POLI Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek2 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Czy mógłbym prosić kolegę berdana o kontakt np. na maila schrek1@interia.pl bo niestety mail pod nickiem nie odpowiada.pozdrawiam Mikołaj Schrek-Klorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rust Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Прошу прощения за незнание польского языка!Коллегу pni и HU13ERT очень прошу написать мне на t-mail: kokarda@yandex.ru С уважением. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Witam, ten powyższy post to do mnie, lecz czy któryś z kolegów byłby tak miły i go przetłumaczył ja niestety nie znam rosyjskiego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Proszę o wybaczenie nieznajomości języka polskiego.Kolegów pni i HU13ERT bardzo proszę o napisanie do mnie na t-mail(chyba e-mail) kokarda@yandex.ru Z poważaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Schrek - odezwałem się na pocztę podaną przez Ciebie.Do mnie możesz napisać na adres:plater1@gazeta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Witam.Kol. PNI: mail od Siergieja doszedł do mnie ale identyczny poszedł do Ciebie. Jeśli nie odczytałeś go to napisz do mnie na priv to opowiem o co chodziło.A tak żeby nie wrzucać samych gołych postów małe zdjątko. Do jesieni jeszcze czas ale w carskiej" tematyce tego topicu ;)Pozdrawiam.H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.