berdan Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 tak to kiedyś wyglądało.jak byłes to chyba widziałes samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 cbndm.wzywają mnie obowiązki...zadzwonie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 kilka klamerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 robi wrażenie...ale czy sam to wszystko znalazłeś?ja zbieram tylko to co znajdę sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 3\\4 znalazłem sam frozer może potwierdzić, orły też krzyżyki w większości są kupione lub wymienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 I jeszcze jedna gablotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 BERDAN TEN TO CHYBA WIDZIAŁ WOJNE!A jesli chodzi o kontakt to meila wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 cdndm-coś dla ciebie.Waży 6kg i ma z 25cm.CHORY jestem nie ryłem dzis!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 to ten słupkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Gwiazda z PICKELHAUBY.Niestety nie było w dołku herbu z koroną!!!!!!!A MOŻE KTOŚ Z KOLEGÓW MA TAKĄ NAKLADKE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Ze słupa-mam jeszcze wiele cześci-ide lulu.POZDRAWIAM C... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Kopiecie teraz ?? W ten snieg ??Matko .... a ja myslalem ze jestem hardkorowcem ....Przeciez T A M sniegu po pachi....pozdro - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 potwierdzam, to znaleziska cbndm, poza tym co na tablicy, to jeszcze pod lozkiem widzialem karton z klamrami ;)i ja dorzuce cos swojego, skromnie bo skromnie, ale bylem tam tylko 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Też potwierdzam ... Też widziałem ... pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 dało się kopać, pogoda była ok bo bez wiatru.foni pozdrawiam i życzę zdrowia.mój priv plater1@gazeta.pl wyślij jakiś kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 kocur, tego śniegu to chyba pod kocie pachy...nie było nawet 15cm.Jak jesteś h.core to też daj znać na priv może poprawimy wynik w stosunku do cbndm - to samo dotyczy kolegi Frozzera(mam wrażenie, że wszyscy się tam gdzieś już spotkaliśmy...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 dostałem info od Totenkopfa (czyli chłop odpowiedział, a ja napisałem, że nie - czyli sorka Totenkopf)Na krzyżu opołoczenia z allegro monogram to MI na prawym ramieniu coś co przypomina nasze N - może ktoś wie co to N oznacza? i dlaczego nie jest to klasyczny znany nam wszystkim napis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 to N to rosyjska litera I"czyli A" costam I" costam - kwestia tylko co to jest to costam i costam :). probowalem rozszyfrowac ale nei dalem radywydaje mi sie ze to napis za cara i wiare, a nie za cara i ojczyzne jak na pozniejszych wersjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Berdan--foni@op.pl--to do mnie.I masz tu jeszcze jednego rannego!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 We dwóch w dwa dni a wyszło dużo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 A TO Z KOSZAR cdndm WIESZ GDZIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dea Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.