Skocz do zawartości

zlot GRH manewry zimowe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
pare informacji:
impreza została zorganizowana przez Stowarzyszenie miłosników artylerii i militariów w Toruniu.
pirotechnike zapewniała Firma FHU Robert" z Torunia - znana dobrze i imprez rekonstrukcyjnych.
Serdeczne podziekowania od grup Panu płk. Romanowi Kłosińskiemu, panu kpt. Ireneuszowi Cackowskiemu i panu chor. Tomaszowi Muskale za udostepnienie poligonu oraz pomoc. Niewielu spotykamy wojskowych którzy by tak nas dobrze rozumieli i tak pomagali.. mam nadzieje że też sie dobrze bawili.
nie mozna oczywiscie zapomnieć o znanaej nam tak dobrze firmie HERO z Poznania. dzieki ich uprzejmosci mieliesmy dostęp do broni i umundurowania bez opłat... dzieki!!!
myslę ze pod moimi podziekowaniami podpisują się wszystcy uczestnicy.
a poligon Toruński długo nam zostanie w pamieci.
PK Okejos

A ja mimo chęci i propozycji zrezygnowałem z udziału, z braku zimowego odzienia. Przy czym kumpel z Pomeranii przed chwilą uświadomił mnie, że na miejscu Hero wypożyczało kurtki.... ech... :/

Tak czy siak, impreza na zdjęciach wygląda na udaną, a opinie potwierdzają, że takowa była :) Gratulacje, Panowie :)

Witam,

Ja rówież chciałbym się dołączyć do podziękowań dla organizatorów i tych wszystkich, którzy mieli swój udział w przygotowaniu tej wyjątkowej imprezy.
Warunki koszarowe (w pełnym tego słowa znaczeniu), miła atmosfera i niepowtarzalny klimat FORTU IV były idalnym połączniem z tym, co przeżyliśmy na poligonie.
Serdecznie chciałbym pozdrowić wszystkich uczestników ćwiczeń (Pomeranię, BIG RED ONE, Armię Czerwoną) i życzyć możliwie szybkiego spotkania, ponownie w Toruniu. Mam nadzieję, że to miejsce na stałe wpisze się w kalendarz rekonstrukcyjny i będziemy tam gościć częściej. Oby.

Willi

Na prośbę Leiber45 usunąłem dodane przez niego fotki. Zastanawiam się czy przypadkiem również nie usunąłem jednej panzerjagera :)
Jeżeli tak to informuje że nie była to zorganizowana akcja" i proszę dodać ją ponownie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie