locha Posted January 2, 2006 Author Share Posted January 2, 2006 Tak sobie myślę, że kilka, kilkanście lat temu było łatwiej bawić się w ekplorację i łupy były troszkę bogatsze. Staruszkowie ekploracji! Pokażcie swoje łupy z przed paru lat! Pozwólcie się porozkoszować Waszymi znaleziskami z lasu i ze strychów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
locha Posted January 2, 2006 Author Share Posted January 2, 2006 Tak na zechętę- pierwsze hisotryczne, choc nie takie stare... Małe rzutowisko broni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 oni mieli w czym wybierac:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayms Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Czy nie było to czasem zrzutowisko na byłym poligonie w Kolbudach koło Gdańska?Bo miejsce wydaje mi się bardzo podobne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayms Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 A co do zawartości zrzutowiska to było podobne maximy,MG,kupa mausów,panców.Jak byłem w wojsku to łazilismy po tym złomie",ale nie chciało się tego zbierać bo broń nam zbrzydła no i możliwości nie było.A jakiś czas potem te doły zostały zasypane albo wyczyszczone do ostatniego fanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldi550 Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Nie mam zamiaru się powtarzać, poniżej jest to co chcieli byście widzieć.http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=203540W 1957 byłem w Cedyni to co tam było to na dzień dzieiejszy to szczyt mażeń.Pozdrawiam Waldek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloki Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 locha proszę Cię o kontakt na maila kklokki@wp.pl . Ewentualnie podaj jakiś kontakt do Ciebie. Mam bardzo pilną sprawę.pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacenty2004 Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Ja też... gdzie to zrzutowisko ? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dect Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 locha - tez juz kiedys zalozylem taki watek, ale odzew byl mniej niz nedzny. Ciekawe dlaczego...Dorzuce jeszcze jedno.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 to z MG" to widzialem , panowie ratownicy dobze mieza ale czemu na pusto ?????? lepiej by wygladalo 300 szt . na tasmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
locha Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 a ..jeszcze jedno... może ktoś coś dorzuci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.