R51 Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 ...tutaj łączność.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Były też blachy zaskakująco niepasujące... jak ta łączność lotnictwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Niektórzy prześlizgali się całą wojnę, zginęli w jej ostatnich dniach. To odwrót blachy A.R.7, to był chyba jakiś zawodowy żołnierz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Na koniec, żeby złamać tą grobową atmosferę. Blaszka posiada nieregulaminowy łańcuszek, fajne prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 to i ja się dorzucam-długi weekend majowy 2005 Steegen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 wojsko oczyszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 i nieoczyszczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 teraz czytelny napis.P.S. 16 takich harcerzy" mam na wymianę - może ktoś ma blachy z MW na wymianę...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 no i potem blaszki jeszcze się pojawiły...MW 2005 wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 a to jako bonus...To już okolice mojego miasteczka.R51 - specjalnie dla Ciebie - na łyzce napis Hotel Bristol- to juz prawie temat dla B.W. do programu ja pi...lę".pozdro:-))P.S.nie wiem jak Ty, ale ja jutro ruszam do ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek102 Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Do Berdana , jaki jest twój mail , mam trochę blach z mierzei na wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 plater1@gazeta.pljak masz jakieś ciekawe blachy z MW to wrzuć skany na forum R51, w sprawie wymainy dołączyłem priv.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Jutro na kopanie?!!! Berdan Ty zwyrodnialcze!!! Aj waj!Owconych łowów pod śniegiem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Napieram, nie wyrobię w chacie...Wrzuciłem trochę w identyfikację wytęż wzrok" i jak coś wiesz to napisz na forum albo na priv.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Berdan - tylko nie pomyl zdjęć z hotelu bristol" :)A w lesie nawet do 0,5 metra białego szaleństwa. Tak się podpaliłem nowym sprzętem, ze wytrzymać nie mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Dea nic się nie martw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil79 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Skoro już wrzucamy zdjęcia masówek nieśmiertelników -dołącze i swoje :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil79 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 zbierane na Mierzeji w jednej dolince jak kapsle po piwie ...blaszki lufttwaffe ... łącznie 20szt -tyle neistety się ostało ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil79 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 składy amunicyjne - z jednego dołka piętnaście sztuk ;)).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil79 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 zbliżenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil79 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 a to jest największy sztab jaki udało mi się trafić :)) brakuje już w nim 20sztuk :))ale stany po prostu nówki hihihhihihi tylko delikatny brązowy nalot :))... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil79 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 zbliżenie ... dobra starczy pucowania :)) pakuję mandźur i jadę coś dokopać ...jak będzie dane oczywiście coś trafić w 20 centymetrowej warstwie śniegu ... Pozdro dla Wszystkich !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 emil79,może jakaś delikatna wymiana?R51 - dzisiejsze wyjście - 2*37mm polska, strzelona, skorupa (pusta) polskiego jajka zaczepnego - 80% farby...P.S.pozdrowienia od LW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 6 Marzec 2006 Autor Share Napisano 6 Marzec 2006 Gratulacje. W tych zaspach znalezienie czegokolwiek to już osiągnięcie, tym bardziej fantów w temacie". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.