aaaa.gggg Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Panowie!!Zaden normalny człowiek nie czyta tego urbana"PozdrawiamZwierz
pik78 Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Mylisz się ormalny człowiek" czyta wszystko tylko potrafi samodzielnie myśleć i wyciągać wnioski.Minęły juz czasy gdy panstwo decydowalo co wolno czytać i oglądać ormalnemu człowiekowi".pzdr pik
Peter Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Nie to , żebym czytał tą szmatę ale wydaje mi sie , że facio ma trochę racji. Mało to było na tym Forum dyskusji o Hienach. Oczywiście jak to w tym szmatławcu bywa, istnieje drugie dno tego artykułu. Ciekaw jestem waszych opinii, co gościu chciał dodatkowo załatwić" takim artykułem.
jack61 Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=254332#254976
SSzuder Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 A mnie rozbiło hasło wojskowe petardy" :D:Dwytłumaczy mi ktoś co to jest? :D
Mauser Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Autor tego artykułu poleciał sobie w gumy i postawił wszystkich poszukiwaczy w szeregu z hienami cmentarnymi buszującymi z wykrywaczmi po mogiłach. Poprostu facet nie jest obeznany w temacie i plecie piate przez dziesiąte ! Czytałem ten artykuł i byłem zniesmaczony a w pewnych momentach nawet się usmiałem.
piterb1 Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 kwiatki z tej szmatławki --medal SS za kampanię wrzesniową w PolsceKrzyż rycerski z mieczami i liśćmi dębu :))-płaszcz,na oko szkórzany,na płaszczu kilka odznaczenponizej pas z kordzikiem. - to chyba dekiel z nie ogladal klienta z gwardii honorowej bantustanu:)) - odznaczenia na plaszzcu wh/ss? czy lepiej na skorce lub gumie motocykisty :)) - kto sprzedajca fanty na gieldach pokazujac zdjecia ze to z trupa ? musial by miec inteligencje jak ten redaktorek nie. widac ze wyssał to z palca . potenm zapytal jeszcze kogos na gieldzie co tam w biznesie i artykolik gotowy- Za hełm mozna wziać nawet 500 euro,bagnet lub kordzik idzie średnio za stówę
yorik Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 No cóż, na Jaguara skądś kasiorkę trzeba wziąć...
obert8 Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 jak zwykle ostatnio temat poszukiwaczy jest bardzo modny w prasie wiec redaktorki pisza pierdoly bo to ludziska zmeczone polityka i przekretami przeczytaja a NIE przoduje w pisaniu bzdur pzdr
k-szela Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Kto to napisał??? Chociaż kiedyś kopiac dołek miałem w nim kolesia w sórzanym płaszczu jeszcze mrógał oczami, tak wiec zrobiłem mu przedziałek saperką i już po kłopocie:))) fanty zabrałem , a jego zakopałem metr głębiej bucha ha. Co za idioci piszą do tych brukowców... Bez komentarza.
pawel_breslau Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Witam.Czy czytaliście dokładnie ten artykół?Jest tam wzmianka o giełdzie staroci we Wrocławiu na tereie przyległym do Hali Ludowej.Jeśli się mylę to mnie poprawcie,ale ten artykół musiał być napisany ładnych parę lat temu,bo teraz giełdy staroci nie już w tym miejscu od łądnych paru lat.Została przeniesiona.I albo ktoś odnalazł ten artykół w jakiś śmieciach w redakcji,albo obudził się po kilku latach spania twierdząc,że napisze takie bochomazy.Pozdrawiam i nie martwcie sie tym.Pozdrawiam.
necroskop Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Witam.Ja do złotej czcionki tego art. dorzucę jeszcze określenie typu - antyatomowy, fajnie brzmi.Marek
komunacccp Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 nio ten artykul to niedorzeczosc! ! ! ! Nio to wezmy przykład kolekcjonera ktory zbiera fanty z PRL to od razu jest STALINOWSKIM KATEM i Promuje KOMUNISTYCZNA PROPAGANDE itp. SMIESZNE. A co do Hien slyszeliscie o Hienach dzialajacych na terenie Złotoryi?? POZDRAWIAM
bombel Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Koledzy i KoleżankiTa informacja w NIE nie jest warta papieru na którym ją drukowano, ale jak kobieta z trzema piersiami" nie musi być prawdziwa tylko medialna". My we własnym grajdołku" wiemy że to bzdura ale ilu ludzi czyta odkrywcę i sięga do tego forumn???Dla mnie jest niebezpieczniejsza informacja o rzekomym ostrym strzelaniu jakie ktoś sobie urządził za pomoca starych wojennych giwerek. Właśnie trwają prace nad nowelą fatalnej ustawy o broni i amunicji więc taki kretyński" głos sprawi że wszyscy będziemy potencjalnymi przestępcami którzy szukają mosinów aby sobie postrzelać. W efekcie ustawa może zostać nawet zaostrzona w odniesieniu do całkowicie niegroźnego żelaztwa.Jakie są efekty działania ustawy łatwo prześledzić w wątkuhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=258141Jeżeli głos wielbicieli militariów nie wyjdzie poza nasze podwórko to opinia publiczna" bedzie a opinię" kształtowaną przez NIE a władza będzie nas ścigać aby chronić społeczeństwo przed tym AGROŻENIEM".Pora włączyć się w prace nad ustawą a nie utyskiwać we własnym gronie że prawo jest do d... a policja nas ściga bo bo to robić łatwiej niż zwalczać prawdziwych bandytów z bronią.PozdrawiamBombelps. Pora także zobaczyć źdźbło we włanym oku. Bo jeśli ktoś ma kolekcję bączków z czapek i cybychów od fajek oraz tabakierek itp. z piewszej wojny, to niech mi nie wmawia że wykopał to na starym smietniku twierdzy przemyśl. Grób to grób, nigdy nie zrobiłem zdjęcia wygrzebanych przez mnie kości. Wiadomo co robić z miejscami pochówku i każde naruszanie mogiły jest nieetyczne. Czy aby mamy prawo być tymi którzy piewsi mogą rzucić kamieniem???
Wiesław Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Brawo Bombel.A niesmiertelniki?Na tego typu znaleziska, choćby anonimowe czeka chociazby Czerwony Krzyż - biuro poszukiwań -http://www.pck.org.pl/poszukiwania/PozdrawiamWiesław
grhszwadron Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Niech nikt się nie przejmuje urbanem nas też obsmarował w swoim szmatławcu nazywając nas fałszywymi partyzantami gdy w Biłgoraju było odsłonięcie tablic z dekalogiem. napisał że nie dochowujemy przykazania nie zabijaj ponieważ mamy karabiny maszynowe. tu link do tego tekstu http://www.nie.com.pl/art5846.htm - niestety niw mamy słownika urbanowsko-polskiego więc nie damy rady tego przetłumaczyćOlaliśmy to i chyba zabolało ich to bardziej niż gdybyśmy im docinali proponuje takie rozwiązanie.A NIE radzę nie kupować to się nawet do podtarcia nie nadaje Za śliskie
grhszwadron Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Ale dziękujemy NIE za piękne zdjęcia nie widoczne niestety na w/w linku
kruku Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Dyskusja ta jest baaaaardzo budujaca. Ogolnie nawet nie zabralbym glosu gdyby nie pewna wypowiedz kolegi grhszwadron:...napisał że nie dochowujemy przykazania nie zabijaj ponieważ mamy karabiny maszynowe..."przeczytalem z zainteresowaniem kontrowersyjny material w diabelskim NIE i ... dalej nie wiem o co chodzi :).byc moze za dlugo chodzilem do szkoly i niepotrzebnie uczyli mnie tam czytac tekst ze zrozumieniem, byc moze jestem w glebi duszy lewicujacym diabelkiem, a moze sam jeszcze nie wiem co ;) jest ze mna nie tak (przypuszczam ze obecni tutaj wielbiciele moherowych helmow zaraz mnie naprowadza na to co jest ze mna nie tak).czepiliscie sie NIE jak rzep psiego ogona, a przeciez to nie jedyna gazeta, ktora daje takie perelki :). tak jak juz bylo powiedziane kolega naczelny tego pisma ma wszystko w glebokim powazaniu i wisi mu jak i redakcji opinia naszego srodowiska. wiec zamiast wysilac mozgownice i niszczyc klawiatury na tym forum napiszcie dobry artykul na poruszony tutaj temat i wyslijcie do NIE, Wyborczej czy innej diabelskiej gazety. byc moze opublikuja :) i swiat dowie sie o tym jak jestesmy gnebieni.kruku
revolt Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 jestem antyklerykalny ale...takich pierdół to nie da się czytać:) ciekawe czy gdybym zadzwonił i powiedział ze mam włosy na języku opisali by mnie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.