Skocz do zawartości

Nowe zdjęcia 7TP - cz.II

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 252
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
cześć

Mam pewien problem-pytanie do Was jak starych już weteranów forum odkrywcy i ludzi, którzy o 7TP wiedzą znacznie więcej niż ja.
Czy dysponujecie może dokładnymi fotografiami anteny lub całej radiostacji montowanej w 7TP ?! Chodzi mi szczególnie o kształt samej anteny, czy była jakoś chowana/rozwijana itp ?!Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Napisano

Nowe zdjęcie i chyba nowy egzemplarz czołgu. Nie wiem czy były tu prezentowane inne zdjęcia tego wraku. Początkowo pomyślałem, że może jest to czołg znany z pierwszej części wątku (ten z rozerwaną komorą silnika), ale tutaj wygląda to zupełnie inaczej.

Napisano
Jotes, możesz mi przesłać linka do tej fotografii na priva? Szukam i szukam i ni diabła nie mogę znaleźć na ebayu. Olbo opis jest wyjątkowo durny albo ktoś aukcję już zniknął" - czemu specjalnie się nie dziwię.

pozdrawiam,

Trufelhunter
Napisano

nie wiem czy to odpowiednie watek na te materialy, ale znalazlem je przegladajac rosyjskie czasopisma, i pozwolilem sobie przyblizyc je na tym forum

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie