Skocz do zawartości

Pociągi pancerne 3

JoncaA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciierpliwosci. Artur 135 rysuje pracowicie (rysunki wagonu artyleryjskirgo i szturmowego właśnie sobie pooglądałem przed chwilą - są pyszne), zejdzie nam pewnie jeszcze ze dwa miesiące, ale będzie album o polskich pp we wrześniu 39. Nawet wydawca niezbyt się nam rzuca do gardła - woli poczekać i mieć coś lepszego niż efekt pośpiechu.
Jak macie przyzwoitej jakości zdjęcia (tzn. nadające się do publikacji) i coś wnoszące - to udostępnijcie, bo sami wiecie, ze obfitości wielkiej nie ma i każde zdjęcie cenne.
  • Odpowiedzi 503
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dajcie znac Panowie jak sie ukaze - chcialbym nadyc conajmniej 2 egzemplarze. Moj kolega Anglik zrobil bardzo ladny (na moje ignoranckie oczy w kazdym razie) model Smialego w skali 1/72 tylko wlasnie zabraklo materialow na wagon szturmowy wiec pozyczyl z innego pociagu inny typ wagonu :( . Chcemy model udoskonalic i wtedy bedzie mozna zrobic troche odlewow dla innych wariatow.
Napisano
Malpa, co to jest - to z kolami na tej platformie?
I czy aby to nie jest juz w sluzbie" niemieckiej? Bo platforma mi przypomina Abstosswagen'a
Napisano

To jest wagon z Kazunia, stojący na terenie jednostki wojskowej. Muzeum WP się nim interesowało, ale chcieli żebyśmy im go dostarczyli.
A oto kolejne fotki z detalami.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie