Louis Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Napisano 10 Grudzień 2005 Witam,zaciekawiły mnie dwie nowe aukcje na Allegro. Co sądzicie na ten temat? :-)))http://allegro.pl/show_item.php?item=76794416http://allegro.pl/show_item.php?item=76796124PozdrawiamLouis
Anielskooki Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 Prowokacja to może nie jest ale jakiś idiotyzm.
jack61 Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 Facet handluje na allegro od roku, srzedaje fanty w bardzo dobrym stanie .Lipa to chyba nie jest.Jack61
yorik Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Jack!Jak to nie lipa, to po co to hasło po dziadku".Jeszcze się nie nauczył,że takie hasło to już czosnek? Sikam ze śmiechu. Jak to profesjonalista na i sprzedaje fanty w dobrym stanie. Ilu ma tych dziadków?Pewnie destrukt kompletny z bakelitowymi okładkami.O! I parabelka jeszczen doszła. Też po dziadku.Albo uczciwie albo kubeł.Zaraz poda to samo bo likwiduje kolekcje"Czy naprawdę uważacie innych za debili?
jacenty2004 Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Louis ,zadzwoń na policję czy to przypadkiem nie jest prowokacja z ich strony ewentualnie daj znać do jakiejś gazety o swoich wątpliwościach i zaraz się wszyscy dowiemy o co chodzi. ps. pogrzeb trochę w allegro to może znajdziesz jeszcze parę takich sensacji :)
IRONRAT Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Panowie,nie podniecajcie się aż tak. Pamiątki pod dziadku" już poszły. Nawet czujni pracownicy allegro nie zdazyli zdjąć aukcji.Ironrat
Louis Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Napisano 11 Grudzień 2005 Dziękuję za tych kilka dobrych rad". Nie wertuję allegro, żeby wyszukiwać tego typu rzeczy. Pozostawiam to innym, którzy być może mają to zapisane w swoich obowiązkach...Czy na tym forum istnieje jakiś zakaz dzielenia się tego typu informacjami?Szanowny Panie Jacenty (z całym szacunkiem), od wyszukiwania tego typu sensacji jest taka gazeta (tytuł rozpoczynający się na literę F):-))Pozdrawiam serdecznieLouis
jacenty2004 Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Obawiam się ,że to nie dziennikarze z gazety a literę F" przyjdą do tego co kupił i tego co sprzedał z nakazem rewizji, bo może admini tego w allegro nie wyłapali i tam aukcji już nie ma i wszyscy otarli pot z czoła ,ale tu ten temat będzie sobie siedział i.... czekał na jakiegoś pogromcę mafii" . Tych trzech gości powinno ci podziękować za taką .... eklamę" :)
Louis Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Napisano 12 Grudzień 2005 Witam raz jeszcze,jeśli to ma komuś zaszkodzić to zwracam się z uprzejmą prośbą do admina, aby dla dobra wszystkich wyciął mój wątek z forum.PozdrawiamLouis
idiota Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 A dla mnie to pozostanie handlem bronią i jeżeli komuś zaszkodzi, to jego wina.To już nie jest destrukt.Mimo lat różnych procesów w stali, można użyć tego przedmiotu do celów nieetycznych.Czy jeżeli ktoś sprzeda na allegro amfetamine i ujdzie to adminowi, to wystarczy o tym zapomnieć?pozdroJanusz
beny Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 Panie idiota ,a noża nie można użyć do celów nieetycznych?Jest zrozumiałe że kazdy kolekcjoner chce mnieć broń w jak najleprzym stanie.
idiota Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Zapałki, też, ale chyba jest różnica między bronią krutką, a nożem?Sam poluje na mausera z wkładką .22, ale kolo chyba nigdy mi go nie sprzeda.Jestem tylko przeciwny takiej formie sprzedaży, kiedy nie wiadomo, kto będzie nabywcą. Pozdro 4 all.Janusz.
mietek Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Spokojnie, poczytajcie uwaznie opis.To ze bez szlifierki i spawania, nie znaczy ze sprawny.Rowmie dobrze mogla byc wiertarka i zakolkowanie lufy.Czyli raczej deko jakie mozna bez problemu kupic w wielu krajch.
idiota Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Czytam i nic...1. wymaga to jakiejś naprawy"2. można puknąć"dla mnie to jest oczywiste
mietek Napisano 14 Grudzień 2005 Napisano 14 Grudzień 2005 I na tym wlasnie polega problem z opisem. Mozna go interpretowac do woli.Co sadzisz gdybym wystawil aukcje:VIS - z okolicy gdzie byly walki w 1939 roku potem dzialala partyzantka AK, jak nowy, bez rdzy i wzerow, okladki z tworzywa, mozna puknac.Kup teraz 1100zl.Potem bys dostal aluminiowy odlew VISa z plastikowymi okladzinami, jak najbardziej bez wzerow i jak nowy, zrobiony zalozmy w Kielcach. No i pukac moglbys do woli, w stol, lub sciane. I poza pukaniem to niewiele mozna by zrobic, bo opis jak najbardziej zgodny ze stanem rzeczywistym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.