tosh Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 WitamJa sie zglaszam na spotkanie :), nastepni mile widziani.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 WitamSpotaknie wczorajsze sie dobylo, mimo ze w bardzo skromnym skladzie ale jednak :) i zeby nie bylo, ze mialo byc a nie bylo, a jednak bylo...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Trzeba to gdziś zapisać!Szkoda,tym razem ja byłem poza Radomiem,ale następnym razem napewno będę.Jakieś ustalenia padły na tym spotkaniu,kiedy jakiś wyjazd w teren lub coś innego.Mój wypad w zeszła sobote oceniam na 3+(:Troche połaziłem po obiektach,sprawdziłem co zmieniło sie od jesieni, troche było mokro ale jestem zadowolony.Wszystko stoi tak jak było.PZDR-pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Taż jest zapisane ;) Proponuję podejście trzecie - to samo miejsce (mają szafę grającą :D ), taki sam termin - środa, godz.18.00.A propos ciekawych miejsc: Tosh, Kubas - udało mi się namierzyć trzeci (drugi w kolejności w łańcuchu) kozienicki schron. Właśnie _schron_, identyczny jak ten koło parku. Kolejny jest gdzieś pośrodku stawów. Podejrzewam, że bojowe były tylko 1 i 6, jako skrajne.Pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 czy nie przestanie padać ?!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Może jakies namiary,jak was poznam!GG-7199358.na 90% powinienem być,może spotkamy sie przed wejsciem (przy bramie o 18.00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2007 WitamOt taka ciekawostke wczoraj przeczytalem... http://miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,4029416.htmlpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 prima aprilis ?-chociaż Piotrówka słynie nie od dziś z takich znalezisk – a może pijecie browca w Zbrojowni a pod spodem takie tematy czekają ??? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Wszystkim poszukiwaczom z Radomia i okolic WESOŁYCH ŚWIĄTPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Pozdro dla miłosnikow poszukiwań z Radomia,Wesołych Swiat Wielkanocnych i mokrego poniedziałku-pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 No i mamy mokry poniedziałek ;) Najlepszego, Panowie :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Czy ktoś jest w tym mieście-może wszyscy są w terenie!!!Zaczyna być znowu nudno,chyba podziękuje za współprace.pozdr.pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Ja jestem jutro mam wolne i chyba gdzieś rusze w teren jak chcesz możemy się dogadac i wspólnie gdzieś ruszyć albo umówić się na weekend.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 pikus45 - a mówiłem ! A co ze zbrojownią –dalej browczyk co środa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Et, nie chce mi się co tydzień samotnie spędzać czasu w Zbrojowni. W lasach ostatnio duszno było, i komarów co niemiara. Może jakaś popołudniowa wyprawa? Jestem dyspozycyjny w poniedziałki i czwartki. Z weekendami gorzej :( Ten zajęty, następny rozplanowany, 27 V Przemyśl.A propos - może ktoś z Szanownych Kolegów również wybiera się do Przemyśla na Barbarossę? Jako widz oczywiście :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 WitamDo lasu to bym chetnie i wyskoczył, niestety na tygodniu zdecydowanie odpada...tylko weekendy, i to nie wszystkie.PS: Kubas, sorry ze nie odpiasalem na smsa, ale nie mialem nic na koncie, no i czasem tez niestety nie dysponowalem.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 puk puk pany -co tam słychać na Żeromce :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 nie całkiem na Żeromce, ale na Moniuszki przy okazji remontu nawierzchni jakieś rkm wyciągali :)*rury kanalizacyjne małeTak serio - słyszałem o projekcie utworzenia w Radomiu muzem AK. Mam nadzieję, że to wypali :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Tak ponoć w Browarze :):) naprawde hehehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 A na Moniuszki to jeszcze nie jeden fant wyjdzie w kamienicach -cała ulica była Nordycka podczas okupacji -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myhhau Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 No ba, cała dzielnica była ur fur deutsch". Wojenna historia Radomia jest bardzo chyba mało znana, a na pewno kiepsko opisana :( Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 No co tam panowie w Radomiu dobrze sie bawicie ? :): -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 jest spoko,myślę że wszyscy sie rozjechali na wakacje-może po urlopach będą bardziej aktywni-pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Heheheh jeszcze się łudzisz ? no to pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Złudzenia rzecz piękna, mają sporo wspólnego z marzeniami ;) Właśnie ostatniej soboty opuściłem szeregi stanu kawalerskiego, przydałoby się utlenić pozostałości po weselu i poprawinach oraz poprawinach poprawin i poprawinach poprawin poprawin :DKto ma ochotę na sobotni lub niedzielny wypad?pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.