kamilo Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 piotr zapomniałeś dodac ze ze strony 8ppleg jest tez 3 sekcji rosyjskiej tez przyjadą wesprą może kolegów z września :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Ale sprzed 17.09 czy po... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 ADI72 ..CZY TO WAŻNE ..NAJWAŻNIEJSZE ŻĘ JADĄ ;D;D;D;D;DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 jeszcze takiem małe pytanko ..ilu rekonstruktorów może się pojawić na tej imprezie ???? tak mniej więcej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 co sie martwisz kutno ilu..... i tak patronów zabraknie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 A browca mam nadzieję że nie :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 broarka to sobie można walnąć zkumplami w domu przy grillu ;) a na takiej imprezie to chyba nawet nie jest mile widziane ;)...oczywiście zależy od ludzi i podejścia :) pijmy z umiarem, i pamiętajmy że żółnierz czasem chodzi na kolanach lub sięczołga..ale nie koniecznie dlatego że nie ma siły wstać ;) Pzdr. dla niedzielnych piwoszy ;) ale za to dzielnych rekonstruktorów ;) ... hehehe ..Odtwarzacze ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Witam. Nie namawiam żeby walnąć zkumplami broarka" podczas inscenizacji. Zależy mi jednakże na tym, ażeby spotkać się w Miłym, Koleżenskim gronie i WALNĄĆ BROWCA PO WSZYSTKIM...Czyli jednym słowem coby było COOL :)Chcę jeszcze nadmienić, iż kilku Kolegów z TEGO Forum (osobiście nie znanym mi wcześniej)poznałem właśnie po inscenizacji pod parasolami w ubieglym roku.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 To jeszcze JA.Kutno jak będziesz na miejscu to Odezwij się...Na pewno się dogadamy.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 jak go d-ca pusci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 adi72 ..no CHYBA ŻĘ PO ;)))))) Lubie poznawać nowych ludzi .. z tłumu pewnie bedzie wyróżniał mnie czarny t-shirt ;) Okejos... Dowódca jest świetny i jakieby nie było Jego zdanie ..uszanuje , bo człowiek ten wedłóg mnie zasłóguje na szacunek ... Do zobaczenia na miejscu Panowie We wtorek rozpoczyna siem giełda miejsc w autach ..wtedy może się wyjaśni kwestia transportu .. mój emil:szero.kutno@wp.pl reenactor@wp.pl PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 czarny t-shirt ? a to niedzielna msza ? :Pkoszula, kalesonki ? :DDo zobaczeniu na placu wiecznej chwały ; )pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 KALESONKI RZECZ ŚWIĘTA.houk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 nie śmiać sie Panowie ..z tym t-shirtem nie ja wymyśliłem :P zresztą ..jestem taki wyjątkowy ..że napewno mnie zauważycie :P:P:P:P:P:P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 pomachaj flaga" V kolumny, kazdy Cie zauwazy ;)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 spokojnie ..kto bedzie chciał ..znajdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 do imprezyy 9 dni .... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Z Lublina też ruszamy zwartą kompaniją !Mam nadzieję że się nie pogubimy w Śląskim labiryncie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 jak by to powiedzial Lep....r mamy giepeesa i damy rade " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Ja mam kompas ;-).Pozdrówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 ja też mam kompasss ;D;D;D Kupiłem sobie niezbędnik w składnicy ..zostałem zakwalifikowany do konkursu jakiegoś tam ... i wygrałem kompas ;D;D;D;D Takwiec wyszedłem na zero;D;D;D;D;DDO ZOBACZENIA NA MIEJSCU PANOWIE !! PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Za tydzień o tym czasie"....Oj będzie się działo :)Pozdrawiam i do Zoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszan Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 WitamZamieszczam plakat reklamujący drugą edycję Bitwy Wyrskiej Bój o Gostyń". Kilkaset takich plakatów wisi już w miastach Górnego Śląska i Zagłębia. Autorem plakatu jest Tomasz Jałowy.PozdrawiamPiotr Adamczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 mam nadzieje ze dla rekonstruktorów chetnych bedzie po plakacikiu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Przygotuje troche plakatów dla chętnych osób. Prosze o zgłoszenia tutaj na forum kto chce plakat to mu odłoże.Pozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.