Skocz do zawartości

Radom moze by sie razem spotkal

tosh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
leje, wieje, śnieży, chlapa albo błoto - niestety muszę trochę poczekać na kolejny spacer po świeżym powietrzu z haesikiem; za to - idealna pogoda żeby posiedzieć w bibliotece :)
pzdr, Art
  • Odpowiedzi 257
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam
Widze ze znalezli sie zywieciele dla watku, ktory nie zarl i powoli zdychal...ale dobrze, mimo ze pogoda nie sprzyja eksploracji gleby w kierunku do dolu. Ja powoli zbieram info pod nowe miejscowki, dzisiejsza rozmowa z odpowiednim czlowiekiem dala bardzo wiele do myslenia, wiec niech tylko to biale badziewie sie rozpusci, ruszamy w teren.
pozdrawiam
Napisano
No ja tez znalazłem jedna obiecującą ale sprawdzi się w praktyce:) Tosh jak możesz to odezwij się kiedyś na gg to przedstawie Ci na czym polega problem z tym miejscem. A i mam dla Ciebie to o czym kiedyś rozmawialiśmy bo odnalazłem przypadkiem właśnie tyle ile Ci potrzeba.
PZDR
Napisano
Witam
Kubas, mam ostatnio powazne problemy ze sprzetem komputerowym, siadl mi jeden, wiec jak tylko GG zainstaluje z powodzeniem bez straty kontaktow to na pewno sie odezwe, bo juz sie dawno nie widzielismy, u mnie fanty dla Ciebie tez czekaja na nowego wlasciciela....
pozdrawiam
Napisano
Witam
No tak wlasnie mysle czy sie nie wybrac, ale dopiero w niedziele, bo w sobote mam parapetowke u kolezanki, a poza tym u tesciowej maluje pokoj (ech te zobowiazania...), ale niedziele rezerwuje dla siebie, wiec raczej nie bedzie problemow. Kubas, pusc mi smsa bo wcielo mi Twoj numer, mialem problemy z sim karta,laska w salonie Orange kombinujac przy karcie skasowala mi 70 % numerow z ksiazki...Do ArtVee: jakbys mogl to tez smsa zapodaj z powyzszych powodow, no i oczywiscie sie zgadamy na kopanko...
pozdrawiam
Napisano
COś nam mróz dopisał, ale da się kopać jakoś Tosh i ArtVee jak coś to napiszcie tutaj albo smsa jakby jutro się coś działo:)
PZDR
Napisano
Witam
Niestety pomimo usilnych staran nie dam rady pojechac, na tygodniu jak najbardziej...ech, juz moja wykrywka sie nudzi siedzeniem w domu, ale coz zrobic, takie zycie...
pozdrawiam
Napisano
Właśnie wróciłem z pracy. Chętnie wybiorę się w przyszłym tygodniu, mam wolny weekend - muszę tylko znaleźć kompromis z sobotnimi urodzinami mojej kobiety ;)
Plus: może ziemia trochę rozmarznie.
Tosh - sms poszedł.
pzdr, Art
Napisano
pikus45 -widzisz że nic nie będzie z tego -bo albo koleżanka, teściowa,padło gg- śniegi błoto i wogule nie truj chłopakom siedzenia -ja też kiedyś im próbowałem truć ale tak jakoś zawsze nie mieli czasu albo coś tam itd....hehe-pozdro
Napisano
huk - wyluzuj :) akurat trafiłeś w dziesiątkę - znów mamy zimę, a ja muszę zająć się odbiorem takich dwóch krążków z metalu szlachetnego, których jednak nie będę wygrzebywał z ziemi, a potem świętowaniem urodzin, więc - weekend tak czy inaczej spalony; pocieszam się perspektywą wyprawy na kozienickie bunkry :)
pikus - witamy, każda rozsądna dusza mile widziana :) jesteś z R-mia?
pzdr, Art
Napisano
Witam.Widze że wszyscy są czyms zajeci,ale ten koszmar kiedyś sie skończy jak puszcza lody".Jastem z R-mia,sądze że jednak może się zgadamy na jakieś spotkanko,moze na początek przy czymś co złamie te lody"-może pozostali tez dołącza!!!!Jak jest akceptacja to konkretnie kiedy i gdzie?
Napisano
Witam
Widze ze musze interweniowac...nikt nikogo nie olewa. Pikus 45: mialem przeslac mapke, niestety szukalem i mi wsiakla, jak bedziesz chcial, to wszystkie obiekty pokaze w terenie, moze raczej jak snieg zejdzie, bo samochodem wszedzie teraz nie wjade. Nie widze problemu na spotkania terenowe w wiekszym gronie, tylko teraz pogoda niesprzyjajaca, a kilofow nie bedziemy przeciez nosic...tez nie mam za duzo wolnego czasu, bo praktycznie kazdy dzien mam wypelniony po brzegi, zwlaszcza teraz, gdy w teren sie nie da jechac (taka alternatywa spedzania wolnego czasu). Ale nic straconego, im sloneczko wyzej, tym wykopki blizej :). Jakby co, to info bedzie sie tutaj pojawiac.
pozdrawiam
Napisano
Ktos interweniował że Radom i ziomki tu mieszkające to nudni goście,zaczynam być po ich stronie!!!Wszyscy są za ale,na tym się kończy.Szkoda mogło być fajnie:wywiady,wizyty w zakładach pracy"-kompletna nuda.To narazie tyle,może kiedyś.....w niedalekiej przyszłości.Pozdro dla wszystkich-pikus45
  • 2 weeks later...
Napisano
Karawana szczeka, psy idą dalej ;P
Ktoś chętny na piFFFko w środę? Najlepszym miejscem będą chyba dawne Katakumby, po branży :D
A potem wypad w sobotę/niedzielę/poniedziałek? Pogodę zamówiłem :)
pzdr, Art
Napisano
Wsumie ja bym się pisał na to:) a na to drugie też jak najbardziej.
P.S Artek możesz przesłać na meila swój numer gg albo jakiś kontakt??
PZDR
Napisano
Kuba --> nie masz adresu w profilu, pchnij maila na mój profilowy.
Huk --> wpadniesz na to piFFFko? :)
Tak czy inaczej będę w środę w Katakumbach, mniej więcej o 18. Jeśli nikt się nie zjawi, po prostu wypiję Wasze zdrowie :)
Btw - jak to miejsce się nazywa w tej chwili - Sothys czy coś w tym rodzaju? ostatnio byłem na koncercie KAT ]:-}
pzdr, Art
Napisano
ja dzisiaj odpadam-jest fajna pogoda włażę pod prysznic i wypalam w teren -a na małe co nie co to w innym terminie bo ostatnio mnie tak załatwił Kopijnik że zakręcony byłem dwa dni -pozdro
Napisano
Jutro, Kuba, sobota jest ok :) Masz wiadomość na gg. Bądź rano na gg albo prześlij nr komórki na priv, zadzwonię i domówimy szczegóły.
pikus - powodzenia, mam nadzieję że kiedyś się jednak spotkamy na szlaku historycznym albo piwnym :D
pzdr, Art
Napisano
Witam
Nie odzywalem sie jakis czas, bylem poza Radomiem i do poniedziałku nie mam internetu, ale tak jak juz ustalilismy, kopanie w sobote :)
pozdrawiam
Napisano
Kolejne podejście piwne - środa godz.18, tym razem Zbrojownia (dawna Gospoda, przy rondzie Narutowicza - Limanowskiego, w głębi podwórza na przedłużeniu Narutowicza). Tam przynajmniej na pewno będzie czynne. Na pierwszym spotkaniu był jeden chętny... :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie