zeber Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Pozdrowienia dla złodzieja"... żeby zdechł w męczarniach! Trzymam kciuki za znalezienie kolekcji i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 odswiezamy na sam szczyt forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Temat juz jest nudny ,nie ma sensu tego odgrzewać w nieskonczonosc.Tych klamerek jest pół Polski ,zreszta jak to sobie wyobrazacie ,czemu ma to słuzyc ten watek sprawa jest stracona.Zamknąć ten temat już !pzdr pik78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Wątek samych kondolencji oraz pogrozek dla złodzieji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 pika odzyskales cos i na sam poczatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Pika widze ze nie masz wiary w odzyskanie kolekcji ludzie na forum chca w jakis sposob pomoc ........pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 to byl na 100% ktos lokalny z Jaroslawia - znamy sie z Michalem dlugo a nie wiemy gdzie mieszkamy :) dziwne ?? nie , po prostu nie bylo takiej potrzeby - mi tez szczeka opadla jak sie dowiedzialem co sie stalo - a mial naprawde bardzo zadkie fanty np emblmaty IR77 i IR79 (hanowerski) i pare jeszcze naprawde innych unikatow - ja bym tego skurwiela co polozyl na tym lapy zabil.... ale coz, mam wglad do akt sprawy i wyglada to na razie cieniutko. Chociaz sa pewne poszlaki - zobaczymy czy wlasciwe- ja mysle,ze to niedlugo zacznie wyplywac po gieldach w Polsce, zlodziej wie z aukcje sa monitorowane bardzo dokladniepozdrawiamJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pika Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 Witajcie,nie mylcie mojego nika z kolegą pik78,pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w moją sprawe,panowie cierpliwości takiej jak ja ją mam i oczywiście oby do wiosny i w teren po fanty które zapoczątkują nową kolekcje,jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.A ci co nam szkodzą i brużdżą na własnym podwórku niech zgniją w piachu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 Pika ponownie zwracam sie abys zajrzal w ten temat http://www.ioh.pl/forum/privmsg.php?folder=inbox i go przeczytal jesli link jest wbrew regulaminowi to prosze adminow o wyrozumialosc mysle ze warto to sprawdzic a nie wiem czy Pika ma ten sam adres a fajnie by bylo jakby zajrzal w ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 Przepraszam za zly link: http://www.ioh.pl/forum/viewtopic.php?p=150654#150654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 W takiej sytuacji (przestępstwo, kradzież) na pewno nie jest to wbrew regulaminowi. Życzę okradzionemu odzyskania kolekcji, a złodziejowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 Witam. Wspóczuje koledze , jak mi to by się stało to chyba się załamał,a na jaka cenę kolega wycenił całą kolekcje. Pozdrawiam i będe zwracła uwage na aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 widziałem osobiście Michał fanty był tego sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Nie mowie ze to czesc jego kolekcji ale daje lin zeby sprawdzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 cytat z tamtego forum z dzisiaj Popieram kolegę STG...Poprosiłem go o kilka fotek na maila on wysłał mi ze 4 i powiedział ze pilnie musi sprzedać 70 klamer...Nawet ich wszystkich nie widziałem Nie chciał wysłać zbiorowego zdjęcia wszystkich klamer bo "ma swoje powody...Nie chce go posądzać ani wyciągać pochopnych wniosków więc nie wiem co o tym myśleć "wiec chlopina chce szybko pozbyc sie refnego" towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Slatego tutaj wrzucilem odnosnik ale w zaden sposob nie chce oczerniac nikogo dopoki sytuacja nie bedzie w 100% pewna :) jak dla mnie albo fikcja autora albo cos smierdzacego no ale trzeba poczekac na opinie autora tego watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 A poszkodowany pika wie o tym ze moze jest slad zlodzieja jego koleckji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Niestety sprawa odzyskania takiej kolekcji w takim przypadku jest bardzo trudna. O ile pamiętam w ciągu kilku lat zostały skradzione dwie tego typu kolekcje. Właściciele nic nie odzyskali. Oczywiście zawsze trzeba walczyć do końca. Kolega Pik68 nie ma (jak się domyślam) skatalogowanej kolekcji – opis + zdjęcia. Na podstawie takich fotek żaden biegły nie odważy się wydać opinii. O ile poszkodowany w czasie śledztwa nie dołączył charakterystyki zaginionych rzeczy (chodzi o cechy charakterystyczne), to udowodnienie winy złodziejowi jest praktycznie niemożliwe.Tak na marginiesie – można było wcześniej pomyśleć o dobrym zabezpieczeniu. Nie ma nic lepszego jak czworonóg. My mamy psa – wabi się pieszczotliwie „Killer”. Ratlerek (1,20 kg. żywej wagi). Piekielnie skuteczny. Jak podrósł to na naszej dzielnicy przestępczość spadła o 40%. Wyszkoliłem go tak że w rozpędzie osiąga zasięg do 1,50m. Od dwóch lat nie musimy zamykać mieszkania. Podejzane typy, roznosiciele ulotek, wagarowicze, domokrążcy itp. zniknęli z osiedla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLAS370 Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 witam.mam też pokażną kolekcję. ty zrobiłeś 1 błąd.pokazałeś dostęp do niej,a ja moją cieszę się tylko dla siebie z dwóch powodów:1-przed krawatami, 2-przed złodziejami.współczucia. P.S.ZA DUŻO POKAZUJECIE.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 kol.Pika zostal poinformowany o owej sprawie nawet telefonicznie bo cholera wie ktore konto jet poprawne :) Co do pokazywania fantow to nie [poadajmy znowu w jakas paranoje :) ostroznosci nigdy nie za wiele ale nie trzeba popadac w jakies skrajnosci :) ja popieram kol. Kasjan2000 nie to jak wojowniczy czworonog :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pika Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Powitać kolegów!Dzieki za czujność,oczywiście wszystko obserwuje i myśle,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi12 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 No niestety co tu na to poradzisz kolego... Musisz teraz lepiej zabezpieczać swoją kolekcję... Proponuję Ci mały SEJF" są bardzo dobre, dosyć tanie...Pozdrawiam Norbi12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.