aaaa.gggg Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Panowie!!Zaden normalny człowiek nie czyta tego urbana"PozdrawiamZwierz
pik78 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Mylisz się ormalny człowiek" czyta wszystko tylko potrafi samodzielnie myśleć i wyciągać wnioski.Minęły juz czasy gdy panstwo decydowalo co wolno czytać i oglądać ormalnemu człowiekowi".pzdr pik
Peter Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Nie to , żebym czytał tą szmatę ale wydaje mi sie , że facio ma trochę racji. Mało to było na tym Forum dyskusji o Hienach. Oczywiście jak to w tym szmatławcu bywa, istnieje drugie dno tego artykułu. Ciekaw jestem waszych opinii, co gościu chciał dodatkowo załatwić" takim artykułem.
jack61 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=254332#254976
SSzuder Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 A mnie rozbiło hasło wojskowe petardy" :D:Dwytłumaczy mi ktoś co to jest? :D
Mauser Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Autor tego artykułu poleciał sobie w gumy i postawił wszystkich poszukiwaczy w szeregu z hienami cmentarnymi buszującymi z wykrywaczmi po mogiłach. Poprostu facet nie jest obeznany w temacie i plecie piate przez dziesiąte ! Czytałem ten artykuł i byłem zniesmaczony a w pewnych momentach nawet się usmiałem.
piterb1 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 kwiatki z tej szmatławki --medal SS za kampanię wrzesniową w PolsceKrzyż rycerski z mieczami i liśćmi dębu :))-płaszcz,na oko szkórzany,na płaszczu kilka odznaczenponizej pas z kordzikiem. - to chyba dekiel z nie ogladal klienta z gwardii honorowej bantustanu:)) - odznaczenia na plaszzcu wh/ss? czy lepiej na skorce lub gumie motocykisty :)) - kto sprzedajca fanty na gieldach pokazujac zdjecia ze to z trupa ? musial by miec inteligencje jak ten redaktorek nie. widac ze wyssał to z palca . potenm zapytal jeszcze kogos na gieldzie co tam w biznesie i artykolik gotowy- Za hełm mozna wziać nawet 500 euro,bagnet lub kordzik idzie średnio za stówę
yorik Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 No cóż, na Jaguara skądś kasiorkę trzeba wziąć...
obert8 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 jak zwykle ostatnio temat poszukiwaczy jest bardzo modny w prasie wiec redaktorki pisza pierdoly bo to ludziska zmeczone polityka i przekretami przeczytaja a NIE przoduje w pisaniu bzdur pzdr
k-szela Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Kto to napisał??? Chociaż kiedyś kopiac dołek miałem w nim kolesia w sórzanym płaszczu jeszcze mrógał oczami, tak wiec zrobiłem mu przedziałek saperką i już po kłopocie:))) fanty zabrałem , a jego zakopałem metr głębiej bucha ha. Co za idioci piszą do tych brukowców... Bez komentarza.
pawel_breslau Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witam.Czy czytaliście dokładnie ten artykół?Jest tam wzmianka o giełdzie staroci we Wrocławiu na tereie przyległym do Hali Ludowej.Jeśli się mylę to mnie poprawcie,ale ten artykół musiał być napisany ładnych parę lat temu,bo teraz giełdy staroci nie już w tym miejscu od łądnych paru lat.Została przeniesiona.I albo ktoś odnalazł ten artykół w jakiś śmieciach w redakcji,albo obudził się po kilku latach spania twierdząc,że napisze takie bochomazy.Pozdrawiam i nie martwcie sie tym.Pozdrawiam.
necroskop Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witam.Ja do złotej czcionki tego art. dorzucę jeszcze określenie typu - antyatomowy, fajnie brzmi.Marek
komunacccp Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 nio ten artykul to niedorzeczosc! ! ! ! Nio to wezmy przykład kolekcjonera ktory zbiera fanty z PRL to od razu jest STALINOWSKIM KATEM i Promuje KOMUNISTYCZNA PROPAGANDE itp. SMIESZNE. A co do Hien slyszeliscie o Hienach dzialajacych na terenie Złotoryi?? POZDRAWIAM
bombel Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Koledzy i KoleżankiTa informacja w NIE nie jest warta papieru na którym ją drukowano, ale jak kobieta z trzema piersiami" nie musi być prawdziwa tylko medialna". My we własnym grajdołku" wiemy że to bzdura ale ilu ludzi czyta odkrywcę i sięga do tego forumn???Dla mnie jest niebezpieczniejsza informacja o rzekomym ostrym strzelaniu jakie ktoś sobie urządził za pomoca starych wojennych giwerek. Właśnie trwają prace nad nowelą fatalnej ustawy o broni i amunicji więc taki kretyński" głos sprawi że wszyscy będziemy potencjalnymi przestępcami którzy szukają mosinów aby sobie postrzelać. W efekcie ustawa może zostać nawet zaostrzona w odniesieniu do całkowicie niegroźnego żelaztwa.Jakie są efekty działania ustawy łatwo prześledzić w wątkuhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=258141Jeżeli głos wielbicieli militariów nie wyjdzie poza nasze podwórko to opinia publiczna" bedzie a opinię" kształtowaną przez NIE a władza będzie nas ścigać aby chronić społeczeństwo przed tym AGROŻENIEM".Pora włączyć się w prace nad ustawą a nie utyskiwać we własnym gronie że prawo jest do d... a policja nas ściga bo bo to robić łatwiej niż zwalczać prawdziwych bandytów z bronią.PozdrawiamBombelps. Pora także zobaczyć źdźbło we włanym oku. Bo jeśli ktoś ma kolekcję bączków z czapek i cybychów od fajek oraz tabakierek itp. z piewszej wojny, to niech mi nie wmawia że wykopał to na starym smietniku twierdzy przemyśl. Grób to grób, nigdy nie zrobiłem zdjęcia wygrzebanych przez mnie kości. Wiadomo co robić z miejscami pochówku i każde naruszanie mogiły jest nieetyczne. Czy aby mamy prawo być tymi którzy piewsi mogą rzucić kamieniem???
Wiesław Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Brawo Bombel.A niesmiertelniki?Na tego typu znaleziska, choćby anonimowe czeka chociazby Czerwony Krzyż - biuro poszukiwań -http://www.pck.org.pl/poszukiwania/PozdrawiamWiesław
grhszwadron Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Niech nikt się nie przejmuje urbanem nas też obsmarował w swoim szmatławcu nazywając nas fałszywymi partyzantami gdy w Biłgoraju było odsłonięcie tablic z dekalogiem. napisał że nie dochowujemy przykazania nie zabijaj ponieważ mamy karabiny maszynowe. tu link do tego tekstu http://www.nie.com.pl/art5846.htm - niestety niw mamy słownika urbanowsko-polskiego więc nie damy rady tego przetłumaczyćOlaliśmy to i chyba zabolało ich to bardziej niż gdybyśmy im docinali proponuje takie rozwiązanie.A NIE radzę nie kupować to się nawet do podtarcia nie nadaje Za śliskie
grhszwadron Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ale dziękujemy NIE za piękne zdjęcia nie widoczne niestety na w/w linku
kruku Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Dyskusja ta jest baaaaardzo budujaca. Ogolnie nawet nie zabralbym glosu gdyby nie pewna wypowiedz kolegi grhszwadron:...napisał że nie dochowujemy przykazania nie zabijaj ponieważ mamy karabiny maszynowe..."przeczytalem z zainteresowaniem kontrowersyjny material w diabelskim NIE i ... dalej nie wiem o co chodzi :).byc moze za dlugo chodzilem do szkoly i niepotrzebnie uczyli mnie tam czytac tekst ze zrozumieniem, byc moze jestem w glebi duszy lewicujacym diabelkiem, a moze sam jeszcze nie wiem co ;) jest ze mna nie tak (przypuszczam ze obecni tutaj wielbiciele moherowych helmow zaraz mnie naprowadza na to co jest ze mna nie tak).czepiliscie sie NIE jak rzep psiego ogona, a przeciez to nie jedyna gazeta, ktora daje takie perelki :). tak jak juz bylo powiedziane kolega naczelny tego pisma ma wszystko w glebokim powazaniu i wisi mu jak i redakcji opinia naszego srodowiska. wiec zamiast wysilac mozgownice i niszczyc klawiatury na tym forum napiszcie dobry artykul na poruszony tutaj temat i wyslijcie do NIE, Wyborczej czy innej diabelskiej gazety. byc moze opublikuja :) i swiat dowie sie o tym jak jestesmy gnebieni.kruku
revolt Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 jestem antyklerykalny ale...takich pierdół to nie da się czytać:) ciekawe czy gdybym zadzwonił i powiedział ze mam włosy na języku opisali by mnie:)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.