane na Mierzeji w jednej dolince jak kapsle po piwie ...blaszki lufttwaffe ... łącznie 20szt -tyle neistety się ostało ...

Napisano

a to jest największy sztab jaki udało mi się trafić :)) brakuje już w nim 20sztuk :))ale stany po prostu nówki hihihhihihi tylko delikatny brązowy nalot :))...

Napisano

zbliżenie ... dobra starczy pucowania :)) pakuję mandźur i jadę coś dokopać ...jak będzie dane oczywiście coś trafić w 20 centymetrowej warstwie śniegu ... Pozdro dla Wszystkich !!!!

Napisano
emil79,może jakaś delikatna wymiana?
R51 - dzisiejsze wyjście - 2*37mm polska, strzelona, skorupa (pusta) polskiego jajka zaczepnego - 80% farby...P.S.pozdrowienia od LW
Napisano
Gratulacje. W tych zaspach znalezienie czegokolwiek to już osiągnięcie, tym bardziej fantów w temacie".
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie