locha Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 Tak sobie myślę, że kilka, kilkanście lat temu było łatwiej bawić się w ekplorację i łupy były troszkę bogatsze. Staruszkowie ekploracji! Pokażcie swoje łupy z przed paru lat! Pozwólcie się porozkoszować Waszymi znaleziskami z lasu i ze strychów!
locha Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 Tak na zechętę- pierwsze hisotryczne, choc nie takie stare... Małe rzutowisko broni.
jayms Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Czy nie było to czasem zrzutowisko na byłym poligonie w Kolbudach koło Gdańska?Bo miejsce wydaje mi się bardzo podobne.
jayms Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 A co do zawartości zrzutowiska to było podobne maximy,MG,kupa mausów,panców.Jak byłem w wojsku to łazilismy po tym złomie",ale nie chciało się tego zbierać bo broń nam zbrzydła no i możliwości nie było.A jakiś czas potem te doły zostały zasypane albo wyczyszczone do ostatniego fanta.
waldi550 Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Nie mam zamiaru się powtarzać, poniżej jest to co chcieli byście widzieć.http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=203540W 1957 byłem w Cedyni to co tam było to na dzień dzieiejszy to szczyt mażeń.Pozdrawiam Waldek
kloki Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 locha proszę Cię o kontakt na maila kklokki@wp.pl . Ewentualnie podaj jakiś kontakt do Ciebie. Mam bardzo pilną sprawę.pozdrawiam!
dect Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 locha - tez juz kiedys zalozylem taki watek, ale odzew byl mniej niz nedzny. Ciekawe dlaczego...Dorzuce jeszcze jedno.Pozdrawiam
maxim026 Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 to z MG" to widzialem , panowie ratownicy dobze mieza ale czemu na pusto ?????? lepiej by wygladalo 300 szt . na tasmie
locha Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Napisano 19 Kwiecień 2006 a ..jeszcze jedno... może ktoś coś dorzuci?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.