Skocz do zawartości

OSZUST NA ALLEGRO ???

filipe75

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Przeglondając aukcje allegro trafiłem na zdjęcie mojego autorstwa na którym widnieje mój fant!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=83593602 Zdjęcie zostało pobrane z forum identyfikacja http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=262303 ,które zamieściłem jakiś czas temu. Nie dość że zdjęcie zostalo wykorzystane bez mojej zgody i wiedzy , to przedmiot sprzedawany nie jest tym ze zdjęcia.W opisie przedmiotu jest napisane :RESZTA JAK NA FOTO.Jest to oszustwo!!!

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam. Jeżeli BONGO który wypowiada sie na :http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=262303 to ten sam gość znaczy to że posiada jak pisze identyczny przedmiot". Osoby licytujace na aukcji sa przekonane ,ze kupują przedmiot ze zdjęcia .Nie wierze ,ze stan zachowania tych przedmiotów jest identyczny.

A wiekszych zmartwien nie masz czasem ? W poniedzialek jak wrocisz z gimnazjum ,po lekcjach ,zasuwaj na policję z tym ! Tak nie moze być ! Przeciez to jest złodziejstwo ! Skandal ,powinni tego zabronić !

pzdr i nie siedz za dlugo przed kompem

filipe-jest pewna grupa ludzi którzy nie ustąpią miejsce babci w autobusie,nie przeproszą ,bo po co,nie zakopią dołka ,bo nikt nie widzi.ONI MYŚLĄ ŻE TO JEST NORMALNE.Jest to wygodne nie liczyć się z cudzym zdaniem.Wiec chyba zamiast zrozumienia-MUR!

Bocian sorki za off topic ale nie moglem sie powstrzymac.
pik78 hahahahaahahhahahahahahahahahaahha wedlug mnie to juz 3.....a nie 2 ;P Pozdrawiam Cie moj przyjacielu:)A ze zdjecie zabral to nie jedyny przypadek.Kiedys widzialem aukcje ze zdjciem ze strony o mauserze....

Foni ,dobrze ,nie bawmy sie w polonistow ,co do zakopywania dołkow to zawsze zakopuję ,az do przesady nawet,ci co mnie znają z tego forum to kazdy to potwierdzi.Co co staruch w autobusach to...( ale kulturalnie i bez bluzgow )
Co do fotek ,to sie nie oszukujmy , wszyscy w kompach ,mamy takich fotek tysiace,no nie wszyscy je potem wykozystujemy w takich celach komercyjnych.No fakt koles mogł sie chociaz zapytać,przez grzecznosc...
Młody Mauserze nie wyprowadzaj z błedu pana B ,ale kazde forum musi miec swoich malych pieniaczy i mącicieli ,prawda Młody ;P

pzdr pana B.

pik 78 z tą policją to troche przesadziłeś.Czytałem o kradzierzy twojej kolekcji i było mi naprawdę przykro,ze spotkało cię coś takiego.Nie napisałem nic bo nie chciałem pisać bzdór. Jak masz pisać takie pierdoły to lepiej nie pisz wcale.

Samo wykorzystywanie zdjęć bez zgody autora już chamstwo, zamieszczanie ich na allegro jako eal" to dodatkowo cwaniactwo i oszustwo, za które powinna być blokada konta. Ktoś kto nie widzi w takim zachowaniu nic złego musi być:

a) cwaniakiem
b) oszustem
c) chamem
d) cwaniakiem i oszustem
e) cwaniakiem i chamem
f) oszustem i chamem
g) cwaniakiem, oszustem i chamem
h) pikiem78

Panowie.Hucpa pik'a", nie robi na nikim wrażenia. Epok chamowa, cwaniactwa i buractwa, przeżyliśmy w histori" RP juz kilka i jakoś dalej się żyje. Jakoś na niego nie mogę trafić w Poznajmy się", cytuję podobne nicki :
karpikm Stargard
Piko Wrocław
PIKUŚ radom
W cywilizowanych społeczeństwach, prawo autorskie jest święte i chronione ustawowo. Natomiast nigdzie nie ma paragrafów czy nawet interpretacji : - iska szkodliwość czynu". Jest to nasz Polski wymysł chroniący właśnie cwaniaków. Co do wartości cytowanego zdjęcia, to znam fotkę za którą autor skasował 50000 USD ( dla pików" : dolarów, bagsów, zielonych etc). Nie martwcie się za bardzo, beati pauperes spiritu .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie