big_red_one Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Fotka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big_red_one Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Fotka 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big_red_one Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Fotka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big_red_one Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Fotka 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big_red_one Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Fotka 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big_red_one Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Fotka 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2005 pare informacji:impreza została zorganizowana przez Stowarzyszenie miłosników artylerii i militariów w Toruniu.pirotechnike zapewniała Firma FHU Robert" z Torunia - znana dobrze i imprez rekonstrukcyjnych.Serdeczne podziekowania od grup Panu płk. Romanowi Kłosińskiemu, panu kpt. Ireneuszowi Cackowskiemu i panu chor. Tomaszowi Muskale za udostepnienie poligonu oraz pomoc. Niewielu spotykamy wojskowych którzy by tak nas dobrze rozumieli i tak pomagali.. mam nadzieje że też sie dobrze bawili.nie mozna oczywiscie zapomnieć o znanaej nam tak dobrze firmie HERO z Poznania. dzieki ich uprzejmosci mieliesmy dostęp do broni i umundurowania bez opłat... dzieki!!!myslę ze pod moimi podziekowaniami podpisują się wszystcy uczestnicy.a poligon Toruński długo nam zostanie w pamieci.PK Okejos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Fotki piękne ,kurka wodna a mogłem tam być.To pewno do następnego razu:)Ide szyć ładownice do MP bo w sobote Modlin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Kombinezon zimowy to szwajcar. Mam go juz 3 lata, ale nie miałem jeszcze okazji porzadnie go wybrudzic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Thanks za info. Wiesz może gdzie teraz można taki dostać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Oj nie wiem, kumpel mi załatwiał z demobilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Czy to była imprzez tzw. Zamknięta?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 A ja mimo chęci i propozycji zrezygnowałem z udziału, z braku zimowego odzienia. Przy czym kumpel z Pomeranii przed chwilą uświadomił mnie, że na miejscu Hero wypożyczało kurtki.... ech... :/Tak czy siak, impreza na zdjęciach wygląda na udaną, a opinie potwierdzają, że takowa była :) Gratulacje, Panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rso Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Witam. Potwierdzam impreza była udana i trzymała klimat budynek przechodził z rąk do rąk. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjagerKGP Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Pomerania 1945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjagerKGP Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Pirotechnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancer Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 KGP t Komend główna Policji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korallo Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Drodzy panowie z Pomeranii. Widzę tu kilka moich zdjęć, które panom udostępniłem... Nie mam nic przeciwko temu, ale można by zapytać... MK z Hero :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leiber45 Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Drogi MK, niestety nie podałeś nam kontaktu do siebie byśmy mógli się z skonsultować w tej sprawie. Następnym razem będziemy o tym pamiętać.Twoje zdjęcia są naprawdę dobre.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korallo Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Nie ma sprawy. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willi Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Witam,Ja rówież chciałbym się dołączyć do podziękowań dla organizatorów i tych wszystkich, którzy mieli swój udział w przygotowaniu tej wyjątkowej imprezy. Warunki koszarowe (w pełnym tego słowa znaczeniu), miła atmosfera i niepowtarzalny klimat FORTU IV były idalnym połączniem z tym, co przeżyliśmy na poligonie. Serdecznie chciałbym pozdrowić wszystkich uczestników ćwiczeń (Pomeranię, BIG RED ONE, Armię Czerwoną) i życzyć możliwie szybkiego spotkania, ponownie w Toruniu. Mam nadzieję, że to miejsce na stałe wpisze się w kalendarz rekonstrukcyjny i będziemy tam gościć częściej. Oby. Willi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willi Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Chciałbym także serdecznie pozdrowić ekipę z HERO. Mam nadzieję, że następnym razem to już razem z Nami w szeregu i na pole :-)))).Raz jeszcze pozdrawiam Willi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Panowie okejos / korallo - czy Hero ma na stanie rowniez repliki (odlewy) szturmow? Tak mnie naszlo, ze obejrzalem juz x zdjec z x rekonstrukcji i StG widzialem chyba na 2,3(?). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Na prośbę Leiber45 usunąłem dodane przez niego fotki. Zastanawiam się czy przypadkiem również nie usunąłem jednej panzerjagera :)Jeżeli tak to informuje że nie była to zorganizowana akcja" i proszę dodać ją ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maulwurf Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 O kurcze, oni wyglądają jak figurki z Dragona, a Pomerania - naprawdę nieźle przy tej MG-cie, widać że chłopaki trzymają poziom. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.